Şimdi Ara

Volkswagen Polo Euro Ncap test sonucu ile ilgili Auto motor sport dergisinin Cevabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Volkswagen Polo Euro Ncap test sonucu ile ilgili Auto motor sport dergisinin Cevabı

Vw polu(güncel kasa) Satılmaya başladığı zamanlar Doğuş oto Vw polo için Euro Ncap testinden 5 yıldız aldı diye lansman yaptı ve sattı bu aracı

Bir çok kullanıcı eminim bunu bu şekilde bildi ve aldı

Ama bir gerçek vardı o da Vw polo için ülkemizde satılan güncel kasanın en fazla 3 yıldız ala bileği idi

Zaten Euro NCAP testlerinde ESP olmadan 5 yıldız almak mümkün değil

Ben bu konu hakkında bir çok insanın Yandaş dediği Auto motor sport dergisine bir mail attım ve cevabı sizler ile paylaşmak istedim

Sorum
    Merhabalar öncelikle şunu belirtmek istiyorum derginizin abonesiyim ve keyifle okuyorum

Güncel kasa VW polo 2009 yılında Euro NCAP testinden 5 yıldız aldı ve Türkiye'de satışı yapılırken insanlara bu vurgulandı Ama şöyle ilginç bir durum var Euro NCAP testine giren VW polo'da yan hava yastığı ve ESP var idi . Türkiye'de satılan Pololar'da ise sadece 2 hava yastığı bulunuyor ESP ise yok bu doğrultuda bizde satılan VW polo araçlar 5 yıldız almış olmuyor. Bu konu hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum

Volkswagen Polo Euro Ncap test sonucu ile ilgili Auto motor sport dergisinin Cevabı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu. Benim Fiesta da güya 5 yıldız ama ne ESC var ne de yan hava yastıkları...

Bu arada son cümlede dediği gibi katlanır aynalar olamsı da bir tezat... En üst modelinde bile Güvenlik Paketi'ni paralı yapmaları saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 30 Aralık 2012; 18:29:03 >
  • peki cihan bizim fr da toplam 8 hava yastığı olduğu gibi esp yi bırak xds (golfe 7. jenerasyonla geldi) bile varken 4 yıldızda kalmış nedir senin yorumun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umutsirvan

peki cihan bizim fr da toplam 8 hava yastığı olduğu gibi esp yi bırak xds (golfe 7. jenerasyonla geldi) bile varken 4 yıldızda kalmış nedir senin yorumun?

Hocam söylediklerinizden sonra bende Leon'lara baktım 1 puanla 1 yıldız kaçırmış gibi duruyor.Bizim araçta zamanında 5 yıldız almış ama bendeki donanımla değildir.

Takip edemeyenler için alttaki linkte de senin AMS dergisi ile önceki yazışman da altta.

http://forum.donanimhaber.com/m_59280959/mpage_1/f_/key_//tm.htm

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • quote:

peki cihan bizim fr da toplam 8 hava yastığı olduğu gibi esp yi bırak xds (golfe 7. jenerasyonla geldi) bile varken 4 yıldızda kalmış nedir senin yorumun?

ABi 2005 yılında yapılan o test sonucu ve 5 yıldızı araba Önden çarpma sürü kısmından kaybediyor oda kötü değil sınırda

bu test sonucundan sonra araç bir makyaj gördü sonucu ne oldu bilemeyiz tabi

Ayrıca yaz kış sıcacık bir iç mekan da cabası.

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • Bir çok insan benim için VW fanatiği diyor

Ben vw fanatiği değilim sadece VW seviyorum

Sonuçta babamın malı değil VW bir yanlışı olduğu zaman her fırsatta bunu dile getirim

Bazı arkadaşlar gibi 70,000 tl golf için normal fiyat demem

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

• cevaptan anladığım kadarıyla vw nin ürettiği esp siz %10 luk poloyu doğuş kimseye bırakmayıp bize getiriyor.o zaman golf 6 ve cetta da 5 yıldız alamamış modelleriyle satıldı yada satışta.yada yepyeni makyajlanan ve 3000k zam yiyen fiesta

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

cevaptan anladığım kadarıyla vw nin ürettiği esp siz %10 luk poloyu doğuş kimseye bırakmayıp bize getiriyor.o zaman golf 6 ve cetta da 5 yıldız alamamış modelleriyle satıldı yada satışta.yada yepyeni makyajlanan ve 3000k zam yiyen fiesta

durum bu gibi görünüyor ama sadece manuel golflerde ESP yoktu 160 beygir hariç

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

cevaptan anladığım kadarıyla vw nin ürettiği esp siz %10 luk poloyu doğuş kimseye bırakmayıp bize getiriyor.o zaman golf 6 ve cetta da 5 yıldız alamamış modelleriyle satıldı yada satışta.yada yepyeni makyajlanan ve 3000k zam yiyen fiesta

durum bu gibi görünüyor ama sadece manuel golflerde ESP yoktu 160 beygir hariç

Önceliği mevcut araçların kavramalarını değiştirmeye verdikleri için 2012 yılından itibaren araçların büyük bir çoğunluğu manuel şanzımanlı olarak getirildi zaten Cihancım. :)

Onlarda da ESP yoktu.

• Onun tok kapı sesi var yetmez mi?

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Tamamdir hemen ekliyorum.
    Noldu vw de
    Tok kapi sesi oldu
    Hisli bir direksiyon
    Sicacik ic mekan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Halbuki sınıfında yeni aveo hatcback gibi en baz donanımında bile, 8 havayastığı,abs ve esp gibi güvenlik donanımlarıyla insana değer veren,euro ncap'tan kendi sınıfı için en yüksek puanı almış bir model dururken,peugeot 208 ve renault clio4 gibi dişe dokunur modeller varken,

İnsanımız boş trendline fiesta ve polo'yu yine kendi sınıflarında baştacı yapmaya devam edecektir.

Dipnot;Saymış olduğum modellerden satış potansiyeli olarak 208 ve aveo'ya göre clio4'ün,fiesta,polo hegomanyasına son vereceğinden umutluyum.

Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model
  • _____________________________
  • FACEBOK POLO BÜYÜKSÜN SAYFASINDAN ALINTIDIR

söle diyim istedikleri kadar poloya camur atılsın benım aracım 1.4 manuel benım gucum buna yetti bu arac da benim gözümde ferrari gibi aractır cunku emek var alın teri var.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.