Şimdi Ara

Volkswagen Jetta sadece 15.000$ , En ucuz C segmenti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda 70 bin lira ve Jetta sevdası dolanirken belirtmek istedim. Ülkemizde rakipleri olan c sınıfı sedan araçlardan yüksek fiyatiyla bilinen Jetta USA'de 2.5lt 170hp versiyonuyla 15.000$ iken, ülkemizde 2.0lt dizel 163hp olan versiyonuyla 55.000tl'ye satılan (buna rağmen satilamayan) Chevrolet Cruze'un başlangıç fiyatı ise 18.000$'dır. Satış rakamlarına baktığınızda C segmentinde Cruze'un çok daha yüksek bir satış adeti elde ettigini görebilirsiniz. 4 ay ABD'de kalmış biri olarak yazıyorum. Bilgiler nettir. Yorum sizin.

USA'de 1.6tdi diye bir olay olmamakla birlikte, satılacak olsa, 10.000$ ile 12.000$ arasında bir rakama pazarlanacagindan emin olabilirsiniz. Neye nekadar değer verdigimize dikkat edelim, sevgiler.

• O paraya jetta verseler millet vw bayilerine akin eder

Sirasini 5000 dolara satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel tespit, tesekkurler.

2,5LT 170HP, 15,000$

• Gelirlerine oranlarsak adamların bedavaya satılıyor yani..Bizde durum tam tersi.Gelir düzeyi yerlerde C sınıfı araçlara normalde E sınıfına ödememiz gereken fiyatları ödüyoruz.Bahtsızız bahtsız.
  • vay arkadaş..

sadece susuyorum
  • Sadece Amerika fiyatına bakmak yanlış.

VW Amerikan pazarından pay alabilmek amacıyla fiyatları sonuna kadar kırıyor.Belki Sony gibi zararına satıyor.

Zaten Amerikalılar pek beğenmiyor.İncelemelerde en düşük değerleri vermişler.
  • Amerika gerçekten başka bir boyut...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar, herseyi bir yana bırakalım. Bu rakam bize aracın gercek maliyetinin ne olduğunu anlatmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Guzel tespit, tesekkurler.

2,5LT 170HP, 15,000$

İnanın orta direk tabir edilen kesimin gözleri bayram ediyor bunu görünce. Benim etti alıntıladım daha çok kişi görsün diye
  • Chevrolet Cruze a kötü araba demek ahmaklıktır bana göre .

Sırf ucuza veriyorlar diye , her araçta olduğu onada kötü gözle bakılıyor.

Öyle bir hal aldıki . Eskiden 25.000 e accent satıp kalitesiz denilen Hyundai, fiyatı 50.000 lere dayayınca of Hyundai kendini nasılda geliştirdi oldu .

Böyle bir ülkede yaşıyoruz .

C sınıfında kalitesiz araç yok . İsteğe göre seçim yapılabilir . WV bu grubun premiumu değil , en pahalısı sadece .
  • sen türkiyeyi ülkeden mi sayıyon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 2 Mart 2013; 0:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Guzel tespit, tesekkurler.

2,5LT 170HP, 15,000$

İnanın orta direk tabir edilen kesimin gözleri bayram ediyor bunu görünce. Benim etti alıntıladım daha çok kişi görsün diye

Keşke ülkemizde de bu motor seçenekleri olsa Gerçi bu akaryakıt fiyatlarına 2,5 motor fazla

Dövlet baba

• bu memlekette herşey olmaması gerektiği gibi oluyor ama hala uyanmadık

• 2,5LT 170HP

Tak LPG'yi devam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Chevrolet Cruze a kötü araba demek ahmaklıktır bana göre .

Sırf ucuza veriyorlar diye , her araçta olduğu onada kötü gözle bakılıyor.

Öyle bir hal aldıki . Eskiden 25.000 e accent satıp kalitesiz denilen Hyundai, fiyatı 50.000 lere dayayınca of Hyundai kendini nasılda geliştirdi oldu .

Böyle bir ülkede yaşıyoruz .

C sınıfında kalitesiz araç yok . İsteğe göre seçim yapılabilir . WV bu grubun premiumu değil , en pahalısı sadece .

Cruze son derece kötü bir aractır arkadasım bunu bir çalışanı olarak söylüyorm alanların hepsi pişman zaten aracı yapan firma daewoo dur. iç malzeme kalitesi zaten berbat ve aracı parçaları yok 30 gün camurluk bekleyen ve parcaları olmayan araclarla hyundai ı kıyaslıyorsun. şuan en az 15 tane telefon numarası veririm sana cruze sahibi olan insanlardan ara bakalım sana ne diyecekler alanların hepsi pişman.

• 2.5 araç 15000 ise 1.6 tdi araç 10-12000 dir mantığı pek doğru değil aslında.

Size şöyle bir örnek vereyim, zamanında Ford Fiesta S ve ST olmak üzere iki model vardı. S modeli 1.6 tdci 92, ST modeli 2.0 150 hp olması lazım. ST'nin donanımı da daha fazla. Bizdeki adil olmayan fiyatlandırma nedeniyle ST tabii ki daha pahalıydı. Ancak fabrika çıkış fiyatlarına baktığımızda S modeli ST modelinden daha pahalıydı.

Bu gibi örnek verilecek çok araç var, turbo-dizel araçlar, atmosferik motorlu araçlara göre daha pahalı araçlar. Daha büyük hacimli atmosferiklerden bile. Daha yüksek dayanımlı blok, turbo, intercooler, vs gibi derken maliyetleri artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Forumda 70 bin lira ve Jetta sevdası dolanirken belirtmek istedim. Ülkemizde rakipleri olan c sınıfı sedan araçlardan yüksek fiyatiyla bilinen Jetta USA'de 2.5lt 170hp versiyonuyla 15.000$ iken, ülkemizde 2.0lt dizel 163hp olan versiyonuyla 55.000tl'ye satılan (buna rağmen satilamayan) Chevrolet Cruze'un başlangıç fiyatı ise 18.000$'dır. Satış rakamlarına baktığınızda C segmentinde Cruze'un çok daha yüksek bir satış adeti elde ettigini görebilirsiniz. 4 ay ABD'de kalmış biri olarak yazıyorum. Bilgiler nettir. Yorum sizin.

USA'de 1.6tdi diye bir olay olmamakla birlikte, satılacak olsa, 10.000$ ile 12.000$ arasında bir rakama pazarlanacagindan emin olabilirsiniz. Neye nekadar değer verdigimize dikkat edelim, sevgiler.

Bu bizim ülkemizden kaynaklı bir şey değil(komün çıkmaları atlar konuya diye direkt söyleyeyim.)
    55bine de full dizel var,isterseniz 43 bine lpg ile çok iyi donanıma getireceğiniz harika araçlar var.Dizelle aynı parayı yakarsınız,belki daha da ucuz.
    Yine volkswagende benzinli seride çok uygun ekonomik seçenekler var.
    Buradaki mesele gelişmiş ülkelerdeki insanların arabalarını araç,bizim ise amaç olarak görmemizden kaynaklıdır.
    Onlarda ne alamancılık,ne galericilik mefhumu yoktur.Gider beğenir alır,isterse 3 sene satılmasın umrunda olmaz.
    Aracım var mı var.İşimi görüyor mu görüyor.Bu mantalitede adamlar.Peki ya biz?
    Neden 1.6tdi araç 70 80 bin lira?
    Çünkü galerici arabası,alam hızlı satamcı arabası.
    Galerici bırakın kazığı yesin,boşverin dert etmeyin.
    Elalemin derdi bizi mi gerdi?

• Verimsizliğe bak 2.5 motor 170hp
  • Cruza ABD'de iyi olabilir 4 sene araba fabrikasında çalışmış biri olarak söylüyorum. Avrupaya sattıgımız araclara farklı, Türkiye'ye sattığımız araçlara farklı kalitede malzemeler takardık :) yani sanmayın markası cruze diye ABD'deki kaliteyle aynı .... Alakası yok belirtmek isterim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 2 Mart 2013; 10:47:14 >
  • Abd fiyatlarına bakmayın almanya fiyatlarından daha ucuz türkiyede jetta
    almanya trendline 1.2 tsi fiyatı 21.475,00 € 50.000tl http://www.volkswagen.de/de/models/der_neue_jetta/CC5.html
    türkiye trendline 1.2 tsi fiyatı 43.800tl
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.