Şimdi Ara

Volkswagen Golf Sınıfının En İyi Arabasıdır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıfında bence de en önde, focus ise tampondan dayamış durumda, belki bir sonraki kasada focus öne çıkabilir.
    tabi 2017 de gelecek yeni kasa golf ise tam yardırabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 3 Haziran 2015; 11:02:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kocaballi

atalarımızın bir sözü vardır ya " bir deli kuyuya bir taş atmış 40 deli çıkaramamış" diye....

trol deyip durduğunuz bir üye bir konu açıyor,

sonra diğer üyeler hem üyeye veryansın ediyor, hem markaya verip veriştiriyor, hem forum yönetimine laf sokuşturup duruyor, böylece gereksiz yere konuya prim verdiriliyor...

ilk mesajda silinmesini gerektiren bir şey yok, silinmesi gereken 25-30 mesaj da silindi, sizler konuya yazdıkça bu tip konular daha çok prim yapar....

konuya yazmayın olsun bitsin....

Bataklığı kurutmak yerine sinek avliyorsunuz .

Bu tarz konular her zaman forumda rağbet goruyor tiklaniyor tartisma ortamı yaratıyor .

Bu tarz konular açana caydırıcı cezalar verilirse bir zaman sonra bu konular biter .

Forum kurallarında 8. Madde var okudunuz mu ? Kaynaksız, tartisma çıkarıcı konular kapatılır diyor eee Asılsız VW konuları nedir ? ? Kaynak nedir ? Tartisma çıkarıcı mı ? Görüldüğü üzere evet . Sadece bu konu uzerinden konuşmuyorum cogu VW ile alakalı konular hep tartisma yaratma üzerine buna nasıl izin veriliyor ?

Ülkemiz sorunlarını içeren otomobil konularını hemen siliyorsunuz . Insanlar 2 yorum yapamıyor siyaset içermese bile .

Bir ara Atsız mı atadam mı ne uye vardı 20 konu acti bir sürü hesap acti . Bu tarz kisileri hemen banlasaniz kimse bir sey demez size ama sikayet yöntemi ile 2-3 gun duran konu da yüzlerce cevap oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Haziran 2015; 11:13:00 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sınıfında bence de en önde, focus ise tampondan dayamış durumda, belki bir sonraki kasada focus öne çıkabilir.
    tabi 2017 de gelecek yeni kasa golf ise tam yardırabilir.

O Golf'ü bende merak ediyorum, dehşet bir şey olacak gibi.

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Premium modelleri hariç tuttum. Golf, V40,A3 ve 1 Serisi'nin sınıfında değil, kompakt hatchback sadece. V40'a bindim ve malzeme kalitesi A3 ile yarışır çok iyi bir malzeme kalitesi ve işçiliği var gerçekten.

A3'ün plastik kalitesi çok abartiliyor, Mercedes A Class'taki kapı plastiklerine bakmanizi tavsiye ederim.

kapının üstündeki plastiğin sert yada yumuşak olmasının kullanıcıya ne gibi bir artısı var?

Kullandığım araç 2014 model 11binde, bozuk yolda sert plastik aksamdan trim sesleri geliyor, yumuşak olan ön kısımda ise böyle bir ses yok.

Öyle yazma sebebim Audi modellerinde abartılan malzeme kalitesi, A classı gömenler A3ü göklere çıkartıyor. Keza Bmw 5 ve mercedes e, Audi a6dan daha kaliteli, bmw f30 ve mercedes w205 c de, audi a4ten daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

volvo v40 a binmeden bu yazdığın çoğu saçma argümanlarla ( yok eşya gözü varmış yok kadife kaplıymış falan filan ) golf e sınıfının en iyisi demen tam bir cahillik bence ya fanboysun yada trollük yapıp forumda tartışma çıkarmaya çalışıyorsun.

Volvo V40 nedir Allahaşkına?

C segmentinin en kötü araçlarından birisini gidip VW Golf ile kıyaslamak neyin kafasıdır?

Bizim forumdaki fanatik ve holigan Volvocular ve Mazdacılar dünyada hiçbir yerde yoktur.

V40 hakettiğinden 35000 TL pahalı başlangıç fiyatına sahip, Mazda 3 de Power Sense paket ile 62000 TL ederken, 85000TL'den falan itelenmeye çalışılır.

Forumdaki Volvocular ve Mazdacılar da öve öve bitiremez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAG tan ne kadar para aliyorsunuz bu is icin soyleyin artik. Bu kac aydir issizim bende yapiyim bu isi. Dogru ya eger sen birseyi yerli yersiz ovuyosan kesn vardir bi kârin. Ya cebine para koyuyolar yada kâra ortaksin...

Eskidwn millet mb mi bmw mi diye tartisirdi onlari overdi simdi vw assagi vw yukari...

yüzlerce binlerce üye hangisini banlayacaksınız, banlamayla bitseydi şimdiye benim işlem yaptıklarımı hesaplasak çoktan bitmiş olmalıydı...

Otokontrol gerek bu da üyelere bağlı, dediğim gibi sizler prim vermezseniz zaten kaybolur gider bu tip konular....

• Hangi anlamda en iyi? Performans olarak sınıfında daha iyileri var. Astra, Megane Sport Tourer bunlar bir kaçı. Motor Çeşitliği ve Şanzıman'da ona artı birşey kazandırmaz. Opel, Renault ve Ford'un da yelpazesi geniş.

Bana göre Golf C sınıfında ortalamanın biraz üstüne bir araç. Öyle göklere çıkartmaya en iyisi budur demeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 3 Haziran 2015; 14:02:52 >

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • quote:

bmw 3/5 audi a4/6 dan dahamı kaliteli ???

Evet.

3 serisinde torpido kapağı ve kapı plastikleri yumuşak, audi a4te sert. Bmw 5te aynı şekilde.
    Siz neye dayanarak benim fikrime katılmıyorsunuz?! Açıklamanızı bekliyorum.

2011 model corollamı, başına gelen olaylardan dolayı 2014 yılında satmak zorunda kaldım. sattıktan sonra bende; göze daha sportif gelen bir araç alma isteği oluştu. aradığım aracın golf 7 olduğunu düşünerek, aracı bir bayide test etmeye gittim. aracı test ettim, beğendim, herşey güzeldi. kronik sorunlar başlayana kadar...

ilk sorun henüz araç 15 günlükken sorun göstermeye başladı. silecekler düzgün silmiyordu. sürücü sileceği camda koca bir leke bırakıyordu. neyse olur dedim. o şekilde kullanmaya devam ettim. aradan 1 ay geçti. servisin ücret karşılığı takmış olduğu cobra marka park sensörünün(400 tl) (dışarıdan kendiniz taktırırsanız aracınız garanti dışı oluyor) sıcak havalarda düzgün çalışmadığını anladım. Geri vitese taktığımda sensörler sürekli ötüyordu. Servise gösterdim sıcak havada yapar dediler geçiştirdiler.yine neyse dedim o şekilde kullanmaya devam ettim.

Bir uzun yolculuk sırasında dikiz aynasından baktığımda arka camda su damlacıkları görmeye başladım. internette yaptığım araştırma sonrası vw nin golf 7 arka cam silecek su fiskiyesi için servis bülteni çıkarttığını gördüm. Bende servise giderek durumu anlattım, ilk başta nasıl birşey olduğunu anlamak istemediler. daha sonra kendilerine sorunun servis bültenini gösterdiğimde yapalım dediler(halbuki böyle bir servis bülteninden haberleri var, ve iyileştirme için yapılacak ekipmanlar serviste mevcut). araç yaklaşık 2 saatlik bir işlemin ardından bana teslim edildi(sıradan bir ustanın bile maksimum 15 dakikada yapabileceği bir iş). servisten daha çıkmadan 1 km sonra arka cam silecek su fiskiyesi gene su kaçırmaya başladı. Eskisi kadar çok kaçırmıyordu ama yinede arka camda iz bırakacak kadar kaçırıyordu. Tekrar servise gittim, müşteri hizmetleri ile görüştüm.sorunun çözülmediğini bildirdim. Beni aracın yanına götürerek, bana yapılan uygulamayı gösterdiler. Maalesef yapacak birşeyi olmadıklarını söylediler. Ancak bu kadar düzeleceğini söylediler... Sinirlendim servisten çıktım.

Bu şekilde kullanmaya devam ederken aradan 1 ay daha geçmemişti. Araçla kasislerden geçerken veya düz yolda sağa sola yaptığım hafif dönüşlerde bile garç-gurç sesler gelmeye başladı. İnternetten yaptığım araştırmada vw nin golf 7 araçlar için yine servis bülteni yayınladığını gördüm. Servis bülteninde amortisörlerin komple sökülerek takozlarının yağlanması gerektiği anlatılıyordu.

Artık dayanamamıştım. Servise gidip muhatap bile olmak istemiyordum...

Aradan günler geçerken bende aracı satmanın yollarını arıyordum. Bir yandan da aracımı showrom dan çıkarttığım ilk günkü sorunsuz! haline dönüştürmek için vw forumlarını sürekli takip ediyordum. Birgün vw nin yine servis bülteni çıkardığını görmüştüm. Kapsamında golf 7 105 hp ve üstü araçlarının arka amortisörlerinin ileride sorun oluşturma problemi nedeniyle değiştirilmesi gerektiği yazıyordu. Ben artık iyice çileden çıkmıştım... Sıfır araçta bu kadar sorun. Küçük bir sorunu bile çözemeyen bir servise aracı bırakıp, onu yap boz tahtasına çevirip binmek hiç içime sinmedi...

En sonunda dayanamayarak, sorunsuz bildiğim corollayı gittim bayiye test ettim, aracı beğendim aldım. 1 gün sonra aracım teslim edildi. 3 aydır kullanıyorum. çok şükür hiçbir sorunum yok. Sorunum olsa bile Toyota servislerinin ilgisi ve problemi çözmek için elinden gelenin fazlasını yapması beni corollaya dönüş yapmamı sağlayan en büyük etken oldu.

• Sınıfında premiumlar hariç bütün modelleri inceleyip iyice ayrıntılar ile karşılaştıran bir insan golf ün kalite ve işçiliğindeki üstünlüğü görür ama eksik olduğu noktaları da var bunlarıda söylemek lazım mesela Comfortline diye satılan model biraz daha dolu olabilirdi midline plus ı hiç söylemiyorum zaten direksiyondan kumandaları bile kısmışlar çok kötü bir görüntüsü var.

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

Kia ceed golften 1 adım önde hem fiyat hem performans hemde kalite olarak...

kia sahibiyim, bir tarafımla güldüm bu mesaja

quote:

Evet.

3 serisinde torpido kapağı ve kapı plastikleri yumuşak, audi a4te sert. Bmw 5te aynı şekilde.

torpido kapağı yumuşak olunca araç çok kaliteli olmuyor maalesef en basitinden klima müzik tuşlarına bakın bmwde konsol yerinden oynuyor nerdeyse a4 2008de çıkmış bir araç olmasına rağmen genel kalite işçilik f30dan daha önde, bmw audi ile hiçbir modelinde bu konuda yarışamaz bmw kullanıcısına başka şeyler audi başka şeyler vaad eder zaten

• quote:

quote:

quote:

Evet.

torpido kapağı yumuşak olunca araç çok kaliteli olmuyor maalesef en basitinden klima müzik tuşlarına bakın bmwde konsol yerinden oynuyor nerdeyse a4 2008de çıkmış bir araç olmasına rağmen genel kalite işçilik f30dan daha önde, bmw audi ile hiçbir modelinde bu konuda yarışamaz bmw kullanıcısına başka şeyler audi başka şeyler vaad eder zaten

Bence premium sınıfta yumuşak olmalı. Premium olmayanlarda sert, premiumlarin bir farkı var ve bu husus o farklardan biri olmalı. A4ün f30dan iyi olduğuna katılmıyorum. Konsoldaki tuşlara insan gibi davranilirsa birşey olmaz. Fakat otoparkcomun 525 testinde silinmeye başlayan tuşlar vardı bu konuda bmwnin biraz daha ekmek yemesi gerekiyor demek, ama test araclarina pek insan gibi davranilmiyor. Yarisamaz demekte bmwye haksızlık olur bence gayet yarışırlar, 2 markada başka şeyler vaad ediyor doğru.

Kalitesiz çöp diye yerin dibine sokulan araçlardaki sert plastik hissi Audi gibi bir markada olmamalı bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.