< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Volkswagen - Audi Artık Garantisi Biten DSG - Stronic Arızalarını Karşılamıyor. (18. sayfa)
-
-
Tasarruf sağladığı falan yok, hikaye. Açın wltp verilerine bakın.
_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Tasarruf sağlıyor. 2014 multitronik a6 ile 2015 s tronik a6yı kıyasladığımda 2015 model olan daha az yakıyor. 13 ps daha güçlü bir motoru var ama şanzımanın etkisi bana kalırsa.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: commandxTasarruf sağladığı falan yok, hikaye. Açın wltp verilerine bakın.
182bg lik civic ile (cvt)
150bg lik leonun (dsg) 0-100 hızlanma süreleri çok yakın.
32bglik farkı Leon iman gücü ile mi kapatıyor :'D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
büyün marka modelleri takip etmiyorum. Misal manuele, cvt'ye göre.

_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Leon ucuz,hafif alt yapısıyla, çelimsizsizliğiyle kapatıyor. Yani hafifliğiyle. Yine de yetişemiyor pratikte fark daha büyük. Biraz da tork artısı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
150yi geçince kaputu azer bülbül gibi tirtir titreyen honda mı çelimli
A6 bilmem ben. Markanın kendi verilerine göre diyorum. Ekran görüntüsü paylaştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
quote:
Orijinalden alıntı: escanor_150yi geçince kaputu azer bülbül gibi tirtir titreyen honda mı çelimli
quote:
Orijinalden alıntı: Polestar191
Alan alsın dsg bence piyasada en hızlı vites değiştiren şanzıman zf 8 ileri falan kesinlikle dengi değil dsg nin fakat sorun şu ki bu şanzıman vw alıcı kitlesi halkın alt tabakası avrupada da kısmen burada da adam bütün malvarlığını ortaya koyup ucu ucuna satın aldığı 1.6 dizel 1.4 tsi leon golf ve passatının Bi dsg arızası olunca yaptıramayan fakir kitle yüzünden bu duruma geldi yoksa gerçekten pahalı ve spor araçlar için çok uygun bir şanzıman vw nin hatası 1.6 dizel 1.4 tsi tarzı halk arabalarına bu kombinasyonu sunması adam 1 saniye vitesi erken geçirse ne olur geçirmese ne olur kafasında tipler aslında az arıza versin yeter modunda takılıyor
F30 a zf 8 ileri birde dsg 7 ileri koysan ve bu araçlar drag yapsalar inanın dsg li olan f30 1 - 1.5 boy fark atar diye tahmin yürütmek zor olmasa gerekDsg bir çok şanzımana göre daha hızlı ve konforlu ama ZF ile kıyaslamak yanlış olur. ZF hem hızlı vites değiştiriyor hemde gücü törpülemiyor. DSG ve ZF kıyas götürmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: bpsDsg bir çok şanzımana göre daha hızlı ve konforlu ama ZF ile kıyaslamak yanlış olur. ZF hem hızlı vites değiştiriyor hemde gücü törpülemiyor. DSG ve ZF kıyas götürmez.
Alıntıları GösterGucu nasil torpuluyornus? Teknik detaylarla aciklarsaniz guzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
150bg leonda supercharger var alt devirler için.
Cvt dsg karşılaştırmadım ama tam otomatik şanzımanlar yarı otomatik dsg şanzımanlardan 0-100’lerde daha başarılı.
İnanmayan motor1’in C segment dizel otomatik drag testi videolarını izlesin. Yarı otomatikler nal topluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Gucu nasil torpuluyornus? Teknik detaylarla aciklarsaniz guzel olur.
Alıntıları GösterZF de DSG gibi gücü törpülemiyor diyorum. Gücü törpülediğini yazmadımki.
quote:
Orijinalden alıntı: bpsZF de DSG gibi gücü törpülemiyor diyorum. Gücü törpülediğini yazmadımki.
Alıntıları Göster" ZF hem hizli vites degistiriyor hem de gucu torpulemiyor"
Boyle yazinca DSG gucu torpuluyormus gibi anlasiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
Dünyada tek Türkiye bırakmadı vw yi kimse de şundan demiyor ikinci el talebi dışında nedenleri yok
_____________________________ Karavana bakırdandır kışla yolu çamurdandır zengini bedel öder askerimiz fakirdendir...
-
Superchargerin ne olduğunu, çalışma prensibini, fiyatlarını, hangi tür motorlara konulabileceğini, çalıştığı esnada ortalama kaç bin devirde olduğunu biliyor musunuz?
Ayrıca 150lik Leonun kaputuna hiç açıp baktınız mı?
Leonda supercharger falan yok, sağda solda anlatmayın gülerler size.
Arada ki farkın tek sebebi cvt'nin motor gücünü tekerlere EKSİK aktarmasıdır. Cvt'yi kullanırken dikkat edin vuruntu yapar bu en büyük kanıtıdır zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_" ZF hem hizli vites degistiriyor hem de gucu torpulemiyor"
Boyle yazinca DSG gucu torpuluyormus gibi anlasiliyor.
Alıntıları GösterTam ifade edemedim demekki. Genelde DSG ile tork konvertörlü şanzımanlar karşılaştırılınca tork konvertörlü şanzımanların gücü törpülediği yazılır. Ben ZF ninde bu açıdan DSG gibi olduğunu belirttim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt