|
Volkswagen, araç fonksiyonlarını kontrol etmek için ilginç bir patent aldı

-
-
arkadaş, dokunmatik düğmelerden bezdi sürücüler şimdi "bakmatik" düğme yapmış adam.
koy işte anam babam üsülü çevirmeli basmalı klasik düğmelerden, ne gerek var bu gereksiz şeylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Ekim 2025; 22:6:43 > -
Saçmalık.
Şu an tek harekette silecekleri çalıştırabiliyorken bu özellik ekrana bakma zorunlulğu ile ilave iş ve yük getiriyor, bir iş yapoacakken iki iş yapmak zorunda kalınacak. Kolaylaştıracağına daha da karmaşık hale getiriyor. Ayrıca bir de zırt pırt gözünü yoldan ayırıp göstergeye bakmak zorunda kalmak da cabası.
Bu firmalar güya fark yaratmak uğruna giderek daha fazla saçmalamaya başladılar.
_____________________________ * Din toplumları paternalisttir, ahlakı gelisemez, rasyonelleşemez ve
bireyleşemez. sekülerleşme olmadan ahlak olmaz.
* Her insanın içinde bir peygamber uyuklar ve o uyandığında, dünyadaki kötülük
biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
* Yearning for the past is usually just the lament of lost youth. -
Bunların hepsi gelecekte ben düşünmüştüm bak patentim var demek için, yoksa beklemeyin 3-5 seneye böyle özellik gelmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dokunmatik yüzünden gözümüzü yoldan ayırmak istemiyoruz diyoruz, adamlar direkt gözünü ayırarak kontrol edebileceğin bir yöntem geliştiriyor. Sorunlu bir şirket cidden...
-
bu konuda Mercedes'in üstüne yok herhalde. Yeni modelleri değil tabiki W124 W224 kasalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Olmaz abi, yeri ne güzel ya; niye bu mekanik düğmelerden bu kadar kurtulmak isteniyor. Hepsini tablete gönderin demiyoruz, "özellikle" sürücü için elzem olan ve tek başına iken gözünü yoldan ayırmadan kullanması gereken düğmeleri istiyoruz. Bu kadar dert ise radyo/müzik kontrolleri ile telefon kontrolleri neden direksiyonun üstünde (zaten kendilerinin üstünde var)?
-
Halbuki Bugün haberlerde vosvosun tuşlara döndüğünü anlatıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Opsiyon olarak R line da gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden Öğretmenimiz bize bir bakış atardı yeterliydi sessiz olmak için onun patentini almışlar.
-
Uzay araçlarının içi olabildiğince mekanik ve tuşludur. Bunun nedeni kolay ulaşılabilir olmasıdır. Düşünün gökte çarpacak şey daha az olmasına rağmen tuşlu. Dikkat dağıtacak şey çok az. Adam 200 le giderken dokunmatiğe basmayamı çalışıcak kardeşim nasıl bi kafa yapsı bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Göz takip teknolojisi çok hızlı gelişiyor. Herhangi bir otomobil üreticisi için doğru bir adım.
Neden dokunmatik yapıyorlar... Çünkü ucuz. Geliştirme ve üretimi ucuz. Tek tek düşünürsek -radyo gibi mesela- hakılısınız ama 160 ülkeye, kırkikibuçuk versiyonla, oniki donanım seviyesiyle göndermek isteyince bayağı bir daha ucuz oluyor. Versiyonlamak ucuz. Tabii VW için ucuz, bizim için pahalı.
Bir de rakiplere karşı hızlı pozisyon alabiliyorlar. Bir software script, bir ekran grafiği tamam. Diğer türlü kalıpları, testleri, deneme üretimi, montaj/de-montaj ispatı, servis kılavuzu... Bu yüzden bir sinyal kolunu yirmi sene kullanıyorlardı. Kullanıcı şapkamla ben de yirmi sene önceki sinyal kolunu tercih ederim. Gerçek bir gelişim yoksa sürekli yeni bir arayüze adapte olmak bezdirici ve faydasız. Ama gelin de bunu üreticiye anlatın.
_____________________________ in vino veritas * -
Aynen öyle. Yani tamamen patent parsellemek için yapılmış bir çalışma belki gelecekte bu özelliği getirmeyebilir bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
MacBook larda göz ile kontrol mümkün. Ancak bu durum (VWnin de dediği gibi) test ve test edilmelidir. Her yenilik yenilik değildir!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Ülkesini yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır. - M.Kemal ATATÜRK, 1930 -
Fabrika motor kusurlu araba üretmesinler , üretilmişsede arkasında dursunlar başka ihsan istemem
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156991350
arkadaş, dokunmatik düğmelerden bezdi sürücüler şimdi "bakmatik" düğme yapmış adam.
koy işte anam babam üsülü çevirmeli basmalı klasik düğmelerden, ne gerek var bu gereksiz şeylere. |
Eskiden Öğretmenimiz bize bir bakış atardı yeterliydi sessiz olmak için onun patentini almışlar.
|
Dokunmatik yüzünden gözümüzü yoldan ayırmak istemiyoruz diyoruz, adamlar direkt gözünü ayırarak kontrol edebileceğin bir yöntem geliştiriyor. Sorunlu bir şirket cidden...
|
Bunların hepsi gelecekte ben düşünmüştüm bak patentim var demek için, yoksa beklemeyin 3-5 seneye böyle özellik gelmez.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X