iyi günler. benim volkswagen 2004 model polo aracım var. ben aracıma pioneer dan bir teyp almak istiyorum. fakat aklıma takılan bi kaç şey var sizinle paylaşmak istedim. umarım yardım edecek birisi çıkar.
ben pioneer ın FH-P80BT modelini almak istiyorum. fakat bu alacağım teyp normal bir teyp boyutunda değil.
sormak istediğim kısaca benim araba bu teyp olurmu yani araçtaki orjinal ön konsola bu teyp sığarmı. tam otururmu?
sormamın nedeni yurt dışından bu ürünü getirteceğim için ürün eğer aracıma olmassa elimde patlamasın diye :)
lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim iyi günler...
bu teyp aracınıza tam uyum sağlar. keşke tuş aydınlatmaları kırmızı olsaymış o zaman çok güzel olurdu. şimdiden hayırlı olsun
eminsiniz dimi tam oturur.?
benm araçta şuan kaset çalar var kaset çaların altında cd çalar için bi boşluk var. kaset çaları söküp bunu diğer boşlukla beraber oturtsam uyar yani dimi?
kusura bakmayın bukadar ayrıntılı soruyorum ama uymassa çok üzülürümde o yüzden
slmlar bende 2000 marea 1,6 dan sonra 15 temmuzda 2008 jetta tsi 122hp comfortline aracımı aldım ( 43,500ytl ye aldım 2009 lar 45,500ytl civarındaydı)şuan araç 650km de ve ortalama 6,6 l/100km ile izmir-ayvalık-izmir hattında dolaştım(ilk şehir dışı şehir içi de genellikle 8,5litre civarı) genellikle 100km ort ve hız sabitleyici ve klima herzaman açıktı arkdaşlar 8 litrelerden bahsedio acaba ben çok mu dikkatli kullandım diye düşünmeye başladım bu pazar izmir-denizli-ısparta-konya güzargahında yol alacağım sonuçları çok merak ediyor ve enkısa zamanda sizlere ulaştırmayı bekliyorum bu arada araç motorunun daha verimli olması için klavuzda ilk1500-2000km de bazı önerileri var acaba bunu uygulayıp gerçkten faydasını gören arkadaşlar var mı???? şimdiden teşekkürler görüşmek üzere
yazdığınız konunun yeri burasımı pek anlıyamadım da ben burda teyp ile ilgili soru sormuştum
jvc navigasyonlu dvd li bişey alsanız bu teyp
bu teyp ne.??? güzel değilmi
hiç güzel deyil onun yerine 600ytl cıvarı jvc var dvd navigasyon vs vs lcd ekranlı ekranında istediğin rengi seçersin kumandalı ve dokunmatik poloya güzellik katar