Şimdi Ara

RCD 300 Vw Eos teyip yardım (B6 passat golf jetta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Eos aracımda 8 hoparlörlü harika bir ses sistemi var fakat Bluetooth olmaması bu ses sistemi keyfini baltalıyor.

Gidip abuk subuk Android teyip takıp daha da kötü etmek istemiyorum çünkü teyibin ses çıkış kalitesi çok önemli.

Bunun için hangi teyibi önerirsiniz? Arkadaşımda Sony Xav ax1000bt teyip var ve ses çıkışı çok güzel. Böyle bir şey mi almalıyım yoksa RCD 510 orj teyip mi kullanmalıyım? RCD 510 da Bluetooth modülü gerekiyormuş ve Bluetooth ses kalitesi stereo değilmiş sanırım.

Birde benim aracın ses sistemi kaç watt ve RCD 300 kaç watt onu bulamadım bilen varsa çok iyi olur.

Edit: Benim araçtaki RCD 300'de ses çıkışı 2x20 wattmış. Sony Xav Xa1000bt'un 4x45 watt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 21 Ocak 2021; 23:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal teyp yerini hiçbiri tutmaz. İki aracım var ikisininde orjinal teyplerini söküp. Multimedia taktım , pişman oldum taktığım , multimedia lar basit cihaz değil donanımı iyi android cihazlar. Sökmek istedim sırf geri görüş yüzünden sökmüyorum.
    Ses kalitesi berbat oldu radyo çekmiyor .
    Boşverin pişman olursunuz.
  • Eski modellere rcd510 ve üstü takarsanız Gateway in değişmesi gerektiğini okumuştum. Yoksa aküyü boşaltıyormuş. İyice araştırın.

Ben 2007 model aracımda 4,5 yıldır markasını dahi bilmediğim multimedya kullanıyorum çok memnunum.

Arkadaşımın aracındaki teyipten çıkan ses BMW 420 lerdeki harman kardon ile yarışacak cinsten. Teybin ses çıkışı iyiyse sorun olmaz diye biliyorum. Benim diğer araçta da var Android teyp. Netflixte behzat ç izleyerek uzun yol bile yaptım sorun yok ama ses çıkışı dediğiniz gibi beş para etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir şey taktırmadım çünkü işten çıkarıldım ve param olmadı :D Onun yerine aracımı 15k eur civarına satıp almanyadan aynısından 4 bin euro ya alacağım orda taktırırım artık veya üst model bluetoothlusunu alırım :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.