Şimdi Ara

Volkswagen 2 nisan itibari ile zam yaptı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
7.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Bütün markalar ciddi derecede zam yaptı ama bunu yapan yalnızca VW yapmışcasına tepki veriyorsunuz. Tepki göstermek isteyen sandık başında tarafını belli etseydi, böyle başa böyle tarak.

Buyur burdan yak... ne alakasi var secimlerle... iktidarda dogus oto mu var. Zammi yapan vw ihale hukumete kaliyo ne is bu anlamadim. Konu otv ye kdv ye yeni zam olsa anlarim ama bi araba markasinin yaptigi bi zamdan hukumeti sorumlu tutuyorsun.

Tepki gosterceksen 0 km arac almada goreyim ben seni.

Millet biraz akilli olsa 0km araclarin liste fiyatida otvside inerde halkimiz kendini sıkıntıya sokmuyor. Aman bosver karaduzen boyle gelmis boyle gider biz birsey yapayiz diyerek kendini avutuyo.

Benim sahsi bi isletmem var satislarim da iyi ben ordan daha fazla kar etmek icin fiyatlara zam yapsam bununda sorumlusu hukumet olur mu???

Sıfır araba almadığım için benim adıma sorun yok, size iyi uykular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bişey olmaz millet alıyordu yine alacak wv birinci sırada çıkacak ne hale geldik ya

• Yarasın tosunuma

• Polo 1.6 TDI 90 PS Tiptr. DSG Comfortline 58.400 TL
  • Hala hükümet diyenler var kur yükselmedi vergi yükselmedi neyin kafasını yaşıyorsunuz

ayrıca gerçekten satışlar düşseydi indirim gelirdi adam karı 2 katına çıkarır satışlarda yüzde 27 düşerse mantıken daha kârlı olur.

• Polo ya bak 59 bin tl :) 1 sene önce 47 bin tl di şaka gibi
  • Normal abi premıum marka. Ne var ki opel toyota honda ve ford'dan pahalı olmalı.

Şaka şaka allah cezalarını vermesin bunların sıfır araba artık hayalden de öteye geçti bizim için
  • 90 bin tl golf vay anasına sayın seyirciler
  • Beyler premium marka aliyorsunuz. Birakinda pahali olsun azcik. Kalite ucuza nerde satiliyor

• Almıycağım için istedikleri kadar fiyatları uçursunlar. VAG gurubu otomobillerinin zerre kadar değeri yok benim için.
  • Alan dusunsun size ne

• az yapmışlar artsın biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Bütün markalar ciddi derecede zam yaptı ama bunu yapan yalnızca VW yapmışcasına tepki veriyorsunuz. Tepki göstermek isteyen sandık başında tarafını belli etseydi, böyle başa böyle tarak.

Buyur burdan yak... ne alakasi var secimlerle... iktidarda dogus oto mu var. Zammi yapan vw ihale hukumete kaliyo ne is bu anlamadim. Konu otv ye kdv ye yeni zam olsa anlarim ama bi araba markasinin yaptigi bi zamdan hukumeti sorumlu tutuyorsun.

Tepki gosterceksen 0 km arac almada goreyim ben seni.

Millet biraz akilli olsa 0km araclarin liste fiyatida otvside inerde halkimiz kendini sıkıntıya sokmuyor. Aman bosver karaduzen boyle gelmis boyle gider biz birsey yapayiz diyerek kendini avutuyo.

Benim sahsi bi isletmem var satislarim da iyi ben ordan daha fazla kar etmek icin fiyatlara zam yapsam bununda sorumlusu hukumet olur mu???

İlk defa bu saçma ergen lafını kullanıyorum yaw he he

Biraz mantık yahu bugün bir sıfır araç alırken bir tanede devlete alıyoruz ötv siydi kdv di derken tamam hadi devlet amcada suç yok tüm suç satıcıda devlet bunu görüyor ne den bir yaptırım yapmıyor bu fahiş zamlara istese çok iyi şeyler yapabilir.

Hadi onu da yapamadı diyelim öyle yapamıyorsa ötv de kdv de inişe gidebilir bilmem farkında mısınız ama devletler milleti için halkın iyiliği rahatlığı için çalışır ama bizim ülkemizde tam tersi halk millet devlet için çalışıyor.

Ama sandıklarda görüyor insanımız halinden çok memnun ben o yüzden bu satıcılara aferin diyorum bende olsam bende boyna zam yaparım bir arkadaş yazmış yukarda çokta güzel demiş böyle saça böyle tarak diye.

senin bahsettiğin o çok muhteşem über süper hükümet de gelse özel firmanın fiyatlarına karışamaz kardeşim otomotiv bu firmanın tekelinde mi değil alternatifleri var mı var adam isterse 1 milyon dolardan satar alma kardeşim millet vw almak zorunda mı bu kadar basit.

sanki adam 1. dereceden ihtiyaç ürününü tekelden satıyor da devlet müdahale edecek.

• Yetmez !
  • Yine en çok vw satmış, bir kaç ay sonra ikinci el golfümü verip tutulmayan bir modelin sıfırını alıcaz :)

• Volkswagen hükümete eğer distribütör ile anlaşıp aradan çekerseniz Türkiyeye fabrika açabiliriz mesajı verdi.Herhangi bir çalışma yapılmadı,adamlar Polonya'ya açma kararı aldı.Demek ki durumdan herkes memnun.Doğuşun satış sıkıntısı falan yok istediği kadar zam yapar ben almayacağım için sorun yok

• Golf 1.4 TSI 122 DSG Comfortline 71.200 TL

Benzinli, otomatik, 122 bg Golf bi-xenon ve hız sabitleyici eklenip az buçuk donanımlı olunca neredeyse 75.000TL oluyor. 105 bg'lik dizeli de aynı donanımda 85.000TL. Ne diyeyim, alanlara hayırlı olsun.
  • VW her zaman oncu

• bu forumda ne kadar büyük bir vw takıntısı olduğunu birkez daha gördüm ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.