Şimdi Ara

Volkan ve Taraftar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: sepult

quote:

quote:

quote:

Ya milli futbolcu taraftara donmez, taraftarla diyaloga girmez, taraftara kufur hic etmez! Bunu anlamiyorsunuz. Tamam kufur edildi, hos degil ama hakemlere butun Turkiye kufur ediyor 90 dakika. Staddakiler de dahil olmak uzere... Bir kere goz temasi kuruyorlar mi?

Bir de niye Volkan, niye Emre? Gokhan Gonul de o sahada degil mi? Afedersiniz ama k.cinla top tutarsan, gun olur devran doner. Herkes ektigini bicer bu dunyada.

Ya öyle laflar ediyorsunuz ki delirmemek elde değil,derbi maçında kıçıyla top tutmakla milli maçta ıslıklanmayı nasıl bir beyinle bağdaşlaştırıyorsun...O zaman derbi maçlarında rakibini kızdıran bütün oyuncuları milli takımdan ihraç edelim veya maçlarda ıslıklayalım öylemi...Çocuk yaşta protein ağırlıklı beslenmek şart gerçekten...

Komik mi oldugunu saniyorsun? Proteinmis... Yapilanlari tasvip etmedigimi soyledim ama eden bulur. Niye Gokhan Gonul isliklanmadi?

Yapılanları tasvip etmiyorsun ama edende bulur diyorsun....Eden ne demek be zeka kübü,volkan gs maçında rakibi tahrik etmiş,BUKÜNKÜ MAÇ İSE MİLLİ TAKIM MAÇI,ORADA OLAN TARAFTAR MİLLİ TAKIMI DESTEKLEMEYE GELMİŞ....Büyük yazdım belki anlarsın,proteimiş falan diyorsunda ben lafımın arkasındayım...

Ya arkadas, Galatasaray taraftarina genelleyip sayip soven sensin. Biraz da durup dusunmek gerekiyor. Tutturdun ayni yeri sayiklayip duruyorsun. Ben de Volkan'in yaptigi yanlisti diyecegim o zaman sabaha kadar. Bu yerlere goklere cikaramadiginiz adam degil miydi rakibe kafa atip milli takimi yakan?

Alex gibi Fenerbahceli olsun, canimi yesin. Centilmen, saygili, kaliteli bir insan, oyuncu demiyorum... Ama Volkan ve Emre gibi adamlarin savunulacak neyi var Allah askina?

Ben mi Gs taraftarını genelleyip sövdüm ? Hangi msj'ımda Volkan'ı göklere çıkarmışım ? Yok Alex gibi Fenerliymişte bilmem ne ,hala işin Fb Gs tarafındasın be arkadaş ne kalın kafan varmış anlamadım ki.. Milli maç diyoruz,milli futbolcu diyoruz ama galiba oduna laf anlatmaya çalışıyoruz...Neyse artık diyecek pekte birşey yok sana..

• quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Bende Volkan'ın dudaklarını okudum yuhh dedim.Böyle küfürmü olur.Taraftar alkışlıyor , o da gaza getiriyor taraftarı ''alkışlayın alkışlayın aferin'' diye.Sonrada ...... çocukları , hepinizin ...... ....... dedi.
    Çoğu kişi Volkanı koruma peşinde.Ben başka maç izledim herhalde

Emre'nin direğin ordan ...... Evlatları küfürü bir yandan taraftarlarla karşılıklı küfür Show yaptılar kısa süreli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

bu fenerlileri anlamıyorum. volkan oyun esnasında tribünlere kadar gidip taraftarlarla tartıştı. orada düzgün bir tartışma olduğunu hiç düşünmüyorum. o olaydan sonra zaten sövdü bi seyircilere seyircilerde buna sövdü. hiç bir fenerlide bu sövme konusunu açmaz (arada varsa affola) sadece 2 alkışladı taraftar sövdü olur.

Taraftarların tum suc Volkan daymış gibi onu yuhlamalarini anlayamadım.
    2 kere inadına ofsayta düşen golcü Burak ayagina top degmedi sahada boş boş gezinen bir suru futbolcu vardı gittiler Volkan'ı yuhladilar.
  • Her küfür yiyen futbolcu gidip taraftarla tartışacaksa daha gidecek çok yolumuz var demektir. Taraftar her zaman küfretti küfrediyor ve küfredecek küfürsüz maç istiyorsanız utopia-land sizi bekliyor.

Ama futbolcu gidip olayların iyice bokunu çıkaramaz ve ana avrat düz kayamaz.

gs-fb maçında olanları hiç açmayalım rakı şişesi volkan varsa ses bombası yiyen mondragon vardı yani buradan yola çıkarsak hiç bir halt elde edemeyiz.
  • taraftar milli takımda olsa protesto hakkına sahiptir. bugun sahada ki milli takım da protestoyu hakediyordu ve özellikle ilk 2 golde bence ciddi şekilde hatası ve konsantrasyon eksikliği olan volkan'ın protesto edilmesi normaldi. taraftar gayet medeni bir şekilde beğenmediği oyuncuya top geldiğinde alkışla protesto ederken volkan dönüp taraftarı kışkırtmaya başladı ve asıl kötü protesto, küfür ve rahatsız edici ıslıkla yuhalama bundan sonra başladı. bunlar doğru değildi ama volkan ın o alkışı, zaten kötü oynadığı bir maçta taraftarda ki filmi kopardı. volkan'ın ve emre nin küfretmesine birşey demiyorum. kötü oynadıkları bir maç, alınan kötü sonuç ve ezeli rakiplerinin sahasında protesto edilmeleri psikolojilerini bozmuş küfür etmişlerdir. etmemeliler ama insanlık hali ederler. ama taraftarın ettiği küfrün volkan'a emre'ye edilmesinin nedeni maçın tt arena'da oynanmasına ve bu küfürleri galatasaray ile bağdaştırmak saçmalıktır. sahada bir ton galatasaray lı ve fenerbahçe li oyuncu vardı ama hiç birisi volkan ve emre gibi protestoyu haklı görüp oyununu düzeltmek yerine taraftarla laf dalaşına girmedi. sabri nin ortası da protesto edildi sabri birşey demedi. yada ilk golde gökhan gönül amatör kümede yenmeyecek bir çalım yedi kimse birşey demedi... kimse kusura bakmasın ama 3 yıl önce mağlup ettiğin bir takıma karşı şimdi hemde kendi evinde bu kadar aciz kalarak yeniliyorsan ve skoru geçtim oyunun ümit vermiyorsa taraftar sizi son dakikalarda alkışla protesto eder buna kimse gocunmasın bu işin feneri galatasarayı yok. şundan da eminim türk milli takımı 3-0 dan sonra bile olsa baskılı oynasa pozisyon yakalasa maçı tek kaleye çevirse yine bu protesto maç içinde olmaz taraftar destek olmaya devam ederdi. ama sahadaki 11 oyuncuda bitsede gitsek diye bakıyordu resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: unwanted_rogue

Her küfür yiyen futbolcu gidip taraftarla tartışacaksa daha gidecek çok yolumuz var demektir. Taraftar her zaman küfretti küfrediyor ve küfredecek küfürsüz maç istiyorsanız utopia-land sizi bekliyor.

Ama futbolcu gidip olayların iyice bokunu çıkaramaz ve ana avrat düz kayamaz.

gs-fb maçında olanları hiç açmayalım rakı şişesi volkan varsa ses bombası yiyen mondragon vardı yani buradan yola çıkarsak hiç bir halt elde edemeyiz.

milli maçta fenerli futbolcuları yuhlamaya devam ettiğiniz için hiç yol gidemeik bırak gidecek çok yol olmasını.

tribünler küfür etsin normal futbolcu dönüp tepki verince idamlık. bu kadar insansınız işte.
  • milli futbolcuya küfür etme hakkını kim veriyo bu kendini bilmezlere anlamıyorum. Kendi futbolcusuna destek ve moral verceğine gerizekalılar gibi dünyaya rezil ediyorsunuz milli takımı. Sonuçta her takım yenilebilir ama böyle beyinsiz taraftar grubu zor unutulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Bende Volkan'ın dudaklarını okudum yuhh dedim.Böyle küfürmü olur.Taraftar alkışlıyor , o da gaza getiriyor taraftarı ''alkışlayın alkışlayın aferin'' diye.Sonrada ...... çocukları , hepinizin ...... ....... dedi.

Emre'nin direğin ordan ...... Evlatları küfürü bir yandan taraftarlarla karşılıklı küfür Show yaptılar kısa süreli.

İyi yapmışlar. Siz küfür ediyorsunuz onlar neden edemesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

provakötor volkan iş başında
    adama tepki olarak alkış tuttular eleman döndü taraftara kışkırttı milleti
    az önce sabri uzaya orta yaptı yine taraftar alkış yaptı tepki olarak
    sabri ortayı yapamadığı arkadaşına özür niyetinde bir hareket yaptı

2 takımın kaptanı arasındaki fark bu işte

Sorması ayıp maçı nerenle izledin? Sabri ye tepki falan verilmedi. Direk alkışlandı. Bu kadar da kör olmayın ya. Sizin gibiler yüzünden milli takımdan soğudum. Sanki volkan hirvatlarin kalecisi. O kale arkası tribünü maçtan önce volkan ve emre ye küfretmek için şartlanmıştı. Neymiş g.tüyle top tutmuş. Ne alakası var???? Çok acı koymuş herhalde... Beleştepe Spor KOMPLEKSi. Hepiniz komplekslisiniz. Milli maç ulan bu. Senin benim oyuncum hepsi. Tek temennim Fenerbahçeli milli futbolcuların artık bu şartlar altında milli takımı bırakıyoruz demesidir. Bizim burda hiddink i tartışmamız O.Çetin i tartışmamız federasyonu tartışmamız gerekirken sağolsun kendini bilmez vatan haini çapulçuların yaptığı şerefsizlikleri tartışıyoruz. O kale arkası tribününe volkan ve emre ne dediyse sonuna kadar arkasındayım. O stada sürekli milli maç veren zihniyetinde beynini seveyim. Bu ülke yaşanılacak ülke olmaktan çıktı. Bu hale gelmesinde en ufak etkisi olanlarda dahil hepsini Allaha havale ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

İyi yapmışlar. Siz küfür ediyorsunuz onlar neden edemesin?

Yanlış alıntı olmuş

• Bugün Milli Takım Formasını yuhalayanlar ,Kurtuluş savaşında göndere Fransız bayrağı çekenlerdi pic.twitter.com/bD3YUIV5
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya milli futbolcu taraftara donmez, taraftarla diyaloga girmez, taraftara kufur hic etmez! Bunu anlamiyorsunuz. Tamam kufur edildi, hos degil ama hakemlere butun Turkiye kufur ediyor 90 dakika. Staddakiler de dahil olmak uzere... Bir kere goz temasi kuruyorlar mi?

Bir de niye Volkan, niye Emre? Gokhan Gonul de o sahada degil mi? Afedersiniz ama k.cinla top tutarsan, gun olur devran doner. Herkes ektigini bicer bu dunyada.

Ya öyle laflar ediyorsunuz ki delirmemek elde değil,derbi maçında kıçıyla top tutmakla milli maçta ıslıklanmayı nasıl bir beyinle bağdaşlaştırıyorsun...O zaman derbi maçlarında rakibini kızdıran bütün oyuncuları milli takımdan ihraç edelim veya maçlarda ıslıklayalım öylemi...Çocuk yaşta protein ağırlıklı beslenmek şart gerçekten...

Komik mi oldugunu saniyorsun? Proteinmis... Yapilanlari tasvip etmedigimi soyledim ama eden bulur. Niye Gokhan Gonul isliklanmadi?

Yapılanları tasvip etmiyorsun ama edende bulur diyorsun....Eden ne demek be zeka kübü,volkan gs maçında rakibi tahrik etmiş,BUKÜNKÜ MAÇ İSE MİLLİ TAKIM MAÇI,ORADA OLAN TARAFTAR MİLLİ TAKIMI DESTEKLEMEYE GELMİŞ....Büyük yazdım belki anlarsın,proteimiş falan diyorsunda ben lafımın arkasındayım...

Ya arkadas, Galatasaray taraftarina genelleyip sayip soven sensin. Biraz da durup dusunmek gerekiyor. Tutturdun ayni yeri sayiklayip duruyorsun. Ben de Volkan'in yaptigi yanlisti diyecegim o zaman sabaha kadar. Bu yerlere goklere cikaramadiginiz adam degil miydi rakibe kafa atip milli takimi yakan?

Alex gibi Fenerbahceli olsun, canimi yesin. Centilmen, saygili, kaliteli bir insan, oyuncu demiyorum... Ama Volkan ve Emre gibi adamlarin savunulacak neyi var Allah askina?

Ben mi Gs taraftarını genelleyip sövdüm ? Hangi msj'ımda Volkan'ı göklere çıkarmışım ? Yok Alex gibi Fenerliymişte bilmem ne ,hala işin Fb Gs tarafındasın be arkadaş ne kalın kafan varmış anlamadım ki.. Milli maç diyoruz,milli futbolcu diyoruz ama galiba oduna laf anlatmaya çalışıyoruz...Neyse artık diyecek pekte birşey yok sana..

Ulan bak agzimi bozacagim artik. Kalin kafali kime diyorsun lan sen? Emre'nin taraftara salladigi kufuru gormedin mi? Hepiniz aynisiniz iste...

• Merhaba,

Yasanilan olaylar bastan sona yanlis. Bunlari kimse savunamaz, yalniz unutulmamasi gereken bir sey var, Volkan ve Emre o kufurleri o taraftar grubu GS'li diye etmislerdir. Sonucta mac milli mac, kader maci ve beklenti buyuk, Volkan'in 2. golde bariz hatasi var, protestolar dogal, ne yazikki ulkemizde kufur de bu protestolara dahil, kimse bunu inkar edemez. Islik ve alkis sadece Volkan'a yapilmadi ama hic biri donup de Volkan gibi provake etmedi kendi seyircisini. Volkan'in yapmasi gereken kesinlikle muhattap olmayip mactan sonra gerekli aciklamalari yapmakti. Emre'nin yaptigi ise bana gore daha buyuk bir terbiyesizlikti.

Kufur olayina ayri bir paragraf acmak istiyorum, futbolcular zaten maclarin cogunda isinmaya ciktiklarinda rakip taraftarlardan oldukca agir kufurler yiyorlar ve hic biri bunlara bu sekilde tepki gostermiyor, hatta Volkan ve Emre'nin kendileri de dahil buna, kendim defalarca sahit oldum. Onun icin "kufur edilirse kimse tepkisiz kalamaz bunlar da insan" demeyin lutfen, bir cogunuz maclara gidiyorsaniz buna sahit zaten olmussunuzdur. Keza alt liglerde durum cok cok daha vahim ama kimse bu tepkileri gostermiyor. Sonucta profesyonelsiniz, bu isten kimsenin kazanamayacagi paralari kazaniyorsunuz, cok daha mantikli davranmak lazim...

Volkan'in hatta tum FB'li futbolcularin psikolojileri hakli olarak normal degil, bunu da dusunmek ve anlamaya calismak gerekiyor ama birilerinin ozellikle Volkan'i karsisina alip konusmasi lazim, gittigi yolun yol olmadigini anlatmasi lazim...

Tesekkurler,

Hicks

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan bak agzimi bozacagim artik. Kalin kafali kime diyorsun lan sen? Emre'nin taraftara salladigi kufuru gormedin mi? Hepiniz aynisiniz iste...

Sana diyorum onuda mı anlamadın..Hala daha Emre küfretti diyosun..Keşke o sahaya çıksanda üzerinde kendi milli formanla yabancı bir ülkeyle maç yaparken kendi insanından,vatandaşından ana avrat küfür yesende, bakalım o zaman napıyorsun bir görsek..Ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum,inan daha kolay...

• Adami sadece alkisladilar ilk etapta. Oyununu oynayacagina donup taraftarla dalasmasa bu kadar buyumeyecekti olay. Neyse, sen de bunu anlayamazsin... Ama yazdiklarini bastan okuyunca hakikaten sende zeka konusunda eksikler oldugunu tespit ettim. Ayni seyi tekrarlayip duruyorsun papagan gibi, o yuzden ben de gidiyorum.
  • Taraftarın adiliği
  • Halen daha Volkan diyorsunuz yaa, bu ilk değilki, daha önce gene Volkana sataştılar, Emreye de öyle... sırf bu çocuklar FB nin oyuncuları olduğu için bunu yapıyorlar... bu kadar düşmüş GS nin tafartarı kalitesi bu kadar...
  • quote:

Adami sadece alkisladilar ilk etapta. Oyununu oynayacagina donup taraftarla dalasmasa bu kadar buyumeyecekti olay. Neyse, sen de bunu anlayamazsin... Ama yazdiklarini bastan okuyunca hakikaten sende zeka konusunda eksikler oldugunu tespit ettim. Ayni seyi tekrarlayip duruyorsun papagan gibi, o yuzden ben de gidiyorum.

Birader milli takim oyuncusuyla dalga geçemezsin sen.Volkana üzerinde Fenerbahçe forması varmış gibi davrandılar.hala Volkan'a laf ediyorsunuz.
  • Ridvan dilmen o kadar hakliydi ki.Artik maclar anadoluda oynanmali bu nasil bir utanctir sen ulkeni temsil esen bir adama nasil islik calar kufur edersin????Rakibi bu kadar yuhalamayip nefretle isliklamadiniz.Yaziklar olsun sizin gibi taraftara.Bu kabul edilemez bir durum.Her ne kadar cok kotu olcagini bilsemde umarim volkan milli takimi birakir da goruruz hep beraber "duygusalligi".
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

Halen daha Volkan diyorsunuz yaa, bu ilk değilki, daha önce gene Volkana sataştılar, Emreye de öyle... sırf bu çocuklar FB nin oyuncuları olduğu için bunu yapıyorlar... bu kadar düşmüş GS nin tafartarı kalitesi bu kadar...

Gökhan Gönül çemişgezeksporlu herhalde.. ıslıklanmadığına göre..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.