Şimdi Ara

Volkan ve Taraftar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Orijinalden alıntı: chiller

Halen daha Volkan diyorsunuz yaa, bu ilk değilki, daha önce gene Volkana sataştılar, Emreye de öyle... sırf bu çocuklar FB nin oyuncuları olduğu için bunu yapıyorlar... bu kadar düşmüş GS nin tafartarı kalitesi bu kadar...

Gökhan Gönül çemişgezeksporlu herhalde.. ıslıklanmadığına göre..

oldu ona da küfür edin bari, tam olsun hak geçmesin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

quote:

Halen daha Volkan diyorsunuz yaa, bu ilk değilki, daha önce gene Volkana sataştılar, Emreye de öyle... sırf bu çocuklar FB nin oyuncuları olduğu için bunu yapıyorlar... bu kadar düşmüş GS nin tafartarı kalitesi bu kadar...

Gökhan Gönül çemişgezeksporlu herhalde.. ıslıklanmadığına göre..

oldu ona da küfür edin bari, tam olsun hak geçmesin...

Senin mantığa göre onun da küfür yemesi lazım.. Sırf bu sütten çıkma ak kaşık çocuklar Fenerli diye küfür yemişler ya, ondan diyorum.

• volkan neden sevilmiyor ?

en büyük sebebi ; alisamiyende arka tarafı ile top kontrol ettiği için. peki bu hareketi durduk yere mi yaptı ?
    maçı izleyenler rahatlıkla görebilirler ana,avrat, bacı küfür edildiğini. volkan fanatik derecede fenerbahçeli ve o küfürlerden sonra takımı öndeyken seyirciye güzel bir mesaj verdi.

hiç kimse kusura bakmasın, volkana gıcığınız varsa milli macta 3-0 yenikken değil, fenerbahçeye karsı 3-0 önde iken sataşacaksınız volkana. o da imkansız olduğuna göre, böyle milli macta 3-0 yenikken tatmin edersiniz egonuzu
  • Taraftara yazıklar olsun dıyorum bir BEŞİKTAŞLI OLARAK. Bende sevmem volkanı ,EMRE hele hiç. ama o milli forma üstündeiken onlar vatan evladıdır. helekı takım mağlup ve demorolıze olmuşken moral vereceklerıne yaptıklarına bak. EMREYE İLK DEFA HAK VERDIM HAYATIMDA, AZ BILE ETTI BENCE.

BUNLAR TARAFTAR ANLADIK ONU AMA HIRVAT TARAFTARI GALIBA ONU KESTIREMEDIM.
  • ben beşiktaşlıyım ben bile tv'de çıldırdım ya... yediği gollerin hepsi hatalı... tamam defansında hatası varda bi topuda tut be kardeşim.. tutta helal diyelim sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

ben beşiktaşlıyım ben bile tv'de çıldırdım ya... yediği gollerin hepsi hatalı... tamam defansında hatası varda bi topuda tut be kardeşim.. tutta helal diyelim sana...

Bende hasta beşiktaşlıyım eyvallah ama hadı volkan top tutamıyor onu o takıma alan hoca bozuntusuna neden ıslık yok, kufur yok. sırf volkan suçlu değil ki arda denen zarzevatıda gördük ne yaptı? hepsi döküldü resmen sabrı fılan . takım berbat ama üstünde ay yıldızlı forma varken elın hırvatının önunde futbolcuya boyle yapmak çok ayıp, HAYSIYETSIZLIK BENCE.

ARMASINDA AY YILDIZ TASIYAN BIR TAKIM TARAFTARI OLARAK BIZ BESIKTAŞLILAR BUNU DAHA IYI ANLAYABILMELIYIZ. mevzu volaknı yada emreyı korumak değil, mevzu ay yıldızlı forma. yenılebılrısın ama sahayı şerefınle terk edersın. taraftar saolun hırvatların gözu onunde o şerefı beş paralık ettı.

• volkanı savunanlardan güç alan hakemler de bundan sonra kendisine söven taraftarlara küfürle karşılık verecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: unwanted_rogue

Her küfür yiyen futbolcu gidip taraftarla tartışacaksa daha gidecek çok yolumuz var demektir. Taraftar her zaman küfretti küfrediyor ve küfredecek küfürsüz maç istiyorsanız utopia-land sizi bekliyor.

Ama futbolcu gidip olayların iyice bokunu çıkaramaz ve ana avrat düz kayamaz.

gs-fb maçında olanları hiç açmayalım rakı şişesi volkan varsa ses bombası yiyen mondragon vardı yani buradan yola çıkarsak hiç bir halt elde edemeyiz.

milli maçta fenerli futbolcuları yuhlamaya devam ettiğiniz için hiç yol gidemeik bırak gidecek çok yol olmasını.

tribünler küfür etsin normal futbolcu dönüp tepki verince idamlık. bu kadar insansınız işte.

öncelikle bak hocam ne benim ne de başkasının insanlığını sorgulamak senin haddin değil. Tribünler her zaman küfretti küfürsüz maç yok dünyanın hiç bir yerinde Her futbolcu bana küfrediyorlar diye kızıp tribünlerle it dalaşına girecekse bu iş olmaz zaten. Taraftar yuhlar her zaman oldu bu ve olacakta ama futbolcular dönüpte cevap vermez profesyonel vermemesi lazım. 3-0 çakıyorlar taraftardan ne bekliyorsun helal olsun demesini mi? ne dünya kupası var ne avrupa kupası bir halt beceremeyen takım. Ama bunların tek volkana olmuş olması(başka futbolcuya yaptılarsa ben bilmiyorum) tabi ki doğru bir şey değil. Ama volkanında buradaki suçu taraftar kadar var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.