Şimdi Ara

Volkan ve Taraftar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zucchero

Gencler cogunuz daha yeni ergensiniz.

O tribunde gs yi sevmis adamlar, o kulube gonul vermisse, h sukur kadar emreninde verdigi emeklerde vardir...

Her neyse sokakta yuzune karsi kem kum edecek capsiz adamlar, tribunde laf ediyorsa armayi tasiyan bir futbolcuya Emre de gereken cevabi verir...

Veremez. Senib dediğine göre verecekse sokakta versin . O forma altında taraftara küfretmeye tv başında izleyenlerin anlayacağı şekilde ana avrat sülale düz kaymaya hakkı yok. Yeni ergen insanlar bu olayı savunabilir ama yetişkin aklı başında bir insanın bu olayı savunacak hiç bir yanı yok. Bak yanlış anlamayın ben taraftarın yaptığına doğru demiyorum ama futbolcularında yaptığı affedilir gibi değil. Sen profosyenel futbolcuysan protestoya alışkın olacaksın.

• Ya hadi yürüyün gidin ya, kalede Volkan yerine Mert Günok olsa küfür olacak mıydı? Taraftar Gökhan Gönül'ü 1 kere olsun ıslıkladı mı? Orada 3 gol yemiş takım bu kamil hala destek bekliyor sonra tepki gelince de utanmadan ana avrat düz gidiyor. Emre'ye de durduk yere küfür edilmedi bacak kadar boyuyla tribüne diklenirse oradaki adam da kalkar söver nasıl engelleyeceksin. Hem provake et hem mağdur ol, oh be ne güzel dünya
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

O tribunde gs yi sevmis adamlar, o kulube gonul vermisse, h sukur kadar emreninde verdigi emeklerde vardir...

Her neyse sokakta yuzune karsi kem kum edecek capsiz adamlar, tribunde laf ediyorsa armayi tasiyan bir futbolcuya Emre de gereken cevabi verir...

Veremez. Senib dediğine göre verecekse sokakta versin . O forma altında taraftara küfretmeye tv başında izleyenlerin anlayacağı şekilde ana avrat sülale düz kaymaya hakkı yok. Yeni ergen insanlar bu olayı savunabilir ama yetişkin aklı başında bir insanın bu olayı savunacak hiç bir yanı yok. Bak yanlış anlamayın ben taraftarın yaptığına doğru demiyorum ama futbolcularında yaptığı affedilir gibi değil. Sen profosyenel futbolcuysan protestoya alışkın olacaksın.

hocam yazdığında sonuna kadar haklısında Türkiyede o bahsettiğin profesyonellik anlayışı yokki adamdan anasına küfredilirken profesyonelim diyip susmasını beklemekte haksızlık. asıl beklemek zorunda olduğumuz şey milli armaya saygı gösterip bu maçta futbolcuya hakaret etmemek. yoksa gitsin klüp maçlarında istediğini yapsın ama milli takım ya bu ayıptır tribünlerin yaptığı. ardayıda yuhaladılar bi ara, milli oyuncuyu yuhalamanın küfür etmenin hiç bir izahı mantığı yok bana göre.

bak mesela zidane denilen adam gördüğüm en kaliteli en akıllı oyuncuydu şu sahalardaki, gitti milli maçta bi küfürle gaza geldi gitti kafa attı rakibe, bazen profesyonellik olmuyo işte malesef.

• quote:

quote:

Arkadas, onlarda insan... Bir mac islikladilar, iki mac islikladilar... E yeter be bari su hayati macta azicik forma sevgisi olsun...

Surada aykut olsa ayni tepkiyi gosterir miydi o kale arkasi...

Yapilan yanlisi savunmamak lazim, taraftar o tepkiyi gostermese ne emre ne volkan hicbiri tribunle oynamazdi...

Bunun bas musebbibi tff dir. Bu stattan baska yere vermeliydi bu mac, inonuye kayseriye bursaya ver arkadas ver, burasi bir ali samiyen degil!

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

quote:

quote:

hocam yazdığında sonuna kadar haklısında Türkiyede o bahsettiğin profesyonellik anlayışı yokki adamdan anasına küfredilirken profesyonelim diyip susmasını beklemekte haksızlık. asıl beklemek zorunda olduğumuz şey milli armaya saygı gösterip bu maçta futbolcuya hakaret etmemek. yoksa gitsin klüp maçlarında istediğini yapsın ama milli takım ya bu ayıptır tribünlerin yaptığı. ardayıda yuhaladılar bi ara, milli oyuncuyu yuhalamanın küfür etmenin hiç bir izahı mantığı yok bana göre.

bak mesela zidane denilen adam gördüğüm en kaliteli en akıllı oyuncuydu şu sahalardaki, gitti milli maçta bi küfürle gaza geldi gitti kafa attı rakibe, bazen profesyonellik olmuyo işte malesef.

İşte mantalite farkı burda ortaya çıkıyor, herkesin överek severek beğenerek izlediği EPL de taraftarla saha çizgileri arasında 2 metre var nerdeyse, taraftarla oyuncular nerdeyse yüz yüze bakıyor ve ordada küfür oluyor ama bir tane futbolcu dönüpte küfür eden adamın yüzüne bakmıyor. Yukarda da dediğim gibi taraftarın yaptığına hak vermiyorum ama sen futbolcu olarak kalkıp taraftara cevap verirsen bu olmaz işte.

• Türk Milli Takımının formasını giyen futbolcuları bu yapılan hiç doğru değil. O küfürleri orada hak edecek tek 1 futbolcu bile yoktu .

Bu bir oyun sonuçta yenmekte var yenilmekte. Kötü oynarsan prostesto edilir hakaretler yersin , iyi oynarsan şak şaklanır alkışlarla uğurlanırsın. Nasıl ki iyi oynadığında , kazandığında milyon dolarlar alıyorsan bunun gibi olumsuz durumlarada tepki vermemelisin. O seyirciye edilen küfürler sonrası(kameraya yansıyan Emre ve Volkanın küfürleri) bu adamlara gerekli cezanın verilmesi lazım.
  • @zucchero

hocam işte Aykut demeyecektin Galatasarayda çok protesto edilenlerden biride odur. Bu maçta kalede Aykut olsa taraftar Volkana yaptığının 2 katını yapardı sanırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte mantalite farkı burda ortaya çıkıyor, herkesin överek severek beğenerek izlediği EPL de taraftarla saha çizgileri arasında 2 metre var nerdeyse, taraftarla oyuncular nerdeyse yüz yüze bakıyor ve ordada küfür oluyor ama bir tane futbolcu dönüpte küfür eden adamın yüzüne bakmıyor. Yukarda da dediğim gibi taraftarın yaptığına hak vermiyorum ama sen futbolcu olarak kalkıp taraftara cevap verirsen bu olmaz işte.

hocam aynı şeyi farklı söylüyoruz ben sadece milli formaya saygı göstermeyi savunuyorum o kadar. tamam oyuncuda sussunda bi zahmet tribün oyuncudan önce formaya saygı duysun o yüzden sussun. yani daha duyarlı olması gereken tribündekiler. sahadaki adam kötüde oynasa en azından terini döküyor milli forma için. tribündeki o küfür eden grup davul çalıp zıplamaktan kendi oyuncusunu yuhalamaktan, oyuncusunu demoralize etmekten başka ne verdi milli takıma şimdi...

süper bi örnek verdin bak ingilterede oyuncular dönüp bakmıyor dönüp bakan Gascoigne gibi delilerde kariyerlerini bitiriyor işte ama şöyle bi ince nokta var ben avrupada kendi milli takımını yuhalayan taraftar olduğunuda sanmıyorum ligi hiç ilgilendirmez o yüzden

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aynı şeyi farklı söylüyoruz ben sadece milli formaya saygı göstermeyi savunuyorum o kadar. tamam oyuncuda sussunda bi zahmet tribün oyuncudan önce formaya saygı duysun o yüzden sussun. yani daha duyarlı olması gereken tribündekiler. sahadaki adam kötüde oynasa en azından terini döküyor milli forma için. tribündeki o küfür eden grup davul çalıp zıplamaktan kendi oyuncusunu yuhalamaktan, oyuncusunu demoralize etmekten başka ne verdi milli takıma şimdi...

süper bi örnek verdin bak ingilterede oyuncular dönüp bakmıyor dönüp bakan Gascoigne gibi delilerde kariyerlerini bitiriyor işte ama şöyle bi ince nokta var ben avrupada kendi milli takımını yuhalayan taraftar olduğunuda sanmıyorum ligi hiç ilgilendirmez o yüzden

Ben zaten son yazımı seni desteklemesi için yazdım yoksa aynı şeyleri konuştuğumuzun farkındayım. Ben sadece okuması gerekenler için yazıyorum yoksa anlayan zaten anlıyor anlatılmak istenilenleri

• quote:

Orijinalden alıntı: sepult

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: sepult

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Ya milli futbolcu taraftara donmez, taraftarla diyaloga girmez, taraftara kufur hic etmez! Bunu anlamiyorsunuz. Tamam kufur edildi, hos degil ama hakemlere butun Turkiye kufur ediyor 90 dakika. Staddakiler de dahil olmak uzere... Bir kere goz temasi kuruyorlar mi?

Bir de niye Volkan, niye Emre? Gokhan Gonul de o sahada degil mi? Afedersiniz ama k.cinla top tutarsan, gun olur devran doner. Herkes ektigini bicer bu dunyada.

Ya öyle laflar ediyorsunuz ki delirmemek elde değil,derbi maçında kıçıyla top tutmakla milli maçta ıslıklanmayı nasıl bir beyinle bağdaşlaştırıyorsun...O zaman derbi maçlarında rakibini kızdıran bütün oyuncuları milli takımdan ihraç edelim veya maçlarda ıslıklayalım öylemi...Çocuk yaşta protein ağırlıklı beslenmek şart gerçekten...

Komik mi oldugunu saniyorsun? Proteinmis... Yapilanlari tasvip etmedigimi soyledim ama eden bulur. Niye Gokhan Gonul isliklanmadi?

Yapılanları tasvip etmiyorsun ama edende bulur diyorsun....Eden ne demek be zeka kübü,volkan gs maçında rakibi tahrik etmiş,BUKÜNKÜ MAÇ İSE MİLLİ TAKIM MAÇI,ORADA OLAN TARAFTAR MİLLİ TAKIMI DESTEKLEMEYE GELMİŞ....Büyük yazdım belki anlarsın,proteimiş falan diyorsunda ben lafımın arkasındayım...

Ya arkadas, Galatasaray taraftarina genelleyip sayip soven sensin. Biraz da durup dusunmek gerekiyor. Tutturdun ayni yeri sayiklayip duruyorsun. Ben de Volkan'in yaptigi yanlisti diyecegim o zaman sabaha kadar. Bu yerlere goklere cikaramadiginiz adam degil miydi rakibe kafa atip milli takimi yakan?

Alex gibi Fenerbahceli olsun, canimi yesin. Centilmen, saygili, kaliteli bir insan, oyuncu demiyorum... Ama Volkan ve Emre gibi adamlarin savunulacak neyi var Allah askina?

• Milli maçta, Milli Forma Volkan ve Emrenin üzerindeyken bu oyunculara küfür edenler ve bu kişileri savunanlar için söylenecek kelime bulamıyorum !!!

insanda bir adap edep olup !!!

GS-FB maçında değil, Milli maçta Ülkenin formasını giyen oyuncuna !!! tekrar yazıyorum oyuncuna küfür ediyosun!!! bunu yapan ve savunan kişilere yazıklar olsun yemin ediyorum kelime bulamıyorum...

tiksindirmeye başladınız kendize gelin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

evet bir maç ve bir protesto daha...bu stad gs için kurtarılmış bölge sanırım yabancıya basıyorlar kalayı...anlamak güç gs taraftarını....sevmiyorsan sevme....köprüyü geçene kadar volkana kaleci de ne olacak....milli takım bu ve milli maç....sizin uğruna birbirinizi yediğiniz o takım oyuncularınız burada kolkola oynuyorlar....neyin kavgası beyin IQ su bu....ayıptır artık ya...sever sevmez başbakana saygısı olmaz,milli takıma saygısı olmaz....eminim ki bu bir kısım olduğunu ve her protestoyu onların yaptığını düşündüğüm sözde taraftarların kendilerine de saygısı yoktur...

aynen, yaw zaten insanda bir adap olur bi sınır olur bunlar babaların ülkesi takımı gibi kafalarına göre takılıyorlar.... neymiş Volkan ve Emreyi sevmiyorlarmış mış....

ee sevmiyorsunuz diye her milli maçta bu adamlara küfür etmeniz mi lazım, babanınız ülkesi mi burası!!! bu kadar iğrençlik olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Ya hadi yürüyün gidin ya, kalede Volkan yerine Mert Günok olsa küfür olacak mıydı? Taraftar Gökhan Gönül'ü 1 kere olsun ıslıkladı mı? Orada 3 gol yemiş takım bu kamil hala destek bekliyor sonra tepki gelince de utanmadan ana avrat düz gidiyor. Emre'ye de durduk yere küfür edilmedi bacak kadar boyuyla tribüne diklenirse oradaki adam da kalkar söver nasıl engelleyeceksin. Hem provake et hem mağdur ol, oh be ne güzel dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Ya hadi yürüyün gidin ya, kalede Volkan yerine Mert Günok olsa küfür olacak mıydı? Taraftar Gökhan Gönül'ü 1 kere olsun ıslıkladı mı? Orada 3 gol yemiş takım bu kamil hala destek bekliyor sonra tepki gelince de utanmadan ana avrat düz gidiyor. Emre'ye de durduk yere küfür edilmedi bacak kadar boyuyla tribüne diklenirse oradaki adam da kalkar söver nasıl engelleyeceksin. Hem provake et hem mağdur ol, oh be ne güzel dünya

Beyler, espiri yaptı.

/>

• kendi kulüp takımının maçında da oyuncuna sinirlenip küfredebilirsin(yanlış tabi) ama durumun bu olmadığını herkes biliyo, volkana küfür edenler içinde bir tane bile fb taraftarı olduğunu düşünen var mı? yoktur. volkan kıçıyla top tuttu, emre takımını satıp geldi vsvs. millet bahane arıyo nefretini kusacak. fbnin milli takıma oyuncu vermesi zaten bi garip, sen niye tt arenaya taraftarı sevinmek için çıkıyosun gerilim bu boyuttayken bana harbiden garip geliyo. ama iyi yapmış volkan, güzel olmuş.

bu olay bildiğin gs-fb çatışması işte ama milli maçta bunu yapmak mantıksız, hala laf dolandıranlar var. türkiye taraftarları gs taraftarı gibi davranırsa, volkan da fb futbolcusu gibi davranır yani daha önceden de yaptığı bi şey bu.
    bu arada maçı çok az izledim, zaten klasik tablo aptallar gibi maça başladılar yine. teknik direktör 20 trilyon para alıyo ve türk değil. kulüpler birbirine düşman ve insanlar istese de olaya milli duygularla bakamıyo. böyle bi durumda niye maç izlenir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: chiller

Milli maçta, Milli Forma Volkan ve Emrenin üzerindeyken bu oyunculara küfür edenler ve bu kişileri savunanlar için söylenecek kelime bulamıyorum !!!

insanda bir adap edep olup !!!

GS-FB maçında değil, Milli maçta Ülkenin formasını giyen oyuncuna !!! tekrar yazıyorum oyuncuna küfür ediyosun!!! bunu yapan ve savunan kişilere yazıklar olsun yemin ediyorum kelime bulamıyorum...

tiksindirmeye başladınız kendize gelin...

çok haklısın , üzerinde Milli forma varken , bilmem kaçtane kamera onu çekerken , Kale arkası (
    fenerbahçeliymiş , galatasaraylıymış , trabzonsporluymuş, beşiktaşlıymış , x bir takımmış farketmeksizin) ana bacı söven Volkan'daki adap edep kimsede yok. Taraftar haklı mı , hayır kesinlikle savunulacak tek bir yanı yok , gel gelelim bu konuda hala kendi takımının oyuncularını savunan taraftarlara kelime bulamıyorum..
    Kimse masum değil, keşke herkes olaya iki yöndende bakabilse , hem futbolcuları hemde taraftarı ayıplayabilse lakin maç yorumcumuz dahi futbolcumuzun küfrettiğini bile bile sadece ona yapılanı ayıplıyorsa üzülecek bir durumdayızdır kanımca.

• bu fenerlileri anlamıyorum. volkan oyun esnasında tribünlere kadar gidip taraftarlarla tartıştı. orada düzgün bir tartışma olduğunu hiç düşünmüyorum. o olaydan sonra zaten sövdü bi seyircilere seyircilerde buna sövdü. hiç bir fenerlide bu sövme konusunu açmaz (arada varsa affola) sadece 2 alkışladı taraftar sövdü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

geçen maçta kale arkasından volkan a küfür gelmişti.

Küfürü geç adama rakı şişesi bile attılar yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Maçta şöyle bir pankart açmışlar adi köpekler

http://postimage.org/image/5m45hiu9l/

Volkan bırakın küfretmeyi sülalenizi bellese haklı

Cahil arkadaşım benim, celallenme. Bu maçta açılmadı o pankart. Bir hazırlık maçında mı ne açılmıştı 1-2 sene önce. Ua'dan bir kısım şerefsizler onlar. Cahil cahil konuşup yanlış bilgiyle milleti coşturma. Elbet o şerefsizlerin yaptığı soysuzluktu. Fakat Volkan stadda kapalı tribüne cinsel organını tutup hareket yaptığında ben eski açıktaydım. O zaman kapalıda kimsenin sevgilisi yok muydu? Yani al birini vur ötekine.

• quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Maçta şöyle bir pankart açmışlar adi köpekler

http://postimage.org/image/5m45hiu9l/

Volkan bırakın küfretmeyi sülalenizi bellese haklı

Cahil arkadaşım benim, celallenme. Bu maçta açılmadı o pankart. Bir hazırlık maçında mı ne açılmıştı 1-2 sene önce. Ua'dan bir kısım şerefsizler onlar. Cahil cahil konuşup yanlış bilgiyle milleti coşturma. Elbet o şerefsizlerin yaptığı soysuzluktu. Fakat Volkan stadda kapalı tribüne cinsel organını tutup hareket yaptığında ben eski açıktaydım. O zaman kapalıda kimsenin sevgilisi yok muydu? Yani al birini vur ötekine.

Aynen ben de bu pankartı daha önce başka bir forumda görmüştüm. Bu pankart nasıl yanlışsa Volkan'ın yaptıkları da yanlış, ama Fb'li arkadaşlar bunu kabullenmediği için adamı sütten çıkma ak kaşık zannediyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.