Şimdi Ara

VOLKAN PENALTI KULLANSIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papaz bizim tarafa geç

• Heves etmis madem, kupa macinda kullansin
  • papaz halaaa tünelde diye söylentiler dolaşıyor twetter da..
  • bu adam dh efsanesi oldu yeminlen :D

• papaz 13.05.2012 sabahi uyanir, hemen google a yazar volkanin-gsye-attigipenalti golu
  • papazın suçu ne?
    :)
  • Başlıktan öte cevaplar süper ya :D
  • Kendi atıp kendi kurtarır artık
  • Hala kullanmadı mı penaltıyı bekliyoruz papazın çayırında.
  • Kullanmis son aldigimiz duyumlara gore...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodka 70cL

Ulen ne zaman GSTV ye denk gelsem Kazı Kazan yarışması çıkıyor karşıma

E sende oyna panpa kupa çıkar belkı he?
  • Seneye tutacağın takımı merakla bekliyoruz
  • volkan önce topa vurmayı ögrensin
  • Papaz cik artik ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yavrucum... Bak küçük kardeşim.. Bu soylediklerimi Lütfen bir büyüğün olarak yaziyorum Lütfen iyi oku...

Yavrucum diyorum, kardeşim diyorum, Bir büyüğün olarak diyorum çünkü Yaşinin çok ufak oldugunu şöyle anliyorum, Son zamanlarda hangi bölümde aptal saptal konulara denk gelsem Bakiyorum ki o konunun Mimari mühendisi Sensin... Burdan çok net anlaşiliyo yaşinin ufak oldugu... Bir tane (1 tane) şöyle Mantikli, Düzeyli, Seviyeli konu açtiğini Ben Görmedim Şu bölümlerde... Heeeeee senin gibi beyni çükü kadar olanlarin Bahanesi şudur genelde... '' EE sizin bölümde açan yok mu ' '... Evet Var.. Malesef bizim bölümde de senin gibi az çok Anlamsiz canli türleri var ama Senin kadar değil... İnan degil yani..

Ben Bir Fenerbahçeli olsam, Fanatik uğruna meydanlarda Bağiran Fenerbahçeliliği savunan bir taraftar olsam, Burda ele güne Her daim hakliligini savunan bir Fenerbahçeli olsam Yemin ediyorum Sana ana avrat dümdüz söver Banlanmayi göze alirim... Sen bu bölümde Fenerbahçeliyim diyen Tüm Fenerbahçelilerin kesip attigi Tirnak olamazsin.. Senin ve Senin gibiler yüzünden Gerçek anlamda Tuttuğu takimin Taraftari olanlar Seninle ayni kefeye konuyor bu Forumda...

Bu forumda çok provokatör gördüm, Çooooook yanci yamalak herif gördüm... AMA sen harbi diyorum Üniversite Laboratuvarlarinda İncelenmesi gereken bir şeysin Adini koyamadim daha... Sen Gerçekten farkli bir organizmasin.. Şu forumda Çok ciddi diyorum Fenerlilerin, Gerçek fenerlilerin arasinda sen bir Lekesin... Senin burda bariniyor olman burda Yorumlarina Görüşlerine Kişiliğine Saygi duyulan bir çok fenerliye Hakarettir..

Bu bölüm seni içinde barindiyor ya Daha Hiç bir şey demeye gelmez...

İki mesaj önce ben ne gerek var demiştim ama bu cevabı görünce Volkan'ın GS'ya penaltıyı g.yle atsa sevinirim. Böyle bir cevap olabilir mi , büyüğüm diyerek yazdığı şeylere bak. Öğüt diye yazdıkların aşağılamadan başka bir şey değil....

bosver renktas ne yazarsa yazsin
    Emin ol yasim onun yasindan daha buyuktur

Yazdigi yorumu kendisine aynen iade ediyorum

Isine gelmeyen yorumlar konular oldumu cildiriyor ne ilginc bunlar yaa

Insallah Volkan kiciyla top tutar + penalti atar

Kıçıyla top tuttu maçta

• quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

Tek cevap fenerbahce bu kadar dusmez

Volkan'ın bi yerleriyle top tutmasına kadar düşüyorlar ama
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.