Şimdi Ara

volkan demirel vs felipe melo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genellikle aynı grupta oldukları iddia ediliyor ama bence aralarında çok fark var..

tarafsızca meloyu hiç korumadan analiz yapalım istiyorum...

volkan sahada bir kavga ihtimali olduğunda, olay yerine koşarak rakip oyuncuyu dövmeye çalışıyor.. veya kendisi olayın merkezinde olup rakip futbolcuya dayılanıyor.. melo rakibi sinirlendirmeye oynuyor.. bir takım gıcık hareketler yapıyor.. ama volkan gibi bir fırsat çıksa da sahada rakip futbolcuyu dövsem veya saldırsam demiyor..

• Ikiside ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside aynı (...)
  • Melo ve Volkan ayni mi? Asla katilmiyorum. Son süperkupa macinda Melonun ne sucu vardi? Oldukca sakindi. Ortada hic bir sey yokken Melonun üzerine atlayip saldirmasini bekleyen kimdi? +18 hareketi yapan kimdi? Mac sonu aciklamalari yapan kimdi? Yil 2012. 2011-2012 sezonu Süperfinalde GS-Fb ilk maci. GSnin domine ettigi maci, fb 2-1 kazanmis, gs trübünlerinin önünde hangi oyuncular Meloyla dalga geciyordu?

Cok uzaga gitmeye gerek yok. Hangi takim Milli takimi hangi oyuncular yüzünden tesislerinden kovdu? Melo yüzünden Brezilya milli takimi hangi tesisten kovuldu? Hic bir tesisten kovulmadi. Daha neler var neler.

Melonun üzerine cok fazla oynaniyor maclarda. Artik sakin. Eskiden hatalar yapiyordu. Hatalarindan artik ders aldi ve tekrarlamiyor. Melo tükürmedigi halde ceza aldi. Anlamini bilmedigi bir RT yüzünden ceza aldi? 3 sene Fransizca dersi aldim. Cogu sinavindan cok rahatca gectim fakat ben Fransizca küfürleri bilmem, kisaltmalarini hic bilmem.

Kisaca Melo da hatalar yapti. Fakat Volkanla karsilastirirsam, bana göre Melo melek sayilir.

• Aralarında tek fark var . Volkan kincidir kin tutar. Kendisine yapılanın 5 mislini 3-5 maç sonra yapabilir. Melo'nun çirkefliği ise tamamen doğaçlama olur. O an maç içinde duruma göre rakipteki oyuncunun üzerine oynar. Maç bitince Melo olayla pek de fazla ilgilenmez. Mesela Emre'nin üzerine gittiği gibi BJK'li Oğuzhan'ın da üzerine gidebilirdi tükürmediği halde kırmızı yediği pozisyondan sonraki maçlarda ama uğraşmadı yani.
  • Emre BİLE Volkan'dan daha karakterlidir.
  • Hirs ayridir , çirkeflik ayridir. Melo'nun saha dışında hangi olayini gördünüz . ( riera olayi demeyin bunla alakasi yok), melo'nun ki hırs . volkan'in yüzüne bakinca şer görürsünüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • melo troldür

volkan artist. Volkan aslında hepimizin rol model olarak aldığı fakat nefret ettiğimiz bir kişilik. Türk insanı için bunu söylüyorum. Volkan'a sövenlerin alayına Volkan gibi hayatın olacak ama Volkan gibi karıştıracaksın ortalığı deseler en önde koşan oranı Türkiye'de %90'dır. Para var, vücut var, TR tanıyor, topçusun, Valla bende onun kadar medyatik ve zengin olsam bende lincoln'ü kovalardım, maksat fanatiklik olsun, maksat gündem olsun, reis ben olayım
  • Melo hırslı ve bir o kadar çirkefin tekidir. Rakibine saygısı olmayan biri. Volkan da aynı yoktan kavga çıkartmaya çalışan biri

• Volkan da her turlu cirkeflik saha içi ve dişi saygisizlik bulunur....ben meloda bir hata goremiyorum....

Ama volkan saymakla bitmez adam gotuyle top stop ediyor,mac sonu açıklamada dalga geçmeler,lincolnu dövdü sahada son super kupa macinda melo birşey yapmadi volkan gitti diziyle vurdu.evden adam aldiran volkan !bu evden adam aldiran volkan un bir suru vukuati var....en ufak bir şeyde kaleden koşarak olay mahalline dalar bu evden adam aldiran volkan!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melodan sadece malum takım taraftarlarıı nefret ediyor çünki malum iki oyuncuya ( birisi dün sahayı terk eden , diğeri ırkçılık yapıp teknik adamlara f**ck off diyen) diş geçirebilen tek futbolcu Türkiyede..

melodan nefret eden diğer malum takım taraftarı ise süper kupada inönüde , eboueye top geldiğin maymun taklidi yapıp , sahaya ebouenin üzrerine yürüyen takım taraftarları...

onun haricinde hiç bir anadolu klübü melodan şikayetçi değil , hiç bir anadolu takımının meloyu yuhaladığını yada ıslıkladığını şahsen görmedim de duymadımda..

sözün özü ; melo adamına göre muamele yapıyor ve hakedene hakettiği davranıp gerekire yeşil sahadan kart gördürerek kovuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

Burda yorum yazanların hiçbiri Milli bir futbolcu hakkında yorum yapacak kalite ve seviyede değil kimse kusura bakmasın.O formayı giymek için ne kadar çile çekiyolar ama burdan sallamak kolay.

son 5-6 yıldır milli formayı giymek için çile çeken bir futbolcu görmedim. sahada ciğeri patlayana kadar mücadele eden bir futbolcu görmedim. hata yaptığında kahrolan bir futbolcu görmedim.
    Burak 2 gol atıyor ama sevinmiyor, çok örnek verebilirim ama gerek yok, sanırım aynı maçları izlemiyoruz.
  • quote:

Burda yorum yazanların hiçbiri Milli bir futbolcu hakkında yorum yapacak kalite ve seviyede değil kimse kusura bakmasın.O formayı giymek için ne kadar çile çekiyolar ama burdan sallamak kolay.

Fm de bile milli takıma oyuncu kazandırmak bundan daha zor. Neyin çilesinden soz ediyorsun ? Ortada sence milli takım mı var? Kazakistan'a sov yaptık diye takım mı olduk? Sanki çıkıp bedavaya oynuyorlar. Dun sahayı terkeden adam ile ilk yarıda altı pastan topu uzaya yollayan adam yıllık 10 trilyona yakın para alıyor. Hangisi hakediyor?

• quote:

Sen kimsin? milletin kalitesini seviyesini ölçüyorsun?

Bende sana diyorum sende burada milletin kalitesini ölçecek seviyede değilsin.

Volkan Milli formayı gram hak etmiyor bunuda dün gösterdi.
  • Melo rakip oyuncularını deli eder volkan rakip taraftarlarını.
  • OsmanlıHanedanı kullanıcısına yanıt
    sen , burada yorum yapanlar hakkında yorum yapacak kalite ve seviyedeysen , burada yorum yapanlar da bugüne kadar o formayı giymiş bütün futbolcular hakkında yorum yapabilecek kalite ve seviyededir.

ha sen kendini yeterli görmüyorsan o senin problemindir...
  • quote:

aman ne çile ne çile .

bedava otel yemek mi çile oluyor yoksa 2 saat antrenman yapmakmı.

futbol ile ilgili yorum yapmak için kalite gerekiyorsa sen niye burdasın .
  • Melo melek volkan zebani

• Birisinin bizimle ilgisi klüp düzeyindedir. Yaptığı hareket ile bir camiaya zarar verebilir ama bir millete zarar veremez. Digerinin yaptığı hareket bütün bir milleti ilgilendirir, yaptığı hareketten dolayı bütün ülke zarar görür.
  • ne milli takımı arkadaş,bu tamamen üçbüyükler takımı.
    burak kimdir milli takım forveti olacak adam mıdır.
    fenere gsye bjkye gelen hemen milliye seçiliyor,adam berbat bile oynasa yeri garanti
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.