Şimdi Ara

Volkan Demirel olayından sıkılmadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu bir gerçek ki Volkan Demirel Türkiye'nin en iyi kalecisi ve de formunda. Ligde ve avrupada harika maçlar çıkarıyor.

milli takıma alınmadı diye süren tartışmalardan artık iyice sıkıldım ve bence çoğu insanda gerçekten bıktı artık.

olayın başlangıcına bakacak olursak. milli maçta bir tane densizin kalkıp küfür etmesi üzerine sahayı terketti ve O TRİBÜNDEKİ TÜM TARAFTARLAR KÜFRETTİ diye açıklama yaptı. sonra savcılık soruşturmasında küfredenin SADECE 1 KİŞİ OLDUĞU VE MÜNFERİT BİR OLAY OLDUĞU açıklandı. hatta bir sürü de video yayınlandı ve hepsi Volkan Demireli yalanlıyordu.

şimdi o dönemde gerçekten kötü giden bir milli takım vardı ve sadece volkan değil neredeyse tüm takıma büyük eleştiriler ve hatta çoğu sosyal medya platformunda alanen küfürler edilirken maçtan önce bir kişinin küfretmesi üzerine sahayı terketmek bildiğiniz KAÇMAKTIR. orda sizi izlemeye gelen binlerce taraftara ve tv den izleyen milyonlarca kişiye saygısızlıktır. ki bu MİLLİ bir görevdir. biri küfrediyor diye BEN GİDİYORUM ARKADAŞ deme lüksünüz yoktur.

ha bunu yaparsanız bunun da karşılığı vardır ki Fatih Terim son derece doğru bir karar almıştır.

(anti parantez:benim Fenerbahçe maçlarında defalarca şahit olduğum bir durum var. o da tüm kale arkası tribün Volkan'a küfrederken dönüp daha da kışkırtırcasına sırıttığını ben defalarca gördüm. pek te o küfürlerden rahatsız olmuş gibi durmuyordu. hele bir trabzon maçında resmen dönüp gülmüştü. o zaman fener öndeydi maçta. bu da bence dikkate şayan bir ayrıntı.)

diğer yandan Volkan dan sonra eldivenleri devralan ve alnının akıyla maçlarda gerçekten son derece iyi niyetli ve güzel performanslar sergileyen Volkan Babacan'a görev verilmezse bu haksızlık olmayacak mı? Sonuçta bu finallere katılmada onun da payı var ve YEDEK BEKLETİLMEK BENCE VOLKAN DEMİRL'E EDİLEN KÜFÜRDEN ÇOK ÇOK DAHA AĞIR BİR EZİYET OLUR. Siz kendinizi onun yerine koyun ve empati yapın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

tabi çoğunuz şunu kesinlikle diyeceksiniz.

BÖYLE İYİ BİR KALECİYİ KULLANMAMAK BÜYÜK HATA OLUR.

peki maçtan kaçıp maça çıkmayan bir kaleciyi sırf iyi kaleci diye şampiyonada ill 11 e almak ne olur? Bildiğiniz HEDİYEDİR. Yaptığına bir ödüldür.

peki bunun ahlaki yönü varmıdır? amaca giden her yol mübah diyip değerlerimizden vazgeçmek değil midir?

yada ileride volkanın yaptığına benzer NE OLACAK BENİM GİBİ FUTBOLCUYU MECBUR ALACAKLAR diye çıkan futbolcular olmayacak mı?

Volkanın yaptığının bir cezası yaptırı mı olmayacak mı?

ya da ne olursa olsun ne yaparsa yapsın İYİ FUTBOLCU İSE oynamalı mı diyeceğiz?

Şahsen ben Fatih Terimin kararını çok doğru buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 24 Mart 2016; 17:43:14 >

• En iyi kaleci olduğuna inanmıyorum bence Muslera İtanje ve Karce Volkan'dan iyi kaleci. Formda olduğunu da düşünmüyorum Fenerbahçe fazla savunma ağırlıklı oynadığından az gol yiyor. Aynı İBB kalecisi Volkan babacan'ın doğru düzgün kurtarışı bile olmadıadan, İBB az gol yediği için milli takıma alınması gibi. 2 si de çok hantal atlettik değiller. Kötü kaleci diyemem ama en iyiler de denemez pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

En iyi kaleci olduğuna inanmıyorum bence Muslera İtanje ve Karce Volkan'dan iyi kaleci. Formda olduğunu da düşünmüyorum Fenerbahçe fazla savunma ağırlıklı oynadığından az gol yiyor. Aynı İBB kalecisi Volkan babacan'ın doğru düzgün kurtarışı bile olmadıadan, İBB az gol yediği için milli takıma alınması gibi. 2 si de çok hantal atlettik değiller. Kötü kaleci diyemem ama en iyiler de denemez pek.

En iyi Türk kaleci demek istemiştim ve söylediğimde de ısrarcıyım. Kesinlikle en iyi Türk kalecidir. Bu konuda bence tartışmak bile anlamsız
  • Ya geçiniz bunları, bir de utanmadan Volkan Babacan'a haksızlık olur diyenler var ya kardeşim neyin haksızlığı bu? O adam zaten hiçbir zaman o formayı hak eden birisi değildi ki, hiçbir zaman da hak edecek iyi bir performansı olmadı. En azından V.Demirel ve Onur Kıvrak kadar hak edecek performansı olmadı, olmuyor da. Bu yüzden zaten Babacan denen herifin bu zamana kadar oynaması bile asıl diğerlerine haksızlık. Bu iş sadece yüreğiyle, mücadele ederek oynamakla olmuyor. Ona bakarsan Sabri de GS'de yüreğiyle oynuyor GS sevgisiyle oynuyor ama sonuçta onun mallığını veya berbat performansını değiştirmez bu anlıyor musunuz? Kısaca Volkan Babacan'a şu saatten sen çık V. Demirel ya da Onur Kıvrak geçecek deseler çıkıp da itiraz etmeye hakkı yok, o mal zaten vasatın tekiydi, öyle de devam ediyor. Allah'ınızı severseniz bir gidin ya Volkan Babacan kim ya, bu mesajım Babacan'ı savunanlaradır. Yani illa V. Demirel gelsin demiyorum. Tolga Zengin bile Babacan'dan bin kat daha iyidir. De gidin işinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 24 Mart 2016; 18:02:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Ya geçiniz bunları, bir de utanmadan Volkan Babacan'a haksızlık olur diyenler var ya kardeşim neyin haksızlığı bu? O adam zaten hiçbir zaman o formayı hak eden birisi değildi ki, hiçbir zaman da hak edecek iyi bir performansı olmadı. En azından V.Demirel ve Onur Kıvrak kadar hak edecek performansı olmadı, olmuyor da. Bu yüzden zaten Babacan denen herifin bu zamana kadar oynaması bile asıl diğerlerine haksızlık. Bu iş sadece yüreğiyle, mücadele ederek oynamakla olmuyor. Ona bakarsan Sabri de GS'de yüreğiyle oynuyor GS sevgisiyle oynuyor ama sonuçta onun mallığını veya berbat performansını değiştirmez bu anlıyor musunuz? Kısaca Volkan Babacan'a şu saatten sen çık V. Demirel ya da Onur Kıvrak geçecek deseler çıkıp da itiraz etmeye hakkı yok, o mal zaten vasatın tekiydi, öyle de devam ediyor. Allah'ınızı severseniz bir gidin ya Volkan Babacan kim ya, bu mesajım Babacan'ı savunanlaradır. Yani illa V. Demirel gelsin demiyorum. Tolga Zengin bile Babacan'dan bin kat daha iyidir. De gidin işinize.

Dostum sözün banaysa ben hak etmiyor diyorum zaten. Takım 10 kişi savunma yapıyor haliyle adam da az gol yiyor. Kalecilik açısında bi numarasını görmedim ben daha.

• quote:

Ya geçiniz bunları, bir de utanmadan Volkan Babacan'a haksızlık olur diyenler var ya kardeşim neyin haksızlığı bu? O adam zaten hiçbir zaman o formayı hak eden birisi değildi ki, hiçbir zaman da hak edecek iyi bir performansı olmadı. En azından V.Demirel ve Onur Kıvrak kadar hak edecek performansı olmadı, olmuyor da. Bu yüzden zaten Babacan denen herifin bu zamana kadar oynaması bile asıl diğerlerine haksızlık. Bu iş sadece yüreğiyle, mücadele ederek oynamakla olmuyor. Ona bakarsan Sabri de GS'de yüreğiyle oynuyor GS sevgisiyle oynuyor ama sonuçta onun mallığını veya berbat performansını değiştirmez bu anlıyor musunuz? Kısaca Volkan Babacan'a şu saatten sen çık V. Demirel ya da Onur Kıvrak geçecek deseler çıkıp da itiraz etmeye hakkı yok, o mal zaten vasatın tekiydi, öyle de devam ediyor. Allah'ınızı severseniz bir gidin ya Volkan Babacan kim ya, bu mesajım Babacan'ı savunanlaradır. Yani illa V. Demirel gelsin demiyorum. Tolga Zengin bile Babacan'dan bin kat daha iyidir. De gidin işinize.

acaba benim yazının neresinde volkan babacan süper kaleci harika kaleci anlamı gelecek bir şey gördün? ama senin dediğin kadar da kötü kaleci değil bence orda yanlış düşünüyorsun ki milli maçlarda da gördük.

ben sadece o kaleci açısından değerlendirdim olayı. sadece bir bakış açısı.

ha illa muhalefet olayım bir yerden vurayım derdindeysen zaten bir şey söylenemez sana orası da ayrı.

• Volkan Babacan bence ligin iyi kalecilerinden biri DEĞİL.nedense güven vermeyen bir kaleci gibi geliyor.Tolga şuan ki haliyle bile babacanın önünde olması lazım.Milli takımda kaleyi kim korumalı derseniz tartışmasız Volkan Demirel.şuan elimizdeki en iyi Türk kaleci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet belli oldu ki olası yenilgilerde sebep ve suçlanacak kişi belli; kalecilerimiz.

sırf fenerbahçenin kalecisi diye nedir bu volkan olayı ? hiç mi harun tekin'i izlemediniz ? hiç mi 2.yarı onur kıvrak'ı izlemediniz ? 2'si de kaç kere yenilgiden kurtardı takımlarını. bazen yenilseler bile farkı önlediler.

volkan, maçı terketmeseydi de çağrılsaydı itirazım olmazdı ama buna rağmen çağrılırsa, pek tabi itiraz ederim. böyle bir milli takımı da desteklemem.

fatih terim'i sevmesem de akıllı adam, düşünüyor bunu.

alın reserveleri. her yenilen golde 'volkan olsa yemezdi' diyecekler.
  • Ligin en iyi yerli kalecisi Harun Tekin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Ligin en iyi yerli kalecisi Harun Tekin.

Kaleyi 2-3 maç devralan son maçında topu elinden kaçıran kaleci mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

quote:

acaba benim yazının neresinde volkan babacan süper kaleci harika kaleci anlamı gelecek bir şey gördün? ama senin dediğin kadar da kötü kaleci değil bence orda yanlış düşünüyorsun ki milli maçlarda da gördük.

ben sadece o kaleci açısından değerlendirdim olayı. sadece bir bakış açısı.

ha illa muhalefet olayım bir yerden vurayım derdindeysen zaten bir şey söylenemez sana orası da ayrı.

Ben genel anlamda forumda varolan düşünceye karşı bir şey söyledim forumun genelinde: "Ama Volkan Babacan'a haksızlık olur yeaa, şimdiye kadar hep o vardı yeaaa" diyip duruyorlar. Ben de onlara diyorum ki banane kardeşim isterse 50 sene burada oynasın sonuçta performansıyla bu formayı hak ettiği anlamına gelmez bu, hak etmediği şekilde oynuyor. Tıpkı Sabrilerin, Selçuk Şahinlerin 3 büyüklerde oynaması gibi. Tolga Zengin bu adamdan bin kat daha iyi. Benim derdim illa Volkan Demirel olup olmaması değil, yahu Volkan Babacan salağın, malın teki ya kim bu arkadaş, Tolga geçsin, Onur geçsin ya Babacan kim abi, zamanında Fenerde yedeğin yedeği olan kaleciden bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

quote:

Yahu kardeşim kalecileri bir maçıyla gömmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Kaleyi son 2-3 maçtır devralmadı herif, Hamzaoğlu geldiğinden beri Mert balonunu kesip yerleştirdi kaleye Harun'u. Ve çok da iyi maçlar çıkardı bu sezon. İzlemediğin için bilemezsin tabi. Muslera'nın Beşiktaş maçında yediği 2 hatalı gol, Muslera'yı kötü mü yapıyor? Son maçında topu elinden kaçıran kaleciymiş.

Al bu videoyu da izle. Artık şu kaleciler konusunda bu kadar katı ve sığ eleştiri yapmaktan vazgeçin.

• Volkan Babacan iyidir şu aralar Bursaspor'da ki Harun Tekin'de göze çarpan isimlerden. Kaleci sıkıntımızın olduğunu düşünmüyorum.
  • Yahu beyler yaşam amaçları Fenerbahçe düşmanlığı yapmak olan adamlara laf anlatmaya çalışmaktan yorulmadınız mı?

Adamlar Harun bilmemneyi yok babacanı falan Volkan Demirel ile kıyaslıyorlar yahu
  • Güvenilmez biri. Bundan önce milli takım performansı kötüydü.

Önceki turnuvada bizi ateşe attı.
    Yumruk attı.

Bu Adam saatli bomba.

• sinirlenip maçı yarıda bırakıp gidebilecek potansiyele sahip birisi milli takıma asla alınmamalı
  • Kötü günde giden adam iyi günde gelmesin mümkünse.Kaleci sıkıntımız abartılacak düzeyde değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

quote:

Yahu kardeşim kalecileri bir maçıyla gömmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Kaleyi son 2-3 maçtır devralmadı herif, Hamzaoğlu geldiğinden beri Mert balonunu kesip yerleştirdi kaleye Harun'u. Ve çok da iyi maçlar çıkardı bu sezon. İzlemediğin için bilemezsin tabi. Muslera'nın Beşiktaş maçında yediği 2 hatalı gol, Muslera'yı kötü mü yapıyor? Son maçında topu elinden kaçıran kaleciymiş.

Al bu videoyu da izle. Artık şu kaleciler konusunda bu kadar katı ve sığ eleştiri yapmaktan vazgeçin.

Ben bursanın tüm maçlarını izliyorum.Sen merak etme 1-2 maç dediğim işte o maçlar. Kaç maç oynamış hamza geldiğinden beride iyi kaleciymiş. Bursanın kaleye seni koysak o mert balonundan iyi olabilirsin.

• volkan fenerbahçe formasıyla küfür yediğinde stadı terk etmediği için milli takıma alınmamalıdır
  • quote:

Volkan Babacan turnuvanin basindan beri iyi oynadi milli takimda.Onur Kivrak kadar iyi degil demenden sonra yarildim zaten.Volkan Demirel'in milli takimda olmasini isteyen fanatik bir Fenerlisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.