Şimdi Ara

Voit 15 Kg Döküm Dumbell Set, Çantalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Set içeriği:

2 adet kauçuk kaplı 14" bar
    4 adet 0,5 kg flanş
    8 adet 1 kg flanş
    4 adet çelik halka

15 kg'lık çantalı settir. Toplamda 3-5 defa kullandım, sıfırdan farksızdır.

Fiyat: 79.9 TL (Forum dışına SATILMIŞTIR)

Voit 15 Kg Döküm Dumbell Set, Çantalı  Voit 15 Kg Döküm Dumbell Set, Çantalı

Voit 15 Kg Döküm Dumbell Set, Çantalı

NOT: Ağırlığından dolayı İstanbul içi elden teslim tercihimdir. Takas yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 5 Nisan 2013; 19:55:42 >

• o fiyatlara 20KG lık KROM setler var üstelik kargo bedava ciddi revizyon şart 10kg ağırlık var senin sette benim bahsettiğim sette 17 KG var üstelik döküm değil KROM....
  • boş boş konuşma göster bana bu fiyata 20 kiloluk voit.

• yapma ya ne kadar zekisin sen! hala boş konuşuyorsun, bana ne başka markadan! sana göre hepsi aynı olabilir. ona bakarsan her üründe 5 liralık mal da var 500 liraya da.
    git voite söyle boşuna üretmeyin diye, öyle ya aynı işlevi gören daha ucuza ürün var.

bu arada krom krom demişsin ama linkteki ürün de döküm! kromdan kastın barsa zaten bu da krom, boşuna kasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 28 Şubat 2013; 18:19:14 >
  • Krom sandım özür dilerim gri dökümmüş kromdan kastım o değil piyasayı ve ürünleri tanısan böyle konuşmazdın zaten tabi ki her ürünün aynı işlevi gören emsalleri mevcut ama onlar kalitesine göre ayrılıyor.Bu ürünler DEMİR PARÇASI.Bana de ki bu VOIT, senin gösterdiğin setten şu yönde bu noktada o fiyat farkını hakediyor de.Madem malını satmaya çalışıyorsun beni inandır diyeyim ki diğer set 7 kg fazla ağırlığa ve bedava kargoya rağmen bundan kötü bende alayım ürününü...
  • yahu ne adamlar var, beğenmiyorsan almazsın olur biter sana bi şey inandırmak zorunda değilim. voit olunca ne oluyor gibi bi düşünceye sahip biri gitsin sanayide demir alıp kullansın. senin mantığınla hareket edersek voit dükkanı kapatıp gitmeli zaten. uzatmanın anlamı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 Kg Dambıl
    11 yıl önce açıldı
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    HOOVER 9 KG YIKAMA 5 KG KURUTMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 50tl ye 20 kg krom cantali set almiştim.

fiyat yuksek gibi geldi..

Iyi satişlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam satış yapmaya çalışıyor , işinize yaramıyorsa bakın geçin gereksiz lakırdılarla konuyu kirletmeyin , ticaret bu ... mağazaya gittiğinizde adidas ayakkabının fiyatı 200 tl diye , owwwww çok pahalı deyip satıcı ile tartışmayamı giriyorsunuz yada nikede 100 tl oda aynı işi görüyormu diyorsunuz ? şu zihniyeti bırakın artık .. mağazalar düdüklerken iyi , adam burda işi görülsün diye bişey satmaya kalkınca owwwwwwwwwwwwww ...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman156

ben 50tl ye 20 kg krom cantali set almiştim.

fiyat yuksek gibi geldi..

Iyi satişlar..

Bende arıyorum, epey hesaplı almışsın.Nerden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reymem

adam satış yapmaya çalışıyor , işinize yaramıyorsa bakın geçin gereksiz lakırdılarla konuyu kirletmeyin , ticaret bu ... mağazaya gittiğinizde adidas ayakkabının fiyatı 200 tl diye , owwwww çok pahalı deyip satıcı ile tartışmayamı giriyorsunuz yada nikede 100 tl oda aynı işi görüyormu diyorsunuz ? şu zihniyeti bırakın artık .. mağazalar düdüklerken iyi , adam burda işi görülsün diye bişey satmaya kalkınca owwwwwwwwwwwwww ...!

eyvallah, anlayan birilerinin olması güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.