Şimdi Ara

VodafoneNet Taahhüt Cayma Bedeli Tutarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Taahhüt bitiş tarihim : 12.11.2017.
    Merak ettim şimdi cayarsam acaba ne kadar ücret çıkar diye.

1- Aradım. 80 Tl cayma bedeli ödersiniz dedi.

2- 1 dakika sonra Başka telefondan aradım bu sefer 1OO Tl ödersiniz diyor.

1 dakikada ne değişiyor acaba.
    Var mı bilgisi olan ?

Edit:

3- Yine aradım bu sefer net rakam verememekteyim. 1OO ile 15O tl arası bir tutar çıkar diyor =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 26 Eylül 2017; 15:41:47 >

TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • İşkembeden sallıyorlar işte. Kesin ücret için taahhütnamenizdeki liste fiyatı ile kurulum aktivasyon gibi ücret kalemlerini bilmeniz lazım.
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    İmzaladığınız taahhütnamenin bir örneğini size vermek zorundalar, bulamazsanız da kampanya ismi ile google'da aratın. Kurulum, aktivasyon ücretlerini ve her ay için tabloda yazan indirim tutarını ekleyin işte size cayma bedeli. Cahil sürüsü müşteri hizmetleri ile uğraşıp sinir olmaya hiç gerek yok.

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

İmzaladığınız taahhütnamenin bir örneğini size vermek zorundalar, bulamazsanız da kampanya ismi ile google'da aratın. Kurulum, aktivasyon ücretlerini ve her ay için tabloda yazan indirim tutarını ekleyin işte size cayma bedeli. Cahil sürüsü müşteri hizmetleri ile uğraşıp sinir olmaya hiç gerek yok.

Hemen bir araştırma yapayım bakalım ne çıkacak.

Bende sadece Hizmet Formu diye bir belge var o kadar. Onda da ücret yazmıyor. Kampanya adıyla araştıracağım.
    16 Mbps'a kadar Limitsiz 60 AKN diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 26 Eylül 2017; 15:50:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.