Şimdi Ara

Vodafone yeni kampanya mı geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 7501'i aradım.Şöyle bir anons çıktı.
    Vodafone'a hoşgeldiniz.Bakiyenizi öğrenmek için 1'i,hediye bakiyenizi öğrenme için lütfen 2'yi tuşlayınız.
    2'yi tuşladım.
    Değerli abonemiz hediye bakiyenize haftada en fazla 10 tl aktarabilirsiniz.(bunun gibi birşeydi)

daha sonra tekrar aradım 3-4 kez böyle birşeyle karşılaşmadım.

• Alıştık yeni güzel şeyler görmeye. Vodafone'un böyle devam etmesini diliyorum. Yeni bir kampanya da fena olmazdı hani.

Şöyle eski KontörBank kampanyasının yerini alacak bir şey olsa harika ötesi olur.
  • çok geç sendende hiç birşey kaçmıyor helal olsun vallaha

bekleyelim bakalım
  • nasıl birşey ki acaba yok mu duyumu olan tahminlerde bulunalım gene
  • biraz rahat bırakın ya :) 2 de ingilceyi hala. İnşallah iyi bişey çıkar ki öyle görünüyor. Bu vodafon nereden kazanıyo herşey beleş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 2 Mayıs 2010; 1:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz89

biraz rahat bırakın ya :) 2 de ingilceyi hala. İnşallah iyi bişey çıkar ki öyle görünüyor. Bu vodafon nereden kazanıyo herşey beleş :)

Valla bence tam tersi. Beleş hiç bişey yok..En az kampanya yapan operatör..Ancak tarifeleri ile makul fiyatlara imkanlar tanıyor
  • Güzel kardeşler bende Vodafona geçtim yırttım.Darısı Turkcell deki zenginlerin başına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: aziz89

biraz rahat bırakın ya :) 2 de ingilceyi hala. İnşallah iyi bişey çıkar ki öyle görünüyor. Bu vodafon nereden kazanıyo herşey beleş :)

Valla bence tam tersi. Beleş hiç bişey yok..En az kampanya yapan operatör..Ancak tarifeleri ile makul fiyatlara imkanlar tanıyor

Ben bu ay ki konuşmayı bedavaya getirdim. Hoş geldin Lira kampanyasından 15 Lira kazandım. Size Özel'den de 10 Lira kazandım. Hem şebeke içi hem de diğer operatörlerle konuşuyorum doya doya.

• ben cepozgurdeyim turkcelli arayinca 20-30 sn de kesildi cok kez. bu yuzden voda dan soyle tarife istiyorum. avea harbi tarife tarzi. 40 kurusa heryone gun icinde 5 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ben cepozgurdeyim turkcelli arayinca 20-30 sn de kesildi cok kez. bu yuzden voda dan soyle tarife istiyorum. avea harbi tarife tarzi. 40 kurusa heryone gun icinde 5 dk

bende cep özgürdeyim dün vodafone numarası ile 5 saat 18 dakika kesintisiz konuştum 40 krş

geçen gün bir turkcell numarası ile 35 dakika civarı konuşmuştum 5 dakikası 2 kontörden açıkçası vodafone ile kesinti yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.