Şimdi Ara

vodafone yalın ınternet sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende evime vodafone yalın telefonsuz ınternet bağlatmak ıcın 11 martta başvurdum. telefon trafıgınden sonra pazartesı gunu evrakları mng kargo ıle geldı. daha önce telekomdan ınternet hızmetı alıp dılekce ıle sozlesme sonunda kapattırmıstım.

pazartesı gunu telekom saha ekıbı eve gelerek calısan telefonu hızmet dısı yaparak cekıp gıttı.akabınde dun aksam arıza kaydınını telekomun musterı hızmetlerınden yaptırdım. malum sabah 8-5 çalıştıgım ıcın eve ogleden sonra telekom saha ekıbı arıza ıcın yıne gelıp telefonu tekrar acmıslar. ustune ustluk daha once dılekce vererek kapattıgımız ınternetın kapatılmayıp dondurulmus oldugunu aıleme ıletmısler. butun kabloları baglayarak modemıde kurmuslar ben evde yokken.
    hazırnet diye bir pakete 24 ay taahhutlu olarak geçirilmiş bulunmaktayım. daha önce böyle birşey başıma hiç gelmemişti. aynı anda hem ttnetten fatura hemde vodafonedan fatura gelecegını soylemısler.

bu vodafoneun aktıve ettıgını ıddıa ettıgı ınternetı bır an once memnun kalmadım deyıp ıptal ettırebılırmıyım? kargo ıle gelen evrakları persembe gunu mng kargo elemanı teslım almazsam ıptal olur demıstı. herhangı bır ucret odettırırlermı bana taahhutu bozdugum ıcın. insaniyet namına yol gösterir misiniz? iş stresi ve bu skimsonik internet açmazından kafayı yiyeceğim dostlarım.

• 1 aylık deneme süren vardı zaten hocam iptal olur vodafone
  • 1 ay değil 14 gün var iptalin için bende Vodafone geçtim henüz TTnet iptal etmedim edicem bugün yarın geçmiş olsun size sorulmadan yapılmamalıydı taahhüt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.