Şimdi Ara

Vodafone Vodem alıcam kullananlar Bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarın vodem alıcam hız nasıl İstanbul küçükçekmecedeyim 3g hızı nasıl ttneti ona göre kapattırıcam çekmeme gibi bir sorun varmı (sınırsız alıcm) dosya indirme sorunu varmı adil kullanım saçmalığı, modem önerirseniz birde (iyisinden) şimdiden yorumlar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 20 Temmuz 2011; 0:58:50 >

• sınırsız derken

cepnetten mi bahsediyorsun şu 8 tl lik olan?
  • Hayır Vodemnet pc ler için olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnm

Hayır Vodemnet pc ler için olan.

sınırsız vodemnet paketi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Hayır Vodemnet pc ler için olan.

sınırsız vodemnet paketi yok.

Vodafone müşteri hizmetleri yalan söylüyo ozaman,
    Neyse hocam kalite nasıl memnunmusunuz ?
  • Kalite yonunden hic bir sorun yasamiyorum ve gun gectikce kapsamasi genisliyor.3G+ konusunda cok cok iyi EDGE moduna aldiginda yavas yogun kullandigin yerde Vodafone hatli ve 3G destekli cihazla kontrol et derim.Cihaz ayarindan yalnizca Umts (3G) secip sinyal seviyesi iyiyse kesinlikle tavsiye ederim bir avantaji mobil olman kablo derdi yok laptop cihazinla istedigin yerden parkta arabada baglan ben yurt icinde cok gezerim cekmeyen yer yok.Suanda kampanyasi varhttp://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-3g-ikinci-yil.php Vodem icin on odeme 5TL . Internetten fazla indirme yapma ve ara ara kotani sorgulayip kontrol et e-mail internette sorf icin ideal ADSL 'de eve baglaniyorsun bunda ozgursun.

• geçen seneki limango kampanyasından aldığım modemi ancak bu yaz kullanmak nasip oldu...bir haftadır cepnet ile kullanıyorum...bulunduğum bölgede 3g olmadığı için edge hızı ile bağlanıyorum ve memnunum...niye 3g yok derseniz, hiçbir operatörün 3g si yok burda (kocaeline bağlı kandıra ilçesinin cebeci köyü)...biraz bekleyerekte olsa video (htc wildfire s donanımhaber incelemesini) izledim...mobil partner programı ile bağlanıyorum, browser olarakta operayı turbo olarak kullanıyorum...şimdiye kadar (bir hafta zarfında) 750mb kullanmışım...en yüksek 240kbps yi gördüm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell vınnmı vodafone vodemmï? Her konuda
    Birde faturalı faturasız olayı varmıs o ne?
  • Kesinlikle Vodafone Faturalı kapsama alani Turkcell'den daha iyi .
  • quote:

Turkcell vınnmı vodafone vodemmï? Her konuda
    Birde faturalı faturasız olayı varmıs o ne?

bu sorunun cevabını yine kendin vereceksin hocam.

bulunduğun yerde hangisinin 3g şebekesi daha iyi çekiyorsa onu al kullan derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Kalite yonunden hic bir sorun yasamiyorum ve gun gectikce kapsamasi genisliyor.3G+ konusunda cok cok iyi EDGE moduna aldiginda yavas yogun kullandigin yerde Vodafone hatli ve 3G destekli cihazla kontrol et derim.Cihaz ayarindan yalnizca Umts (3G) secip sinyal seviyesi iyiyse kesinlikle tavsiye ederim bir avantaji mobil olman kablo derdi yok laptop cihazinla istedigin yerden parkta arabada baglan ben yurt icinde cok gezerim cekmeyen yer yok.Suanda kampanyasi varhttp://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-3g-ikinci-yil.php Vodem icin on odeme 5TL . Internetten fazla indirme yapma ve ara ara kotani sorgulayip kontrol et e-mail internette sorf icin ideal ADSL 'de eve baglaniyorsun bunda ozgursun.

kotayı konrtrol etme derdiyle uğraşmak istemiyorsan ek olarak 8 tl ücretle cepnet alırsın sınırsız olmuş olur kotayı aşınca hızın düşer sadece.

• quote:

quote:

Kalite yonunden hic bir sorun yasamiyorum ve gun gectikce kapsamasi genisliyor.3G+ konusunda cok cok iyi EDGE moduna aldiginda yavas yogun kullandigin yerde Vodafone hatli ve 3G destekli cihazla kontrol et derim.Cihaz ayarindan yalnizca Umts (3G) secip sinyal seviyesi iyiyse kesinlikle tavsiye ederim bir avantaji mobil olman kablo derdi yok laptop cihazinla istedigin yerden parkta arabada baglan ben yurt icinde cok gezerim cekmeyen yer yok.Suanda kampanyasi varhttp://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-3g-ikinci-yil.php Vodem icin on odeme 5TL . Internetten fazla indirme yapma ve ara ara kotani sorgulayip kontrol et e-mail internette sorf icin ideal ADSL 'de eve baglaniyorsun bunda ozgursun.

kotayı konrtrol etme derdiyle uğraşmak istemiyorsan ek olarak 8 tl ücretle cepnet alırsın sınırsız olmuş olur kotayı aşınca hızın düşer sadece.

Pc'de kullanmak için alıcam hocam,
    Birde sınırsız paket alıcam kota derdi olmasın diye.

• quote:

quote:

quote:

yine diyorum sınırsız paket yok ancak şöyle yapabilirsin.

4gb net =39 tl+8 tl cepnet(100 mb sonrası 96 kbps)=46 tl

4.1 gb internetin olur aştığın zaman sadece hızın 96 kbps'ye düşer ama ekstra ücret ödemezsin.

• Müşteri hizmetindeki kişi 10 gb adil kullanım kotası varmış 6.2 megabit hız alırmışım sonrası 128 kb hıza düşermiş.

Turkcell vınn da sınırsız paket varmı? Reklamlarda çıkan sınırsız pakettede kota varmı acaba.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yine diyorum sınırsız paket yok ancak şöyle yapabilirsin.

4gb net =39 tl+8 tl cepnet(100 mb sonrası 96 kbps)=46 tl

4.1 gb internetin olur aştığın zaman sadece hızın 96 kbps'ye düşer ama ekstra ücret ödemezsin.

Bende alıcam sormama gerek yok o zaman cepnet alırsam sınırsız oluyor 4 gb sonra ücret yansımıyor.

• quote:

Müşteri hizmetindeki kişi 10 gb adil kullanım kotası varmış 6.2 megabit hız alırmışım sonrası 128 kb hıza düşermiş.

Turkcell vınn da sınırsız paket varmı? Reklamlarda çıkan sınırsız pakettede kota varmı acaba.?

Turkcellde sinirsiz yok kurumsal aboneliklerde var.

Cepnet almazsan 6.2 gb sonrasi hizin 128 kb ye duser ve internet erisiminiz bu hizla devam eder diyor vodafone aylik 100 tl ye kapatirsin isi.
  • şu an vodafonenin kampanyası var 5 TL 3 ay kontratlı vodem veriyo 3 ay 29 lira kullandıktan sonra benim gibi ön ödemeliye çevirin ister cepnet yükleyin kullanın ister haftalık,günlük, saatlik kullanın. ama mantıklısı haftalık 1GB 12 tl kota dolduğu zaman da 128 kb hıza düşer benim gibi ara ara kullananlara tavsiyem olur.

ama şuanki vodafoneni kampanyasını kaçırmayın derim yapıştırın bi vodem
    ben yanlızca vodeme 100 TL para verdiğimi hatırlıyorum. onu bırakın turcll 45 tl ödemeli 24 ay tahhütlü vınn alanlar için de üzülüyorum.

ayrıca vodafone 3G şebeke kalitesi Turkcellden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Vodofonedan vodem alacamda,Çok fazla kullanmayacağım.5 dakika mail bakmaya sadece.Mesela 1 saatlik internet yükledim.10 dakika kullandım.Bir sonraki güne 50 dakika devrediyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festar -- 31 Temmuz 2011; 17:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: festar

Vodofonedan vodem alacamda,Çok fazla kullanmayacağım.5 dakika mail bakmaya sadece.Mesela 1 saatlik internet yükledim.10 dakika kullandım.Bir sonraki güne 50 dakika devrediyormu ?

hiç bir paket devretmez...
    Kotasını Bilen Vodemnet Paketleri var 1gb 3 ay geçerli ama pahalı...
    yaklaşık aynı fiyata 4 tane haftalık alırsın kota derdi olmadan gezersin.
  • arkadaşım alma ben aldım pişman oldum sen alma özellikle başakşehir'de oturanlar uzak dursunlar çekmiyor bile.
    yaklaşık 3 ay önce aldığım 3 ay sözleşmeli vodemi iptal etmek için aradım bana iptal edersen 50 lira vergi ödersin gibi uyarıda bulundular ama satarken hiç bundan bahsetmediler anlayacağınız vodafone evimde kullanmak için aldığım ve hiç kullanamadığım vodemi satarken ve iptal ederken yine kazıklama peşinde

bu arada 6 yıldır 2 tane vodafone faturalı hattım var turkcelle zor attım kendimi yer ay kazık.
    vodafone için şunu diyebilirim 6 yıl kullandım 3 yıl çekmedi 2 yıl idare eder dedim son bir yıl kalitesi arttı ama bu seferde kazıklamaya başladı. şimdi turkcelle geçtim pahalı diye yıllarca uzak durduğum operatör aynı fiyata ve daha kaliteli hizmet veriyor keşke daha önce bu işlemi yapsaydım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.