|
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (77. sayfa)

-
-
Vodafone bu ara kazıklamaya adam arıyor galiba. -
Şenlik birsey yok o mesajlar redbox takı herkese otomatik gitti neden telaş yapiyorsunki kullanmana bak. -
Forumda kesildiğini belirtenler olmuş. O yüzden sormak istedim ama kimsenin birbirinden haberi yok.
-
Sen limitsiz tarifedesin limitsiz tarife ile alakalı birşey lokasyon limitsiz tarifede lokasyon servisimi varda internetin kesilsin diğer tarifelere geçer sen kesilir -
Kusura bakma surda var 3 4 tane boş .. ,senin gibi yardım bekleyenlere yardım etseler forum daha güzel olacak biliyorlar ama yardim etme çabası göstermiyorlar bile anla saçma sapan şeyler konu altlarına .Bu arada son anda on numara tarifeyi yakaladın benim gibi sana bu tarifedeyken kimse extradan birşey cikartamaz full sınırsız sın -
Yeni verilen zte modemler de huawei modemler gibi band ayarı yapılabiliyor mu? Kullanıp band ayarlarını değiştiren var mı? Yeni satın alımlarda modem seçme şansı oluyor mu, onlar ne isterse onu mu getiriyor? -
-
Hocam bu talebi nereden oluşturdunuz yanımda uygulamasında göremedim? -
Hocam "yanımda" da yok bilgisayardan Web sitesinden girip, gönderdim.Cevabı yanımda da gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günü arıza kaydı açtım ancak halen geri dönüş sağlamadılar interneti o günden beri kullanamıyorum iptal edemiyorum kullanmadığım internete vergi,kurulum ücreti ve kullanım bedeli istiyorlar yok mu bir çaresi btk’ya şikayet ettim oradan yanıt bekliyorum -
Bu +30tl çok saçma yahu -
Benim hali hazieda 542 üzerinden biraktigim kayitlar vardi,bunlara donus yaptilar ve bolgedeki yogunluk kaynaklo sebeke sorunu yasadigimi belirttiler.Fakat arayan ekip iptale karisamam dedi, tekrar musteri hizletlerini aradığımda siz iptal basvurusu yapin sorun olmicaktir dedi, emin misiniz diye on kere sordum insallah sikinti olmaz
12 ay sonunda iptal hakkimız var 2. 12 aya girmeden.Acaba bu sürede bu data hattını numara taşıma yaparak normal hatta geçebilir miyiz? Başka bir operatöre.İptal vs.ile uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Sözleşme koşulları ve ceza durumları neyse odur, tüm bireysel hatlar bireysele, kurumsal hatlar kurumsala, Data yada ses olduğuna bakılmaksızın hat açıldıktan 90 gün sonra istediğiniz gibi taşınır. 12 ayda ceza çıkmıyorsa istediğiniz gibi taşınır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 14 Şubat 2021; 11:23:50 > -
Modem ücretini 24 ayda tahsil ediyorlar. 12. ayda çıkarsanız en azından modem ücretini alırlar diye tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cLkModem ücretini 24 ayda tahsil ediyorlar. 12. ayda çıkarsanız en azından modem ücretini alırlar diye tahmin ediyorum
Aslında modemi teslim etmek istemiyorum sanırım 12 aydan sonra modem 250 civari gibi olacak cezayı öder modeme sahip olurum diye düşünüyorum
Bulunduğum bölgede Redbox altyapısı da yokmuş ondan bana geri dönmemişler. Allah'dan Uzaya çıkacağız yoksa bu altyapısızlıkla yaşayamazdım. Yaşadığım bölgede İstanbul/Arnavutköy sözde yeni havalimanın bölgesi ama daha altyapı yok
Vodafone da hız ve kota sınırı olmayan bir paket var mi?
Vodafone'un Huawei/ZTE modemlerinde başka sim kartlar çalışıyor mu, deneyen oldumu. Turkcell'inkilerde çalışıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X