< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önceki sayfalara göz gezdirin, cüzdan kullanmanın bir artısı yok, işinizi kartlarla yapın. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 3 Temmuz 2025; 2:23:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün hesap açmıştım ve superonline ödemesi yaptım. Az önce iadesi geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 3 Temmuz 2025; 9:25:59 > |
Müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım. Elektrik, su ve telekom ödedim. Yalnızca birine iade alırsınız gibi saçma bir şey söyledi, kampanyalarda öyle yazmıyor dedim. Kayıt açtılar. Bir de fatura olarak toplamda 5 fatura ödenebiliyor sanırım. 6.fatura olursa ona nakit iade gelmeyecek gibi duruyor. Kurum sitesinden ödense bile. |
Hepsi dahil ama aynı gün 1000 yaparsanız bloke yemeniz yüksek ihtimal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötü oldu o zaman hocam artık olan oldu ama yapabileceğim bir şey var mıdır bundan sonra? Bloke olursa düzeltmek sıkıntı sanırım. |
Farklı miktar yapın 1000 950 1050 vs... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |