Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: slickman , Can851 , buyukaptan , buyukaptan , Allalla06 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
8.717
Cevap
320
Favori
661.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabım bloke olduktan sonra , alışveriş iadesi oldu ücret ne olacak?

• Çiçek Sepeti iadesi soran oldu mu ? Halen gelmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kitapyurdu yatmadı benim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay gelen kolay paket iadesi ve çiçeksepeti iadesi gelmedi

• Vodafone ev interneti fatura iadesi gelmemiş
    Bunlara ulaşmakta zulüm nasıl iletişime geçeceğiz

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt

Normal Vodafone’u arayıp, Vodafone Pay’e bağlattırın.

• Kampanyaya katıl butonu gözükmüyor. Faturamı ödersem iade gelir mi yoksa sistemde mi hata var?

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    Ben de ödedim pay ile geçen ay bana da gelmedi iade

• bu ay vodafone faturasina da %50 geri odeme varmis, yine ugrastirmasalar bari

• Arkadaşlar çiçeksepeti yatmamıştı dün normal Vodafone aradım 5 aktarma sonunda derdimi anlayan birini buldum kayıt açtırdım. Bugün çiçeksepeti iadem geldi.

• Ev interneti ödemesinden son zamanlarda iade alan var mı.?

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Ev interneti için ben aldım geri iadeyi ama BiSU harcaması için iade gelmeyince müşteri hizmetlerini arayarak kayıt oluşturdum ve ya aynı gün ya da ertesi gün olması lazım iade tutarı yatırılmıştı ; ailemde ki diğer hesap için yine BiSU kampanya iadesi yapılmayınca aramıştım bana kampanya iadelerinin beklemede olduğuna dair bir bilgi verdiler aynı zamanda kayıtta açtılar ; eğer kampanya iadesi konusunda sorun yaşıyor iseniz Vodafone'u arayın yardımcı oluyorlar , ben şu ana kadar katıldığım tüm kampanyalar için iade aldım ama bu ay sorun çıktı sadece .

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt

Bilgi için sağ olun.

0 (542) 542 00 00 'yı aradım. Beni Vodafone Pay'e bağlayın dedim. Kartın son dört numarasını ve alışveriş tarihini not etti çağrı merkezi. Umarım benim de iadem yarın gelir. Normalde 5 şubatta yatması gerekiyordu. Resmen işgüzarlık. Bir daha kullanmam açıkçası bekletirlerse.

• darksoldier11 D kullanıcısına yanıt
    İlk denemem de sınıfta kaldı bu sistem. İade edemediler bi sonra ki dönem faturası çıkmadı sadece.

• Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt
    Sanırsam sistemlerinde hata var veya artık katıl butonsuz kampanyalara katılım sağlanıyor.(Daha önce kampanyalarda uygulama üzerinden katılım sağlanmasına dair ibare bulunuyordu şu anda gözükmüyor)Ay başında çark üzerinden kazandığım %50 indirim ertesi gün(9 şubatta işlem yaptım 10’unda yattı normalde kampanyalarının çoğu ertesi ayın 10’una kadar yatıyor onunla alakası var mı bilemiyorum)yattı.Çark üzerinden kazandığım indirim normalde güncel kampanyalarım kısmında gözükmesi gerekiyor ama gözükmemesine rağmen yattı.Yanımda uygulamasında ayın başından beri gözüken cep telefonu faturalarına %50 iade kampanyası ise güncellemeyle beraber yeni gözüktü vodafone pay uygulamasında.Katıl butonu olmadığından güncel kampanyalarım kısmında gözükmüyordu dolayısıyla yalnızca ödeme yaptım.Bakalım bir sonraki ayın 10’una kadar yatacak mı katıl butonu olmadan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen aydan eczane iadesi yatan var mı?

• Vodafone pay in Bisu %50 kampanyası bu ay devam ediyor mu arkadaşlar ? Ben bir ara bisu uygulamasında gördüm ay başında ama şuan kampanya her iki uygulamada da görünmüyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

İadem bugün yatırılmış.

• Arkadaşlar fiziksel kartı ankarada hangi vodafone şubesinde bulabilirim? Çevremdekilere sordum yok.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.