Şimdi Ara

Vodafone'nun adı değiştirilsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
19.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: answer25

ben vodafone olmasa turkcell fiyatlarını çıkartır vodafone sayesinde rekabet var turkcell kötü çekiyor kötü firma demedim istersen oku boş konu diyorum gerek yok git turkcell kullan tepki gösterme fiyatlarına ki onlarda mutlu olsun fanboyyy
    Sen bana fanboy diyorsun dediğin firmayı kullanmıyorum TT yi kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Ocağın 7 sinden beri TT Mobil kullanan birisi olarak şuana kadar memnunum, ama sana şuana kadar gördüğüm eksilerini sayayım TT Mobilin. (Eski Vodafone kullanıcısıyım.)

Türk Telekom'da full çekerken cebinize bırakırsanız 5 dk sonra telefonu cebinizden çıkarttığınızda 1 diş çektiğini görürseniz şaşırmayın çünkü kullandığı frekans itibari ile cebe bırakıldığı an vücuda yakın olduğu için sinyal telefona ulaşamıyor ve bu da size ulaşılamaması anlamına gelebilir.

Diğer ve en büyük eksisi ise yeni müşteri iken (ilk 1 ay) uygun fiyat görürken mevcut müşteri konumunda fiyatlar pekte uygun değil.

Eksi olarak sayılabilecek bir sıkıntı da kullanım haklarının çabuk düşmesi, telefon sayacı 12 dk konuştun diyor ama paketten 16 DK gidiyor, ayrıca vodafone'da 2 GB paket kullanırken rahat 1 ayı çıkartırken TT Mobil'de interneti aç kapat yapsan bile 2-3 MB gidiyor. (iPhone 6s cihaz)
    Senelerdir kullanıyorum TT de öyle birşey yok ama Vofone da çok başıma geldi. Facebook ücretsiz deyip paketimi yedi hemen taşıdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

29 Lira olan paketin ismi nedir ?
    Faturalı da 10gb tarifesi diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 7 sene önce ilk olarak avea sonrasında Vodefone ( telsim ) dan bıkıp Turkcelle geçmiştim. Değişen bir şey olmamış demek ki.
  • Vodafone hediyeleri on numara ya. 30 dk lık 1 gb 15 dk'lık 500 mb falan Vodafone a 1 ay dayanabildim telekom a geçtim hediyeler gırla fiyatlar mükemmel. 29 tl ye 10 gb internet veriyo daha ne olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya, illa ayrıntılı yazmamız gerekiyor anlaşılan,
    Çekim kalitesi yüzünden Turkcellde şarjın daha fazla gider bu bir,
    Olmadık yerde olmadık bir şey yaşasan, Turkcelle rahat rahat arayıp istediğin kişi yada yardıma ulaşabilirsin bu iki
    Verdiğim örneklere bakarsan sadece turkcellin verdiği tv+,fizzy vb. 13gb estra veriyor adamlar aynı paraya bu üç,
    hız büyük dosya indiriken değil youtube da video izlerken işe yarar, şöyleki telefonum 4k ekranlı vodafone da otomatik modda en fazla 1080p video kalitesinde izletiyor, manuel 4k moduna alırsam buffer için baya bi bekliyorum. Bil bakalım Turkcell ile otomatikde kaç k açıyor? bu dört.
    2 aydır vodafone cevir kazandan süpriz yumurta alıp duruyorum, arkadaş Turkcellden gb, gb beleş internet kazanıyor hemde 6 saatlik felan değil en az 1 günlük! bu beş,
    haa bunları Turkcell babamın şirketi olduğundan değil, gerçek oladukları için yazıyorum. Bak son bir kez daha yazayım, Vodafone ve Turkcell faturlı paketler arasında sadece 2tl var ve ben saydığım sebeplerden dolayı o 2tl yi fazladan ödemeye razıyım.

• Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    o zaman daha kötü... neTURKCELL nede vodafone kullanmadan vodafone hakkında atıp duruyorsun ya...
  • Malesef doğru. Turkcell'in akılalmaz fiyat politikasından dolayı Vodafone'a geçtim. Sonuç:

Vodafone'nun adı değiştirilsin

(İki operatörün de vericileri yanyana, aynı mesafeden aynı saatte yaptığım ölçüm.)
    Ayrıca Vodafone'un hiçbir yerde 4G+ desteği vermediğini de belirteyim.

• Ne yapalım,adını Mahmut koyalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı-katil

o zaman daha kötü... neTURKCELL nede vodafone kullanmadan vodafone hakkında atıp duruyorsun ya...
    Hiç vf kullanmadan çekim gücünü telepatik güçlerim ile hissederek konuşuyorum. Hissediyorum şuanda vf daha az çekiyor ve acayip yavaş. Bazen öyle bir his geliyor ki dünyada vodafone yok sanoyorum öyle yani.

• Bu da benden gelsin

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Usta vf kotanızı düşünüyor adam Trkcll ile hız testi yapmış 160mb yemiş. Sen 1.5 megabayt kullanmışsın. Bence dua et onu veriyor. En azından whatsappa girer.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Ben bugün ekran videosu kaydettim. Vodafone 4.5g+ çekerken de o değerleri veriyor , bir fark yok yani.
  • Bu da yeni çıktı anlaşılan

• kontor alicak parasi olmayip iphone kullanip turkcell bizi opuyo ama raziyiz geyiginize neremizle gulsekki? istanbulun gobeginde turkcell dahil cekmeyen yerde vodafone un cekiyor olmasi vodafone un en iyisi olduguni gostermedigi gibi speedtest inde 300 500 cikmasi turkcell in en iyi oldugu anlamins gelmez.nitekim bu kiretirler haricinde bazi baska kriterleri konusucak olursak turkcell de tek abone bile kalmayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yıl vodafone kullandım bu süreç içinde son 4yıl red tarifesi kullandım ama son 2 yıldır vodafone berbat hatta turktelekom kat kat üstün vodafoneden ve yaklaşık 6 aydır turktelekom kullanıyorum bu vakite kadar geçmediğime pişman oldum bir daha vodafonemi kesinlikle hayır kesinlikle vodafoneye bulaşmayın hem fazla para verip hemde kalitesiz çekim gücüne kalitesiz internete onun yerine daha az para kaliteli iletişim için turktelekom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'in pahalılığından Vodafone'e geçmeyi düşünüyordum bu konu beni caydıracak gibi.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bari 1 hafta versin, 1 gün hiç iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

Öncelikle verdiğin örnek kadar saçma bir örnek daha olamaz diye düşünüyorum
    Ben faturalı kullanmadım Turkcell'in faturalı tarifelerini bilmiyorum kullanmam da zaten

Ben ayda 24 lira veriyorum 4 gb 750 dk ve ücretsiz WhatsApp paketi alabiliyorum Turkcell de en düşük paket yeni gelenlere 27 tl 500 dk 1gb bip ve 2 GB internet şimdi sazan mi oluyor Vodafone kullananlar daha hiç bir yerde benim Vodafone internetim 4 megabit in altına düşmedi şimdi hattım da 4 gb internet var bununla 1080p de video dahil her işimi rahatça hallediyorum ve hiç bir sıkıntı yok sen ise alıyorsun 12 GB internet ne yapabilirsin söyler misin gören seni her gün torrent indiriyor mobilden sanacak kapitalist bir yaşam sürüyorsun farkında değilsin yaşadığın hayatın ha arasında 2 lira varsa birşey diyemem ben olsam bende Turkcell kullanırdim kimin işine ne geliyorsa onu kullansin sonuç olarak ne bir kapsama ne bir internet problemi yaşıyorum memnunum
    4 megabit ne yahu? ADSL bile daha hızlı. Sana iyi kullanmalar :)

• Bimcell

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.