Şimdi Ara

Vodafone Net'in 3 Ay Cayma Bedelsiz İnternet Modem Ücreti Çıkarması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 1,5 aydır vodafone net kullanıyorum 3 ay cayma bedelsiz adsl max okula hoşgeldin olarak geçiyor.
    29 ekim 2018 de başlatmıştım bu sıralarda hep arıyıp soruyordum iptal edersem nasıl olacak bana sorun yok modemi gönderirsiniz falan diyorlardı.
    16 aralık da türkneti arıyorum başvurmak için (vodafonu birdaha arıyıp ceza çıkarmı ücret ne olur diye soruyorum(öncesinde))23 aralık 2018 de türknete geçiş işlemlerim tamamlanıyor ise 25.12.2018 de modemi göndermeye giderken son bir teyit amaçlı müşteri hizmetlerini arıyorum ve modemi geri veremessiniz sizde kalıyor modem ücretini ödersiniz dendi ve bu iptal den önce hiç bir şekilde belirtilmedi bana ve şimdi yanlış bilgilendirmeden ötürü şikayet açıldı durumun takibini buraya yazıcam bakalım ne diyecekler ayın 1 i fatura kesim tarihi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemCetin16 -- 26 Aralık 2018; 20:54:54 >

• Turknete niye gectiniz ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev telefonum yok bide bizim binada sadece turksat altyapısı var. Vodafone turksat üzerinden hizmet veriyor. Ayrıca modem de sorun benim için turknete gecersem.

• Vodafone netten sonuç ne oldu? ne kadar masraf çıkardılar?
  • modemi geri veremessiniz sizde kalıyor modem ücretini ödersiniz dendi

Ne diyecekler ya? 300 TL'lik modem hediyemiz olsun mu demelerini mi bekliyordun geri vermediğin zaman? Şaka mısın?

• Arkadaşlar biraz geç oldu ama hatta baya.

biraz etraflıca anlatmak gerekirse ben turknet'e başvurmuştum port açmamışlardı daha sonra benim ekipli bir sağlayıcıya ihtiyacım vardı bu kampanya tam bana göreydi cayacaktım port açtırıp. sonrasında ise zaten adsl paketti benim, turknet'ten vdsl paket almama rağmen adsl kullandım port adsl olduğu için 1 hafta bekledim bir daha vdsl port'a geçiş yaptırmak için.

şöyle gelişti..

ben ödeme yapmam için tekrar aranmıştım. dedim ki ödemem ben bunu bana bağlantım yaptırılırken 3 ay içerisinde cayarsam hiçbir ücret ödemiyeceğim söylendi, modem hakkında hiçbir şey söylenmedi bende kayıtlar var tüketici haklarını başvururum falan dedim. daha sonra konuşmamı incelemek için bağlantımı yaparken konuştuğum müşteri hizmetleri ile konuşmamı dinlemişler.
    20 gün sonra: hiçbir sıkıntı yok modemi bize gönderebilirsiniz dediler. gönderdim bende.

an itibariyle turknet'e gelen zamdan dolayı netspeed'e geçtim 12 aylık taahhüt verip. vdsl modem satın aldım onunla 75mbps 76tl'ye kullanıyorum.

• CemCetin16 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sevdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.