Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
58
Favori
165.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba işyerimizde 11 adet bilgisayarın bazılarının kablolu bazıların kablosuz olarak bağlanıp kullandığı static IP li vodafone VDSL 2 35 Mbps internetini kullanıyoruz paketimiz 30 Mbps e kadar sabah 8 akşam 20 ye kadar 30 Mbps, akşam 20 sabah 08 arasında 3 Mbps son günlerde(yaklaşık 20 gündür) yaşadığımız bir problem var . Şöyleki; sabah geliyorum PC yi açıyorum bablolu internete bağlıyım internetim var. Bir süre sonra ekranda herşey normal görünse de modemin tüm ışıkları sağlıklı bir şekilde yanıyor olsa da ben web e çıkamıyorum, ancak işyerindeki diğer pc lerle veri alışverişi devam ediyor. Modemi resetlemem, ethernet kablosunu söküp takmam, ya da kablosuz bağlantıya geçmem sorunu çözmüyor. Tek çözüm yolu pc yi resetlemek. Bunu yapınca bir süre daha internet düzeliyor ancak bazan 15 dk bazan 2 saat sonra aynı problem tekrar ediyor. internet bağnatısına sorun gider dediğimde gelen cevap "DNS sunucusu yanıt vermiyor" oluyor. aynı sorunu işyerinde kablosuz bağlanan bazı pc ler de yaşıyor. Modemi değiştirdik bu 3. ve yeni alınmış sıfır TP link Archer VR900 , pcyi formatladım düzelmedi. PC yi haftasonu eve götürdüm sürekli olarak internetten film açık oldu 15 tane film bitti ama tek bir sorun ya da internet kopması olmadı. Pc ye sabit IP ve DNS verdim düzelmedi.komut isteminden ıpconfig/flushdns yaparak geçmiş DNS leri temizledim olmadı. Sizce başka ne yapabilirim ya da sorun vodafone kaynaklı bir DNS problemi olabilir mi? teşekkürler




  • Akşam internette kesintiler oluyordu. Az önce telefondan hız testi yaptım. Hız 52/13 çıkınca birden heyecanlandım. Akşamki kesintinin paket yükseltmesi olduğunu düşündüm. Sonra PC'den hız testi yapınca jeton düştü. Telefonda LTE açıkmış. Kendimi kısa süreliğine Norveçte sandım
  • Bağlatmayı düşünüyordum fakat binamda fiber altyapi varken vodafone altyapi yok diyor. Diğer tüm internet sağlayıcıları altyapimi gorüyor.Binadaki herkes telekomdan olsun, telekomun altyapısını kullanan diğer firmalardan olsun fiber bağlantıları kullanıyor ama vodafone öyle söylemiyor.Müsteri hizmetleride hiç yardımcı olmuyor.Başına gelen yada nereye ulaşıp çözmem gerektiğini bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1907FerKa

    Bağlatmayı düşünüyordum fakat binamda fiber altyapi varken vodafone altyapi yok diyor. Diğer tüm internet sağlayıcıları altyapimi gorüyor.Binadaki herkes telekomdan olsun, telekomun altyapısını kullanan diğer firmalardan olsun fiber bağlantıları kullanıyor ama vodafone öyle söylemiyor.Müsteri hizmetleride hiç yardımcı olmuyor.Başına gelen yada nereye ulaşıp çözmem gerektiğini bilen var mı?
    aynı durum bende de var ancak bendeki biraz farklı. ben suan ttnet fiber kullanıyorum. vodafone sorgulatınca 8 mbit alabilecğeim gözüküyor. ancak yan komşumun daire numarasını vodafonede girince fiber olduğu gözüküyor. nasıl bişey bu anlamadım.
  • Tüketici Haklarına yaşadığım sorunlar nedeniyle başvuruda bulunmuştum, karar sonucu haklı bulundum ve Vodafone Net'in şu zamana kadar ödemiş olduğum tüm fatura ve diğer bedellerin tarafıma geri ödenmesine ve sözleşmemi bedelsiz olarak fesih edebilmeme karar verildi. 16 gündür oluşturulan şikayet kaydı için dönüş yapılmasını bekliyorum, fakat hala dönüş yapılmadı. Bu kadar kötü bir hizmet kalitesi görmedim, kurtulmak istiyoruz kurtulamıyoruz Bu sabahda websitelerinin çoğuna erişim sağlayamıyorum, farklı dnsler vs hiçbiri çözüm olmuyor, MH ile görüşüyorum bana hız testi yaptırıyor sonra değerleriniz normal diyip suratıma kapatılıyor. Arkadaşlar bu illete sakın bulaşmayın, her gün farklı bir sorun ping mi dersin packet loss mu dersin websitelerine kısıtlama mı dersin dns çökmesi mi dersin yazsam roman olur.




  • Bu vodafone fiberde kendi altyapisi uzerinden mi hizmet veriyor?

    Bizim binada yalniz superonline fiber var ve fahis fiyatlar yuzunden degistirmek istiyorum. Adsl’e gecsem nasil olur sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone net 8mbps adsl den 50 mbit vdsl e geçişim hız ve hat değerlerim

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴


    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴




  • Bu Vodafone da altyapım kaç mbit destekliyor nerden öğrenebilirim ya? Fiber yok evimde zaten VDSL tariflerine bakmak istiyorum vodafone sitesi çok karışık hiçbir şey anlamadım.
  • Vodafone verdigi h300s modeminde sinyal sorunu yasayan var mi?
    Veya şöyle soyliyim Kullanan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 8 Nisan 2020; 21:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

    Bu Vodafone da altyapım kaç mbit destekliyor nerden öğrenebilirim ya? Fiber yok evimde zaten VDSL tariflerine bakmak istiyorum vodafone sitesi çok karışık hiçbir şey anlamadım.
    Bende aynı sorunu yaşıyorum VDSL geçmek istiyorum fakat çok karışık. 12 ay taahütlü düzgün bir tarife yokmu acaba ? Modemim var modemsiz tarife göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone fiber türk telekom fiber altyapısını kullanıyormu
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum türkcell superonline ttnet veya başka servis sağlayıcılarında fiber altyapım gözüküyor ama vadafona da sadece adsl vdsl mi ne o çıkıyor. Fiber gözükmüyor. Bu sebepten başvuru yapamıyorum. Telefonla arayınca da telesekreter çıkıyor müşteri no istiyor böyle bir kullanıcı yok diyor temsilciye bağlamıyor bi türlü kafayı yicem.
  • Altyapı başvurusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyam bitiyor mayista az sorunlu da olsa sunca zaman kullandim 69 tl 100 mbps sinirsiz . Ama galiba ayrilis zamani yakin. Fiyatlar ucmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır internet gitmiyordu az önce gitti geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Eskişehir'de kentsel dönüşümle yapılan bir evde oturuyorum. Binamızda 3 daire var ve Türk Telekom defalarca dilekçe ve başvuru yapmamıza ve eskibinadan kalan kutu olmasına rağmen internet bağlamıyor adsl bile. Fakat kapımızın önünden geçen sene vodafone fiber kablosu döşendi. Vodafone fiber kapağı bizim evden yaklaşık 25-30 metre ileride. Başvuru için nasıl bir yol izlememiz gerekli? 3 daire de kullanmak istiyor.
  • Konuyu aradım fakat bu sorunla ilgili yazılmış bir cevap bulamadım. Xbox Live için NAT Türüm katı olarak görünüyor ve 200+ ping veriyor. Peer-to-peer bağlantı kullanan, kendi serverı olmayan hiçbir multiplayer oyunu oynayamıyorum. Sorun ISP kaynaklıymış anladığım kadarıyla çünkü 3 farklı modem ve 3 farklı bilgisayar denedim sorun yine de devam ediyor. Müşteri hizmetlerini aradım bizimle alakalı bir sorun değil diyorlar çünkü sorunu anlamıyorlar bile. Böyle bir sorunu olup da çözebilen var mı acaba?🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴




  • Arkadaşlar evim fober alt yapısı var 100mb kadar destekliyor sizce vodofone interneti nasıldır birde zxyl vmg3625-t20a modemi ile kullanabilir miyim bir sıkıntı cikartir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmtca -- 31 Mayıs 2020; 10:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son günlerde vodafone sabit IP sorunu yaşayan var mı?
  • Kullananlardan görüş alabilir miyiz ? Memnun musunuz internet hızı ve stabilitesinden ?
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.