|
Evimde vodafone net fiber hizmeti alıyorum altyapı superonline.. HG255S lanet modemi kullanıyorum ve uzun zamandır bir anda modemdeki bütün ışıklar yanıp snüyor aynı anda ve wifi komple gidiyor ama kablolu bağlantıda sıkıntı yok çalışıyor.. Doğal olarak böyle olunca dealarca çocuğum derelere giremedi ve bu sürede bende işte olduğum için kimse müdahale edemedi çünkü fabrika ayarlarına dönmeden modem düzelmiyor.. MH sürekli modemi sıfırlayın prasüdüre uymak zorundayız diyip durdu.. bende yeter artık salak yerine koymayın diyince beyfendi modeminiz ip alyor sorun yok diyince delirdir, ben size modem ip alıyor modemin wifi adaptörü arzalı kabloluda sorun yok diyorum çocuğum 1 ay ordan oraya sürükledim modeminizi istemiyorum ben kendime alırım dedim olmaz parasını ödemeye devam etmek zorundasınız dediler, ozaman cayma bedeli ne gidicem dedim 2500 TL ödersiniz dediler lan manyakmısınız siz dedim çalışmayan modemin kullanamadığım internetin parasını alıyorusnuz çocuğum bile derslerden geri kaldı giremedi defalarca baba annesine ana annesine gönderik defalarca bu ne ya dedim ... sizi btk ya şikayet edicem dedim edebilriisniz dediler bende cimere ayrı btk ya ayrı şikayet etim internet olarak daha hayattta bulaşmam ... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt