Şimdi Ara

Vodafone Net Beni Çıldırttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • az önce vodafone saha ekibinden aradılar modemi değişeceklermiş ama yine aynı modemi takacaklarmış bizde başka modem yokki hep bunu takıyoruz superonline altyapısı olan yerlere dedi..

  • 3 gün önce saha Ekibi beni tekrar aradı abi bu modem bukadar değişsekte aynısı olacak dedi bende değişin ama başka modem yokmu dedim yok sadece bu dediler deiğilşn dedim , sonra bir baktım ellerinde ZTE modem ile geldiler bu ondanda beter dediler olsun takın dedim , taktılar ve gerçekten hzılar yerlerde idi , sonra tekrar akşam reset attım modeme ve 2.4 maksimum 40 mbps 5G de 60 mbps hız alırken şimdi 2.4 60 mbps ve 5G de 96 mbps hız alıyorum çok ciddi düzeldi ..

    Eski Modem: hg255s

    Yeni Modem: ZXHN H267A v1.0

    Altyapı: Superonline

    internet Hızım : 100 Mbps

    Kablolu Aldığım Hız: 100 Mbps


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şuan kaç tl ödüyorsunuz bilmiyorum ama süperonline ın 200 mb lik paketi çok iyi tahahütünüz bittiği zaman bir değerlendirin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: samcu

    hocam şuan kaç tl ödüyorsunuz bilmiyorum ama süperonline ın 200 mb lik paketi çok iyi tahahütünüz bittiği zaman bir değerlendirin.

    Hocam şuan 100Mbps için 85 TL ödüyorum ve 1 sene var daha sözleşmemin bitimine 2,500 TL cayma bedeli var :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savaskursun

    Hocam şuan 100Mbps için 85 TL ödüyorum ve 1 sene var daha sözleşmemin bitimine 2,500 TL cayma bedeli var :)



    Alıntıları Göster

    Bende Kablonet kullanıyorum akşam 7 den 12 ye 100 den 25 e düşürüyorlar ve türknet fiber döşüyor 450 tl ye kadar ödüyor türknet,bi sorayım dedim tahahüt ücretini 850 tl dediler ki 850 tl bile pahalı 2,500tl nedir ya arkadaşımda süperonline a geçti 1 hafta kullandı tv+ ile internet aynı anda kullanılmıyor yavaşlıyormuş ondanda 2 bin küsür para istediler tüketici hakem heyetine başvurdular bende tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum çünkü 2 yıl tahahüt yapanlar kanuna göre hiç bir ücret ödemeden iptal edebiliyor hatta mesut çeviğin videosu var ama bu gerçekte öyle değil yine burdan bir çok tag okudum haksız bulunanlar var ve parayı ödemedikleri için faiziyle geriye ödeyenler var 800 tl yi 1,600tl ödemekte var iptal konusunda kafam çok karışık.Bu konuda tabiki siz haklısınız modem firmasından kazık yemişler siz hizmet alamıyorsunuz thh ye başvurun diyeceğim haksız bulunursanız 2,500 tl katlanacak tr de her şeyi kılıfına uyduruyolar ben bunu anladım ne kanunu tınlayan ver ne uygulayan. Kurulum ücretini,kampanya nın indirimsiz fiyatını yüksek belirleyip,modem fiyatını da ekleyip kazık bir tahahüt bedeli oluşturuyorlar.





  • Çok doğrusunuz gerçekten cayma bedeli ne çıkıyor dedim 2500 TL yi geçiyor dedi bir hesap yaptı oha dedim onun kablosu kalsın orda 1,5 sene kullansam onun yarısını ödüyorum saçmalık ötesi ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.