Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • doğru düzgün hiçbir yerde çekmediği için hattımı kapatmak zorunda kaldım.ama vodafone a geçmeden önceydi.şu an ne durumda bilmiyorum.
  • Öncelikle yeni kurulan baz istasyonlarının bazı bölgelere fazla yararı olmadığını gözlemlemekteyim. Ses kalitesi ve kesilmeler devam ediyor. İstanbul boğazına kurulan yeni vericiler faydalı oldu, açık alanda sorun yok, ama kapalı alan sorunları sürüyor. Vaktim oldukça yazacağım. 8000 baz istasyonuna gelince; o kadar istasyonun kurulması herhalde iki seneyi bulur, hatta geçebilir de. Bu nedenle yakın dönem için fazla umutlanmayalım. Saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nebuzaradan

    Öncelikle yeni kurulan baz istasyonlarının bazı bölgelere fazla yararı olmadığını gözlemlemekteyim. Ses kalitesi ve kesilmeler devam ediyor. İstanbul boğazına kurulan yeni vericiler faydalı oldu, açık alanda sorun yok, ama kapalı alan sorunları sürüyor. Vaktim oldukça yazacağım. 8000 baz istasyonuna gelince; o kadar istasyonun kurulması herhalde iki seneyi bulur, hatta geçebilir de. Bu nedenle yakın dönem için fazla umutlanmayalım. Saygılar.


    Bir baz istasyonu kurulunca hemen tam randıman alınabileceğini sanmıyorum. Çevredeki diğer baz istasyonlarının kapsama alanları ve frekans aralıkları bu yeni baza göre ayarlanmalı herşeyden önce. Ondan sonra tam randıman alınır.

    Örneğin Ankara-Dikmen Cevizlidere Caddesi sonundaki Türk Telekom eğitim binasındaki baz istasyonun sinyal gücünün henüz çok yüksek olduğunu sanmıyorum, üstelik de bu baza bağlı olunduğunda GPRS servisi çalışmıyor gözlemlediğim kadarıyla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 29 Ocak 2007; 16:12:00 >




  • vodafonun biraz daha zamana ihtiyacı var anlaşılan..
  • evet bıraz....
  • türkiye GENELİNDE SADECE3000 İSTASYON KURULACAK BİLGİNİZE
  • Arkadaşlar dün Telsim Vodafone'a mail attım oturduğum semtte (İzmir) Telsim'in çekim gücü çok az diye aradan 15 saat geçmeden cevap geldi, cevap şuydu;

    Telsim Vodafone olarak öncelik verdiğimiz şebeke sorunlarıdır.Sizlerden gelen şikayetler ve dilekler doğrultusunda "Baz İstasyonu" olmayan bölgelerde "Baz İstasyonu" kuralacağını "Baz İstasyonu" kurulu olan yerlerde ise güçlendirme yapılacağı bilgisiydi. Yani öncelikle kapsama alanlarını genişletip sonra piyasayı altüst edecekler görün bak.Sizce?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CLeoX

    türkiye GENELİNDE SADECE3000 İSTASYON KURULACAK BİLGİNİZE




    Kimden alıyorsunuz bu bilgileri

    bende 5000 desem olurmu
  • VODAFONE TELSİMDE ÇALIŞAN tanıdıklardan tabiikii sallamıyoruz..
  • Arkadaşlar;
    Yaklasık bir aydır yazılanları izliyorum.Bir sürü rakam dolasıyor ortalıkta.VODAFONE
    nun 6000 baz istasyonu varmış.3000 tanede yeni kurulacakmış.etti 9000.Eger AVEA 1800 mhz bandında 7600 baz istasyonuyla tüm türkiyeyi kapsıyorsa:),TURKCELL 30 MİLYON abonesini 12000 baz istasyonuyla sorunsuz görüştürebiliyorsa,VODAFONE 3000 Yeni baz istasyonuyla (6000+3000) 12 MİLYON abonesini tüm türkiyeyi kapsıyarak mükemmel konuşturabilir.Baz istasyonu sayısı coğrafi alanın genişliği ve abone sayısıyla orantılıdır.Anlatmak istediğim şu:turkcell işin başında coğrafi kapsamayı iyi yaptı(SANIRIM 9000 BAZ İSTASYONU) ve abone sayısı arttı.Şu anda yaptığı baz istasyonu yatırımları noktasal bazdadır(abonenin yoğun olduğu yerlerde ikinci istasyonlar).Avea yı yazmak bile zor.Çünkü işi çok zor.Kullandığı frekans sebebiyle gerçekten tüm türkiyeyi kapsamak istediğinde 16000-18000 baz istasyonu kurması gerekiyor.




  • İLK DEFA BİR MESAJ YAZDIM.MİLLET SUS,PUS
  • Eskişehir'de oturduğum yerde Yeni HY 50 mesajıyla ESKİSEHİR SIHHIYE hücresel mesajı geliyor,demek yeni bir baz ist. daha. Vede oturduğum evin bodrumunda ilk defa bugün Telsim hattımla görüşme yaptım,yani adamlar dediklerini gerçekten yapıyorlar anten gücü açısından yani...
  • arkadaşlar ben geçen yıl haziran ayında niğdeye bağlı ve aralarında sadece 3er km uzaklık bulunan 4 köyle ilgili şikayette bulundum.çünkü orada telefonlar nevşehir in kaymalı ilçesinden zorla arada çekiyor.aynı anda sorun yaşandığın için 3operatöre de şikayetimi ilettim. telsimde halen hiç bir çalışma yok! tcell şu an eskiye nazaran çok iyi. avea şikayetimden önce en iyi çeken hattı ve şu anda iyi değil mükemmel çekiyor.ev içlerinde bile full çekiyor. durum bu, kim ne kadar çalışmış söylemek istedim...
  • Demekki yanında 3 tane sim kart taşıyosun.Sende hangi şebeke iyi çekiyorsa onu kullan.
  • evet yanımda 3operatörden toplam 4hat var. 2tane avea hattım var.biri personell diğeri mobilöğrenci...
    şu anda aveadan çok memnunum...
  • zeytinburnu istanbul da hiç bi değişiklik yok..çekmeyen yerlerde hala çekmiyo..%25 vb. şeyler zaytinburnu için doğru değil heralde..
  • %25 olayı palavra gelsin bana sölesin..Çekmeyen yerlerde yine çekmiyor..

    İstanbul metroları zeytinburnu FIKDIKZADE ŞİRİNEVLER BÜYÜKÇEKMECE..

    Halen aynı nasıl düzeliyor diyolar anlamıyorum
  • arkadaşım ben 1996 dan beri telsim kullanıyorum.başka bir şebekede kullanmadım.yazdığın bölgeleride sürekli dolaşıyorum.son zamanlardaki yatırımlarıda görüyorum.bence haksızlık yapıyorsunuz.telsim vodafonun gerçek aboneleride bunu görüyor.çekmiyorsa başka şebeke kullanırsın.
  • arkadaşım ben 1996 dan beri telsim kullanıyorum.başka bir şebekede kullanmadım.yazdığın bölgeleride sürekli dolaşıyorum.ve fındıkzade,şirinevler,büyükçekmece de oldukça iyi çekiyor.son zamanlardaki yatırımlarıda görüyorum.bence haksızlık yapıyorsunuz.telsim vodafonun gerçek aboneleride bunu görüyor.çekmiyorsa başka şebeke kullanırsın.
  • bence bu foruma telsim abonesi olmayanlar yazmasın.sanki turkcell yada aveanın ortağı gibi davranıyorlar.verilen bilgiler yanlış.önyargılı.biri resmen kazıklıyor.diğeride 1800 mhz de 7600 baz istasyonu kurmuş her yeri kapsadım diyo.bizde keriziz ya:)inanıyoz.ben 11 yıldır telsim abonesiyim.şu andada memnunum.kim hangi operatörden memnunsa ona gitsin.ama forumun konusunu saptırmasın.yeni istasyon ismi gören varsa telefonunda yazsın.yada ilk defa telsim (vodafone)sinyalini alan yazsın.arkadasın biri yazmış:şirinevlerde çekmiyor:)ya insaf be kardeşim.şirinevlerde telsimin en az 4 tane baz istasyonu var.ya senin telefonunda bir sey var.yada ya tutarsa diye yazıyorsun.turkcell genel müdürünün panik içinde yaptığı basın toplantısı gibi bir sey.yorum sizin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.