Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şirinevlere gelin beraber gidelim gittiğim cafeye..

    Şirinevlerde çekmiyo demiyorum..Bazı bölgelerinde halen aynı..Avea ve türkcellin full çektiği cafede telsimle görüşemiyorum..

    z.burnunda 5 baz var ama hiçbirisi bir işe yaramıyor..olivumda çekmiyor..

    Merak etmeyin bizde Telsim abonesiyiz ama bilinçli aboneyiz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    ohoo yazmaya kalksam moderatör olurum burda

  • s.volkan bilinçli abone olarak telsim hakkında memnun olduğun bişey var mı paylaşırmısın bizimle?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: s.volkan

    Şirinevlere gelin beraber gidelim gittiğim cafeye..

    Şirinevlerde çekmiyo demiyorum..Bazı bölgelerinde halen aynı..Avea ve türkcellin full çektiği cafede telsimle görüşemiyorum..

    z.burnunda 5 baz var ama hiçbirisi bir işe yaramıyor..olivumda çekmiyor..

    Merak etmeyin bizde Telsim abonesiyiz ama bilinçli aboneyiz..




    Sana önerim Telsim'i bırak o zaman. Niye acele ediyorsunuz anlamıyorum.Vodafone gelmeden önce niye sesiniz çıkmadı.Niye yatırım yapın demediniz.O kadar kolaysa baz istasyonu kurup hemen faaliyete geçirmek siz deneyin isterseniz...
  • Bırakın artık şu forumlara şöyle çocukça yazılar yazmayı Allahınızı severseniz..

    Vodafone babanızın malımıda bu kadar hırçınlaşıyorsunuz anlamıyorum..

    2001 yılından beri Telsim abonesiyim..Telsimde bağlı bir aboneyim..Seviyorum Telsimi..

    Ancak Vodafone geldi herşey süt liman oldu gibi bakarsanız o zaman kimseye gerçekçi gelmezsiniz..Bu adamların yatırım yaptıklarını ben her konumda belirtiyorum buna itirazım yok..Okuduğum okula 4 senedir mail atmama rağmen koyulmayan vericinin en sonunda bu Temmuz ayında konulduğunu ,köyümüzün etrafında Telsimin biraz olsun artık çektiğini yazan benim..

    Ancakkkkkkkkk

    Çekmiyosada çekiyor diyemem arkadaş..

    Vodafone bana bedava ne kontör veriyor nede şu an kampanya olarak Açık konuışmak gereklirse Avea ve Türkcelie yetişemiyor..

    Neyse kampanyalar başka konu...

    Çekim konusunda bulunduğum yer Fındıkzade-Kızılelma caddesi..İşyerim caddeye bakıyor..Ekranımda Telsimin baz istasyonları dansöz gibi oynuyor...Fındıkzade,Kızılelma ve 10 dk da bir sıfır sinyal..Çektiklerinde full çeken bir TELSİM..Ancak konuşmaya gelince iş değişiyor..Çekerken sürekli ses kesilmeleri yaşıyorum..İnkarmı edelim bunları..

    Tramwayda Fındıkzadeden başlayın Zeytinburnuna kadar gelin bakalım.Birde sonra diğerleri ile gelin..Sorunların hiçte sizin söylediğiniz gibi çözülmediğini anlayacaksınız..Zaten Vodafonede şu an başlangıç seviyesindeyken siz KRALDAN ÇOK KRALCI çıktınız..

    Şirinevlerde gittiğim bir cafe var..Aralarda..Türkcell yada Avea ile rahat konuşurken Telsim ile konuşamadım daha bu hafta..4 baz istasyonu varmış.4 değil 40 olsa ne olur? BEN ÇEKİP ÇEKMEDİĞİNDEN BAHSEDİYORUM..

    Forumu takip edenler bilir,TELSİME karşı bir art niyetim yok ama hiçte öyle abartıldığı gibi değil gerçekleşenler..

    Vodafone ismi geldiğinde herşey daha güzel olmalıydı..Halen arıyorsun yanlış telsim numarasını sana uyarı olarak "TELSİME KAYITLI BÖYLE NUMARA YOKTUR DİYOR"...Bunlar 6 ayda halledilmeliydi..İş biraz ağırdan alındı..Biz Telsimliler Türkcel genel müdürüne kızdık ama dediği gibi "6 ay hiç bir şey yapmadılar"...

    Umarım herşey daha güzel olur..

    Ancak Telsim zihniyetini çok değiştirdi.Eskiden Fırsatlar hattı olan TELSİM ,Vodafonenin gelişi ile hem kalite hem ucuzluk beklenirken KALİTE ile fiyatında artacağını görmek hiç hoş değil..Bunu herkes yapardı,Vodafone şu ana kadar hiç bir şey yapmadı( Sadece herkesin yapacağı şeyleri yaptı)




  • yıllardır 3operatörü de kullanan biri olarak s.volkan a katılıyorum.
    şu anda vodafone en iyisini yapmıyor.sadece olması gerekeni yapıyor.çoğu yerde şebeke çalışmaları yeni başladı. bir çok yerde sorun var ve turkcell i geçmek istiyorlarsa 1milyar dolar yatırım çok az.en az 2-3milyar dolar harcanırsa turkcell i geçerler.
    ayrıca vericiler öyle teknolojisi çok gelişmiş değil.avea da heryere edge kuruldu, ses kalitesini yükselten fr,efr ve amr de mevcut.ama telsimde hem edge hiç bir yerde yok hem de efr dışında ses kalitesini yükseltici sistemleri yok!
    şimdi vodafone kalitesi dedikleri bu mudur?bence vodafone çok fazla güven var ancak turkcell ve avea çok daha fazla çalışıyor.
    hepimiz bekleyip görücez ama ben şu an için vodafone dan pek umutlu değilim...


  • Aynen katılıyorum...

    Şu ifademe iyi dikkat edin..Kraldan çok kralcı..

    Vodafone nedir kimdir nereden gelir bu sevgi çözmekte zorlanıyorum...

    Gelmeden 2 ay önce smsler emirle sadece şebek içi oldu
    geldi 500 dk geldi
    geldi haber formula basket cepyayın kesildi..

    Ses olayı ciddi prroblem zaten..Avea ile ses kalitesini karşılaştırıorum fark inanılmaz :(

    Vodafonenin yeni kurduğu yerler dahil durum bu :(

    Umarı herşey düzelir,heryer vodafone kırmızı olur :) ve ucuz konuşur mesajlaşırıız

    Yoksa ben bir şirketin cebini dolduracam diye sevinemem
  • turkcellin 10 kusur senede yaptığını 6 ayda vodafonedan beklemek kadar hayalcilik sizce akla uygun bişey mi arkadaşlar...bi şirket bişeyler yapabilmek için önce çalışanını mutlu etmeli kadrolaşmalı ondan sonra bazı şeyler hayata geçmeye başlar...insana yatırım yapmadan teknolojiye istediğin kadar yatırım yap bir işe yaramaz.....telsimde çalışan tanıdığınız varsa bir sorum bakalım vodafone geldikten sonra neler değişmiş...bu değişiklik zamanı gelince sizede yansıyacak merak etmeyin...sadece biraz sabırlı olun.........herseyi bir anda beklemeyin.......1 sene sonra eğer telsim aynı yere olursa merak etmeyin turkcell gücüne güç katarak ve tek operatör olarak bu işi götürür...
  • telsimin şu anki altyapısı oldukça berbat.turkcellin başına gelen adam telsim için uzun zamandır dışarıdan borcu nedeniyle parça getiremediğini dolayısıyla yıllarca olunla yetinildiğini söylemişti.hatta çalışanların olağanüstü çalışmaları altyapıyı ayakta tutmuş demişti.ben bunu okuduktan sonra zaten vodafonadan hemen büyk şeyler beklemiyorum beklemekte yanlış olur.turkcellin 12 yılda yaptığını telsimden 6 ayda beklemek bence yanlış.bu sadece insanı hayal kırıklğına uğratır.

    yanlız bnm dikkatimi çeken adamlar yatırımdan çok reklamlarla işe başladılar gibi geliyor bana.her kanalda vodafonenun sık sık reklamını görüyorum en iyi kapsama alanını sunacağız falan diye
  • Arkadaşlar şu linke tıklayın ve ordaki görüşleri okuyun.Görüşler arasında s.volkan arkadaşımızında görüşü var.

    http://forum.donanimhaber.com/m_11796577/tm.htm
  • zeytinburnu perdeciler çarşısıyla olivium da çekmio..çekioda 1 en fazla 2 ibre çekio..onlada konuşulmuo..ben msj attım internet sitesinden istanbuldaki birimlerine bildirilecekmiş ama kısa zaman almadığından tam zaman veremiyoruz diyo..otomatik cevaplardan biri değil..çünkü otomatik cevap göndereceksiniz hiç göndermeyin dedim gelen cevaptada belli oluo otomatik değil.umarım bu iki yere de dikerler..
  • Bakırköy meydanda ses kalitesi oldukça iyiydi :) DÜn oradaydım beğendim..

    Bugün silivri kapıda bir işyerindeyim..Konuşmak için dışarı çıkmak gerekiyor :)
  • Ankara Kızılayda inanılmaz değişiklik oldu. En iyi Vodafone çekiyor. Hatta metro çarşısında bile çekiyor. Çekmekle kalmıyor rahat rahat konuşulabiliyor.
  • İstanbul-Esenler-Atatürk caddesinde hiç sinyal yok.Biraz garip,sinyal seviyesi resmen sıfır.Ara sokağa girdiğinizde otogardan full çekiyor.
  • BAZEN Bİ ARA GİDİYO 2 DK SONRA GELİYO SEBEKE AMA YOLDA BIRAKMIYO DAYAN GİDER KARTAL SOGANLIK
    GENELDE ÇEKİYO
  • ankara metro çarşısında ben pek bir değişim göremedim.sadece abone yoğunluğunun düşük olduğu saatlerde iyi çekiyor.yani pek yapılan birşey yok.akşam 10-11gibi abone sayısı accaip düşünce metronun çarşı bölümlerinde her yerde 3 operatörde çekiyor ve rahat konuşuluyor...
  • yeni istasyon
    rahmanlar sahil
  • Eskiden metroda çekmezdi şimdi gayet iyi ilk defa rahat rahat konuşuyorum.
  • Bizim maç seyrettiğimiz kahvede çekmezdi..

    Halen avea ve tcell çekmiyor

    TELSİM FULL OLDU

    ZEYTİNBURNU
    ÇIRPICI MAH.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: netcii

    selimcan emin misin? 8000bazistasyonu ortalama en az 1,5milyon dolar para demek?adamlar ise 2yılda 1milyar dolar yatırcaklarını son açıklamalarında söyledi....




    2yılda 1milyar dolarmı??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 19 Şubat 2007; 5:04:29 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.