Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sene kaldım ev koca taş duvar vardı yemek yediğimiz oda da hiç biri çekmiyordu 100 metrelik kuleye bağlanıyordu bazen sabit kalırsa avea 1800 mh bakıyo bide

sınıf çoğunluğu şikayet etti biz her hafta şikayet sonunda kuleyi güçlendirdiler sonrada mobil istasyon 1 sene sonrada 3 g yi getirdim :) ama edge de 300 kb yaklaşıyordu hız :)
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Hocam Geçen ay samsundaydım Şehirden en uzak köyde türkcell 3g full çekiyordu ve 8 mb/sn hız alıyordum bütün köylerde 3g'den kopma yaşamadım çok garip

Size tavsiye türkcell 3-4 adet şikayet kaydı bırakın çok ilgileniyorlar emin olun diğer operatörler geçiştiriyor sadece kuledeki vericilerin yerini oynatıcak o kadar

Benim kuzenim baz istasyonları bakımcısı köye gittim dedi 3g çekiyormu dedim çekiyor dedi hangi operatör dedim türkcell sadece türkcell'de 3g var vodafone felan sorun yaşarsan çeviririm diyor

• bursa gemlik doktor ziya kaya mahallesinde çeken hat çekmez oldu belediye baz istasyın direğini sökünce camlardayız
  • m398 M kullanıcısına yanıt
    Operatör değişikliğine gidiniz çeken bir operatörle devam edin.
  • Yaa anlamıyorum bu vodafone yi dağın başında 50 mb hız veriyor 4g merkezde hep sıkıntılı enteresan taahhüt var hocam bitsin onu yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU ARA VODAFONE ATIRIMI BIRAKTI MI ARKADAŞLAR? ÇEVRESİNDE İYİLEŞME OLAN YENİ BAZ İSTASYNU KURULAN VAR MI? SEYEHAT EDEN ARKADAŞLAR GİTTİKLERİ GÜZERGAHTA VODAFONE VE DİĞER OPERATRLERLE İLGİLİ PAYLAŞIM YAPARLARSA SEVİNİRİM
  • TURKIYE GENELINDE CEVRESINDE YENI BAZ KURULAN DEGISIKLIK OLAN ARKADAŞLAR BU DURUMU BELIRTIRSELER MEMNUN OLURUM AYRICA GOOGLE PLAYDE NPERF DIYE UYGULAMA VAR DENEYIN DERIM ARKADASLAR

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde geçen yaz Vodafone bir baz aktif etti, 3G. Önceki diktiği baz istasyonu da 4G'nin ilk gününden beri hizmet veriyor, maks. 60 Mbit hız testi görmüştüm. Çarşıda yeni bir istasyon daha var ama bilmiyorum, Turkcell'in zaten var orada istasyonu. Voda ya da TT'dir.
  • Vdfn son iki yilda baya yeni baz dikmis, zayif ceken bir cok yerde full cekiyor.
  • VALLA ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM BAYA BAYA GELİŞME VAR ANCAK DÜN VODAFONENİN 150000 NÜFUSLU BURSA NIN GEMLİK İLÇESİNE TOPLAM 20 TANE BAZ İSTASYONU İLE HİZMET VERDİĞİNİ NET ÖGRENİNCE ŞOK OLDUM ZİRA 20 BAZLA GEMLİK KAPSANAMAZ Kİ ZATEN KAPSANAMIYOR. SEBEPTE BELEDİYENİN TUTUMU KURULANLARI BİLE SÖKMESİYMİŞ BUNA KISMEN KATILIYORUM BEN 3 SENEDİR GEMLİKTEYİM İLK SENE 3 G BİLE APARTMANDA EKSİ BİRDE BİLE FULLDÜ. ANCAK YAKLAŞIK 2 YIL ÖNCE GEMLİK OTOGAR-ÖZDİLEK ARASINDA KALAN DİREK SÖKÜLDÜ İŞTE O ZAMANDAN BERİ İŞKENCE BÖLGE MÜDÜRÜ İLE BİLE GÖRÜŞTÜM ADAMLAR HAKLI BU KONU DA ANCAK NE OLURSA OLSUN BUNU ÇÖZMELERİ GEREK ZİRA BURASI DEPREM BÖLGESİ NORMAL ZAMANLARDA BİLE ZOR KONUŞURKEN VARIN OLAĞANÜSTÜ BİR ZAMANDA İLETİŞİM İMKANSIZ OLUR. BURSA BÖLGEİ VE GEMLİK CİVARINDA YENİ BAZ ÇALIŞMALARI VAR MI BİLGİSİ OLAN ARAKADAŞLAR PAYLAŞABİLİR Mİ? AYRICA BELEDİYE NEDEN KAPALI PAZAR YERİNE BAZ KOYDURMAZ ENTERESAN

Mersinede az 4g yatirimi yapsalar keske

• hocam hattın full çekiyorsa 4g olmasada kafi zaten 4g oturmadi daha ülkemizde
    4g full cektigi halde vodafone 2 megabit hiz veriyor vodafone 4g de cortladi resmen umarim kendini yakinda gelistir acrupada yaptigi hizmeti buarada yaparlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HOCAM O FİBERLE ALAKALI TELEKOM YANAŞMIYOR ORTAK ALTYAPIYA YOKSA TURKCELL VE VODAFONE DÜNDEN RAZI AMA VODAFONE DE İNGİLİZ MANTIĞI KENDİSİ YATIRIM YAPMASI GEREK BAHANE OLMAMALI ZATEN 4,5 G YAZAN ÇOK KALABIK YERLERDE OLUYOR ONUN DIŞINDAHEP 4G
  • ARKADAŞLAR YAZIN ANTALYA MERKEZDEN GUNDOĞMUŞ İLÇESİNE ORADANDA KAYABÜKÜ KÖYÜNDEKİ ŞELALEYE GİTMİŞTİK GENEL OLARAK ÇRKİM NOKTASINDA ORTA DİYEBİLİRİM VODAFONE İÇİN DİĞERLERİ DE KEZA ÖYLE SADECE EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN ŞELALE KÖYÜN DIŞINDA KALIYOR VE VADİ İÇİNDE EN NET ÇEKEN AVEA İDİ 3G hiçbirinde zaten yoktu dönüşte ALANYA DAN GELDİK ANTALYA YA GENEL OLARAK OPERATÖR PERFORMANSLARI BİRBİRİNE YAKIN

• ARKADAŞLAR YAZIN ANTALYA MERKEZDEN GUNDOĞMUŞ İLÇESİNE ORADANDA KAYABÜKÜ KÖYÜNDEKİ ŞELALEYE GİTMİŞTİK GENEL OLARAK ÇRKİM NOKTASINDA ORTA DİYEBİLİRİM VODAFONE İÇİN DİĞERLERİ DE KEZA ÖYLE SADECE EN ÇOK DİKKATİMİ ÇEKEN ŞELALE KÖYÜN DIŞINDA KALIYOR VE VADİ İÇİNDE EN NET ÇEKEN AVEA İDİ 3G hiçbirinde zaten yoktu dönüşte ALANYA DAN GELDİK ANTALYA YA GENEL OLARAK OPERATÖR PERFORMANSLARI BİRBİRİNE YAKIN

• VODAFONE GEMLİK DR. ZİYA KAYA MAHALLESİ KAPALI PAZAR YERİ, ACIBADEM HASTANESİ,CARREFOUR VE YAKIN SOKAKLARDA CADDELERDE ÇÖPSÜN BURSA YOLU ENGÜRÜCÜK KARŞISI TUVTÜRK CİVARI ÇÖPSÜN YIL 2016 ALLAH BELANI VERECEK AVEA VEYA TURKCELL DENEYECEĞİM DEDİĞİM BU BÖLGELERDE DİĞER HATLAR NASIL ARKADAŞLAR
    Turkcell Bursa civarında kötü diyorlar, bilmiyorum. Arada içinden geçtiğimde genelde çekerdi telefon. Sanırım artık onun da bazlarını kaldırmış olabilirler. Belediye tek Vodafone'a kin gütmüyordur, onun istasyonlarını kaldırıyorsa diğerlerinin de kaldırıyordur. Vodafone'un burada yapacağı varsa ilgili tüm kanunlara uyup yapabileceğini yapmak, bunu yapıyorsa suçlu bir deprem vs. aciliyet anında vatandaşlarının acil yardıma erişimini istemeyen belediyedir.
    Ha bu arada, acil durumlarda mobil hatlar, ani oluşan yükü kaldıramaz. Karasal hatlar gitgide kullanımı azaldığından bu konularda çok çok daha iyidir.
  • HOCAM SANA KATILIYORUM ANCAK 4G YE GEÇELİ BÖYLE 3G DE KİMSE ELİNE SU DÖKEMEZDİ ÇEKİM DÜŞTÜ GÖRÜŞMELER NET DEĞİL 4G DEN KONUŞURKEN MALUM 3G YE DÜŞÜYOR TEL ÖNCEDEN 3 G DEN 2G YE DÜŞÜYORDU SIKINTI YOKTU ANCAK 4G DEN 3G YE DÜŞÜNCE BIKTIRIYOR YANİ AZ EKMEK KÖFTE MANTIĞI DEĞİL DE İSTEMİYORLAR SIKINTIYI ÇÖZMEK MANTIK ŞU HEPSİNDE DE AVEA TURKCELL VODAFONE HEPSİ AYNI NASIL OLSA BUNU KULLANACAK BU MÜŞTERİLER BEN TARİFEDEKİ YOLMAYA BAKARIM DİYOR KISACA
    4g uzerinden teorik olarak ses tasinamiyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.