Şimdi Ara

VODAFONE İNTERNET SİTESİNDEKİ TARİFEYİ VERMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/uyumlu-tarifeler.php

    Biriktiren uyumlu 5 avantaj adlı tarife haftalardır kendi sitelerinde bulunuyor. taahhütüm ay sonunda bitecek sürekli olarak vodafone kampanya merkezinden aranıyorum biriktiren uyumlu 5 avantaj tarifesine geçmek istediğimi belirtmeme rağmen farklı tarifeleri(daha pahalı) sunuyorlar. nereden geçebilirim bu tarifeye dediğimde 542 ya da vodafone merkezlerinden geçebilirsiniz dediler. mahallemdeki vodafone bayi gittim. biz o tarifeye geçiremiyoruz 542yi arayın dediler. 542yi aradım. evet öyle bir tarife var ama biz o tarifeye geçiremiyoruz kampanya merkezi geçiriyor dediler. 08502524222 numaralı kampanya merkezinin numarasını verdiler. kampanya merkezi de tekrardan biz o tarifeye geçiremiyoruz diyip 542ye yönlendirdi. sonuç olarak böyle bir tarife var ama vermiyorlar.

    döngü : kampanya merkezi - vodafone bayisi - 542 - kampanya merkezi - 542 şeklinde

    zaten evimde 3g dahi çekmiyor. bazı odalarda telefon araması bile yapılamıyor. sırf uygun fiyatlı diye yıllardır duruyordum. sanırım değiştirme vakti geldi.

    VODAFONE İNTERNET SİTESİNDEKİ TARİFEYİ VERMİYOR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y Ddraig Goch -- 23 Şubat 2018; 16:40:26 >







  • Taahutun bitmeden fiyat olarak daha düşük tarifeye gecemiyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GeoMatrix kullanıcısına yanıt
    hocam ben taahhütüm bitmeden geçmeye çalışmadım zaten. 28 şubatta tahhüt bitiyor. o tarihten itibaren işleme alınması için görüştüm. hat 20 senelik hat. her sene taahhüt bitmeye yakın görüşme yapıp bitiş tarihi itibariyle geçerli farklı tarifeye geçiyordum.
  • Hocam hattınız faturalı ise arayın ön ödemeli hatta geçmek istiyorum deyin.Kayıt açıyorlar ve fatura kesim tarihinde geçersiniz diyorlar.Daha sonra kampanya birimi arayarak sebebini felan sorup cazip teklifler sunuyor.Ben bu sayade 1000dk 1000sms 6gb hemde kullanılmayan devrediyor 27tl aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu Avantaj Kampanyası tarifesi

    Aciklama bolomunde belirtilmis.

    • Kampanya kapsamında Devreden Uyumlu 5 Avantaj, Biriktiren Uyumlu 5 Avantaj paketlerine

    • Kampanyaya son 30 gün içerisinde numara taşıma ile, yeni hat alarak, faturasız hattan faturalı hatta şebeke içi geçiş ile gelen müşteriler giriş yapabilirler.Mevcut abone ile ilgili bilgi yok tarifeye gecis icin mevcut abonelere acik ise fatura kesim donem tarhinde once musteri 542 den iletisime gecin ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarifeye eski abineleri gecemiyor eski abonelere bu fiyata 3gb var oda pahali suan



    Vodafone a eposta stin bunu vermesseniz baska operatör e gececgim diyin ararlar sizi gecirmezlerse aninda hatti faturasiz yapmak istediginizi belirtin cikacagim diyin sonra cikin gitsin vodafone dan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.