Şimdi Ara

Vodafone tarife değişikliği fiyat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 22 Ekim 2018 günü Vodafone Self Servis Uygulamasında Bana ne var kısmında bana özel teklifler arasında bir teklif gördüm. Teklifte yazan bilgi faturalıya geçer isem 12 ay kalma taahhüttü ile birlikte bana aylık 23 TL karşılığında her ay 1000 dk. 1000 SMS ve 3 GB internet verecek ve kalan haklarım bir sonraki aya devredecekti. Üstelik ilk 3 ay 3GB internet hediye ve de 3 ay cayma hakkı vardı. Ben de bu teklifi kabul ettim ve Bugün (23 Ekim 2018) günü bana Devreden Uyumlu 3 tarifesine geçtiğimin bilgisi geldi. Self Servis Uygulamasından baktığımda bunun aylık ücretinin 39 TL olduğu görülmekte ve üstelik her hangi bir talepte bulunmadığım halde hattıma her şey dâhil pasaport dünya ve Her şey Dâhil Dünya Paketi tanımlanmış olmakta. Ücretleri de sırasıyla 27.9 TL ve 51.9 TL idi. Benim onayladığım ve sadece istediğim tek şey 12 ay kalma sözü ile faturalıya geçerek aylık 23 TL karşılığında aylık devreden 1000dk 1000SMS ve 3 GB sunan tarife idi. Benim istemediğim halde neden bu tarife bana uygulanıyor ve neden ek paketler bana tanımlanıyor? Ben bu ücretleri ödemek istemiyorum. Bana sunulan ve benim kabul ettiğim tarife bu değildi. Üstelik bu teklifi kabul etmeden de müşteri hizmetleri ile görüşüp teklif hakkında detaylı bilgi almıştım. Bana bu şekilde bir şey söylenmedi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise fatura kesilmeden bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar. Neden fatura kesim tarihini bekleyeyim. Fatura kesim tarihine kadar kullanacağım DK, SMS ve GB lar için ben bu fiyatları ödemek zorunda mı kalacağım?

    Konu hakkında lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum...

    Edit: Konu başlığı eğiştirildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalite -- 24 Ekim 2018; 21:47:57 >







  • Hocam kolay gelsin ufak bi açıklama yapiyim ben sana birincisi devreden uyumlu tarifenin fiyatı 29 tl dir sizin self te gördüğünüz tarifenin baz fiyatıdır müşteri hizmetleri fatura çıkmadan göremeyiz demekte haklı cunki size yapılan indirim ne olduğunu fatura çıkmadan bilemezsiniz ki zaten orda gördüğünüz rakam sadece baz fiyattır. Buna aldırış etmeyin bir diğer konu ise herşey dahil pasaport siz yurt dışına çıkarsanız tarifenize otomatik olarak tanımlanır onlarda sizin faturanıza yansıyan bir durum değildir her vodafonluda bunlar vardır
    Bu kadar çabuk karalama yapmayın lütfen keza burda bir çok insanin hattını da ben taşıdım ve her sorunu ile de ben ilgileniyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guncel fatura tutarin nedir ? Bunu self srrvis yada yanimdadan igrenip yazar misin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gördüğün ücret taahhütsüz rakamdır. Taahüt verdiğin için fiyat düşüyor. Yurtdışı paketleri ise yurtdışına çıkınca otomatik olarak aktif oluyor. Türkiye'de olduğun sürece bir ücret ödemezsin. Kaldı ki istemiyorsan iptalde edebilirsin.

    Anlayacağın korkulacak bir durum yok için rahat olsun.
  • İnş. Sizin dediğiniz gibidir arkadaşlar. Sadece 23 TL lik bir tarife ücreti beklerken toplamda 120 TL lik bir ücret görünce başımdan aşağıya kaynar sular indi. Ben 20 TL lik tarifeyi bile tam kullanamazken devreden olduğu için 23 TL olduğunu görünce o yüzden bu tarifeye geçtim. 120TL yi bulan bir fatura görünce de şok oldum. Müşteri hizmetlerinden de bana faturayı göremeden yardımcı olamadıklarından, en azından 1 aylık da olsa bana bu tarifeyi kilitlediklerini düşündüm. Umarım düşündüğüm gibi değildir. Mobil operatörler olsun internet servis sağlayıcılar olsun hepsinin ne olduğunu bildiğim için hiçbirisine güvenemiyorum. Fatura daha çıkmadı. Ne zaman çıkar onu da bilmiyorum. Sanırım bir ay sonrasında çıkar. Peki 1 ay sonra fatura çıktıktan sona bana şöyle diyebilirler mi? Siz 1 ay boyunca bu tarifeyi kullanmışsınız ve bu ücreti ödemek zorundasınız. Eğer isterseniz bundan sonra bu tarifeyi iptal eebilirsiniz diye bir şey söyleyebilirler mi bana? Böyle birşey yapabileceklerinden endişe duyuyorum.

    Sizin dediğinize göre 39 TL olan tarifenin baz fiyatı 29 TL. Bana ise özel teklif ile 23 TL ye düşüyor. Doğru mu anlamışım sizin dediklerinizi?




  • Mentalite kullanıcısına yanıt
    Hrkese 30 lira olan tarifeyi bana 26ya verdiler sorun olmadi hc neyse onu odedim guncel tutarda yaziyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar... Vodafone beni sizler kadar bilgilendirmedi maalesef! Sorduğumda ise Fatura gelmeden birşey yapamayacağız demeleri doğal olarak insanı daha da endişeye sürüklüyor.

    Vodafone'a her kanaldan mesaj attım. En sonunda bir kanaldan bana ulaşıp faturamın bana özel 23 TL olcağını söyledi. Konunun takipçisi olacağım. Fatura geldiğinde ise tekrardan kesin bir bilgilendirme yaparım. Herkese değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten Vodafone'dan daha hızlı ve daha etkili bir şekilde beni bilgilendirip yardımcı oldunuz...
  • Mentalite kullanıcısına yanıt
    Sorun olunca mh ile ugrasma eposta at birgun sonra ararar yada Twitter üzerinden vodafone destek hesabina tweet atin daha bilgili kisiler size geri donus yapiyor ve hallediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.