Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tüm yorumları okudum ve bazı konulara netlik kazandırmak istiyorum ve kişisel yorumumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

_ Öncelikle fiyata tüm vergiler dahildir. 25 TL ye 500 dk + 5000 sms alıyorsunuz. Extra vergi ücreti ödemiyorsunuz.

_ Vodafone Live ile m.facebook.com ile ücretsiz bağlanabilirsiniz. Bizzat kullanıyorum hiçbir şekilde kuruş gitmiyor. Fotoğrafları da görüntüleyebiliyorum.
    Sadece videolar ücretli onu da zaten bağlantı linki değişince rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.

_ Faturasız Cep Özgür tarfiesi de bence cazip çünkü özellikle bir öğrenci için cebinde parası olmayabilir o ay faturayı ödeyemeyebilir. Ya da o ay hiç kullanmaz 25 Tl hava parası ödemiş olur.
    Ama faturasızda kullanmadığınız kuruşlar cebinizde kalıyor ve tarifenizden kısmen faydalanabiliyorsunuz. 30 lira haricinde 120 dakika bedavanız oluyor.

_ Ben uzun yıllar Turkcell kullandım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Vodafone kesinlikle şebeke konusunda daha sorunsuz. Bağlantıları daha stabil.
    Ancak görüntülü görüşme ve internet bağlantısı konusunda henüz Turkcell'in seviyesine ulaşabilmiş değil. Bizzat test ettim ve bu tip bağlantıları sık kullanan biriyim.

• Arkadaşlar yarın ben 25 yasıma giriyorum bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

Bu cepten interneti kullanan varmı arkadaslar ? Nasıl bişey?neler yapabiliriz?+8 tl ye
    sınırsız internet diyo.cepten internete girmek biraz zor olur.bunu laptopa bağlayabilirmiyiz.

ben kullanıyorum. hatta şuan telefonu laptopa bağlayıp giriyorum sürekli. nokia 6300 - ovi suite ile - ama telefon sürekli şarjda durmak zorunda kalıyo pili çabuk gidiyo. ve 8 liraya sınırsız mükemmel birşey. hızı da bence gayet iyi eğer internetten birşey indirmicem diyosan
  • m.facebook.com dan sonra dokunmatik site ve tam site seçeneklerine girdiğimizde herhangi bir uyarı vermiyor. tekkral34 arkadaşında belirttiği gibi resimler görüntülenebiliyorsa sadece ilk giriş değil dokunmatik ve tam site de mi ücretsiz oluyor demektir?
  • nolur yani şunda numara taşımada yaş şartını kaldırsalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

Bu cepten interneti kullanan varmı arkadaslar ? Nasıl bişey?neler yapabiliriz?+8 tl ye
    sınırsız internet diyo.cepten internete girmek biraz zor olur.bunu laptopa bağlayabilirmiyiz.

ben kullanıyorum. hatta şuan telefonu laptopa bağlayıp giriyorum sürekli. nokia 6300 - ovi suite ile - ama telefon sürekli şarjda durmak zorunda kalıyo pili çabuk gidiyo. ve 8 liraya sınırsız mükemmel birşey. hızı da bence gayet iyi eğer internetten birşey indirmicem diyosan

Evet ben de bi mesaj attım.bedava giriyorum su anlık martın 11 ine kadar. Hızı biraz yavaş ama idare eder. adsl den önceki ttnetin çevirmeli bağlantısına benziyo.Benim ihtiyaçlarımı karşılar.Telekomun yalın adsl fiyaskosundan sonra bu çok uygun bence.Yarın telekoma gidip sabit hattımı ve adslimi kapattırıyorum arkadaşlar. Telekom 15 tl bakım parası istesin bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

m.facebook.com dan sonra dokunmatik site ve tam site seçeneklerine girdiğimizde herhangi bir uyarı vermiyor. tekkral34 arkadaşında belirttiği gibi resimler görüntülenebiliyorsa sadece ilk giriş değil dokunmatik ve tam site de mi ücretsiz oluyor demektir?

Dokunmatik için de geçerli. Tam site seçeneklerinde ise yalnızca fotoğraflar dahil. Flash ve video uzantıları, farklı linklere yönlendirilen paylasımlar dahil degil. Tam site görünümünde ücretsiz girmeniz icin tarayıcınızın bazı ozellıklerını kısıtlamanız gerekıyor.
  • 85 liyim idare edemez mi voda :D guzel tarifeymis yas siniri olmasaydi keske aveadan kurtulurdum..
  • Ben uzun süredir Turkcell kullanıyorum hat amcamın üzerineydi.
    Bugün üzerime aldım ki Vodafone'a geçeyim diye fakat hattı devir ettiğimden dolayı başka şebekeye geçmen için 90 gün beklenecek dediler.Neyse Vodafone'a uğradım bizde bir ay ama diğer operatörlerden emin değiliz dediler.Dedim en iyisi Turkcell müşteri hizmetlerini arıyayım ordaki adamda hayır böyle bir bekleme süresi yok diyor.Kafam karıştı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

85 liyim idare edemez mi voda :D guzel tarifeymis yas siniri olmasaydi keske aveadan kurtulurdum..

26 gun almadıysan yararlanabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

85 liyim idare edemez mi voda :D guzel tarifeymis yas siniri olmasaydi keske aveadan kurtulurdum..

26 gun almadıysan yararlanabilirsin..

Senin hat taşındı mı?Tarifede misin şu an?
  • Arkadaşlar bende taşıdım teli vodafone a turkcelden. bayideki bayan bana 500 dakikanın yanında 100 dakika her ay bedava verileceğini söyledi.kredi kartımdan otomatik kesilmesi talimatı vermiştim acaba onla bi alakası olabilirmi.bide konuş konuş hala kalan 405 dakika diyor. bi gariplik var bu işte
  • Lavitz sen kaçlısın?
    Bir de o her ay 100 dk 12 ay boyunca gelecek.Hattını taşıyanlara 1200 dk hediye.Kredi kartınla alakalı değil yani .. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Arkadaşlar bende taşıdım teli vodafone a turkcelden. bayideki bayan bana 500 dakikanın yanında 100 dakika her ay bedava verileceğini söyledi.kredi kartımdan otomatik kesilmesi talimatı vermiştim acaba onla bi alakası olabilirmi.bide konuş konuş hala kalan 405 dakika diyor. bi gariplik var bu işte

başka bir hattan taşıma yaptığın için kampanya dahilinde 1200dakka kazandın 12ay boyunca ayda 100dakka yüklenecek.ay ortasında başladığı için aboneliğin dakikalar az oluyor ve fatura az geliyor.ay başında düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

arkdaşlar tcel den hattını voda ya taşıyanlar yorum yazabilirmi bende taşımayı düşünüyorumda bu sıralr.ama hat kesilmesi konuşurken sapıtmalar,hatta interneti adamı kabız etmesi gibi şeyler duydum voda ile ilgili.doğrumu bunlar?

dostum turkcell ile aynı kalitede hattı çoğu yerde 3g olarak internet çekiyor.genelde 3g her yerde çekiyor.geçmeni tavsiye ederim.hiçbir sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

benim hat sahibim 30 yaşında. Şimdi vodafone merkezlerine gidip hattı şu 20 yaşındaki kişi kullanıyor deyip ve o kişinin kimliğini verip tarifeye geçebiliyormu.
  • arkadaşLar ben ekim 1985 doğumLuyum acaba geçebiLirmiyim yada başkasını göstersem o şekiLde yapan varmı ¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

quote:

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

benim hat sahibim 30 yaşında. Şimdi vodafone merkezlerine gidip hattı şu 20 yaşındaki kişi kullanıyor deyip ve o kişinin kimliğini verip tarifeye geçebiliyormu.

evet kim kullanıcı olarak gözükecekse onunla birlikte gidip kimlik fotokopisini vererek geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

arkadaşLar ben ekim 1985 doğumLuyum acaba geçebiLirmiyim yada başkasını göstersem o şekiLde yapan varmı ¿

26 yaşından gün almamışsan geçebilirsin.
  • iki ayrı vodafone bayisine gittim yok öyle bir şey dedi !!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

quote:

evet kim kullanıcı olarak gözükecekse onunla birlikte gidip kimlik fotokopisini vererek geçebilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.