Şimdi Ara

Vodafone genç avantaj 500 dk-5000sms-face twitter msn (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
3
Favori
69.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tarifeye yeni geçtim 375dk ve 3750 sms bulunmaktadır dedi, bu konuda bilgisi olan varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Usta Hat Turkcell mi Avea mı

Avea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Usta Hat Turkcell mi Avea mı

Avea.

Daha önce avea olan hattı kendi üzerime almıştım. o zaman şöyle bir kuralları vardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Üç yıldan fazla bir süredir kullanılmakta olan hatlarda devir işlemleri ücretsiz gerçekleştiriliyor. Bu sayede ücret ödemeden hallettim. Ancak bunu avea şubesindekiler bilmiyordu. Benden devir işlemi için para istediklerinde müsteri hizmetlerini aradım onlar söyledi. Daha sonra şubeden de müsteri hizmetlerini arattım onlarada söylediler, ücretsiz devir gerçekleştirdim. İsterseniz müsteri hizmetlerini arayıp bu konuda bilgi isteyin. Ben bunları yapalı iki yıldan fazla oldu belki hala yürürlüktedir.. Bu arada hat sahibi kimdi hatırlamıyorum ancak birini tutup şubeye de getirmemiştim diye kaldı aklımda.

• Avea için ben Yeni Faturalı tarife Düzenledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: musacux

Daha önce avea olan hattı kendi üzerime almıştım. o zaman şöyle bir kuralları vardı. Yanlış hatırlamıyorsam. Üç yıldan fazla bir süredir kullanılmakta olan hatlarda devir işlemleri ücretsiz gerçekleştiriliyor. Bu sayede ücret ödemeden hallettim. Ancak bunu avea şubesindekiler bilmiyordu. Benden devir işlemi için para istediklerinde müsteri hizmetlerini aradım onlar söyledi. Daha sonra şubeden de müsteri hizmetlerini arattım onlarada söylediler, ücretsiz devir gerçekleştirdim. İsterseniz müsteri hizmetlerini arayıp bu konuda bilgi isteyin. Ben bunları yapalı iki yıldan fazla oldu belki hala yürürlüktedir.. Bu arada hat sahibi kimdi hatırlamıyorum ancak birini tutup şubeye de getirmemiştim diye kaldı aklımda.

Ücreti falan geçtim, adamlar öyle bir şey olmaz diyorlar. 3 şubeye gittim, yok dediler. Hat kimin üzerineyse nüfus cüzdanıyla birlikte gelecekmişmiş. Yapacağınız iş hattı taşımak. Bu kadar basit. Yok orayı ara, yok buraya başvur, yok son ayın faturasını göster...

Hiç uğraşamam (: Avea'dan devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: musacux

açık hat olayından muzdarip kullanıcılar için yapılmış bir uygulamaydı. bitti.

• Bizi gencten saymiyorlar musteri hizmetlerine bu konuda mesaj yazdim bakalim ne diyecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontool

quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

site 25 yaş altı demiş acaba..25 yaşını doldurmamışlar giremiyor mu _?

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

Benim hattımda babamın üstüne ben 24 yaşındayım, babamla vodafone bayisine gittim kullanıcı benim dedim bu kampanyadan yararlanmak istiyorum dedim olmaz yararlanamıyorsunuz dedi, çağrı merkezini aradım dedim böyle böyle olur dedi, dedim bayii olmaz diyor siz(çağrı merkezi) olur diyorsunuz, çağrı merkezindeki adamı bayiideki yetkili ile görüştürdüm, biri diyor olur biri diyor olmaz en sonunda bayii yetkilisi çağrı merkezine sizin isminiz alarak bu işlem sizin sorumluluğunuzda diyerek işlemi gerçekleştireceğini söyledi telefonu kapattık, sonra bayii yetkilisi kendi destek hattını aradı ve işlemi tekrardan yapmayacağını söyledi, şarjım bittiği için bir daha çağrı merkezini arayamadım.

Herkes farklı bir şey söylüyor, şimdi babamın hattını kullanıcısı ben olarak bu kampanyaya dahil edemiyormuyum, bu işlemi gerçekleştiren başkası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracus -- 23 Şubat 2011; 22:42:39 >

• kullanılmayan dakikalar sonraki aya devrediyo mu bende 700 800 dklardan bahsediyo sorgulama yapınca
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Ben 19 Yaşıma Geçtiğimiz Günlerde Girdim Üzerime Fatura Falan Yok Mecburen Babamın üzerine Olan Faturayı Gösterecem Benim Ne Yapmam Gerekiyor bu Tarifeye Geçmem İçin Turkcell'in Kazıklamasından Bıktım Usandım Her ay 30Tl Standart Yüklerim fakat TL ler Çabuk Bitiyor (Turkcell Kontörlüden Vodafone Faturalıya Taşıyacağım Numaramı)

ikametgah ile vodafone cepshoplardan hat geçişini yapabilirsin.

Usta Gittim nüfustan ikametgahı aldım dedim turkcell müşteri hizmetlerini bi arıyım Hat benim mi yoksa babamın üstüne mi kayıtlı emin olıyım Babamın üstüne kayıtlı çıktı Gittim turkcell bayisine dediki babanla birlikte turkcell tim e gideceksiniz Ben gittim Turkcell Tim e ordaki bayan demezmi Devir İşlemi için Babanızın imzası ve 31.50 TL gerekiyor Öyece Çıktım yazık dedim 31.50 oraya 25tl Vodafona Bir seferde 56.50 TL

ilk olarak mesaj yazmadan önce geçmiş mesajları okumanı tavsiye ediyorum yinede açıklayım hattı üzerine almana gerek yok alırsan zaten aktarma yapabilmek için 90gün beklemen lazım.vodafone bayisine babanla birlikte gideceksin 1kuruş bile ödemeden genç avantaj tarifesine geçeceksin hat babanın üzerine kayıtlı duracak sadece seni kullanıcı olarak gösterecekler.babanın adına kayıtlı 1fatura al babanla birlikte vodafone bayisine git benim hattımda annemin üzerine kayıtlı ama geçiş yaptım şimdi cayır cayır kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

arkadaşlar tarifeye yeni geçtim 375dk ve 3750 sms bulunmaktadır dedi, bu konuda bilgisi olan varmı???

geçmiş mesajları oku sorunun cevabını bulacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

arkadaşlar tarifeye yeni geçtim 375dk ve 3750 sms bulunmaktadır dedi, bu konuda bilgisi olan varmı???

ay basından degil o ayın tarifeye gectiginiz gunden sonrası hesaplanıyor,ayın basında tekrar 500dk olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

site 25 yaş altı demiş acaba..25 yaşını doldurmamışlar giremiyor mu _?

hat sahibi 25yaşından büyük olabiliyor ama kullanıcı olarak 25 yaşından küçük birisini göstermen lazım.ben 20yaşımdayım annemin üzerine hat ben kullanıcı olarak gözüküyorum kimlik fotokopim alındı genç avantaj tarifesine geçebilmiştim.

Benim hattımda babamın üstüne ben 24 yaşındayım, babamla vodafone bayisine gittim kullanıcı benim dedim bu kampanyadan yararlanmak istiyorum dedim olmaz yararlanamıyorsunuz dedi, çağrı merkezini aradım dedim böyle böyle olur dedi, dedim bayii olmaz diyor siz(çağrı merkezi) olur diyorsunuz, çağrı merkezindeki adamı bayiideki yetkili ile görüştürdüm, biri diyor olur biri diyor olmaz en sonunda bayii yetkilisi çağrı merkezine sizin isminiz alarak bu işlem sizin sorumluluğunuzda diyerek işlemi gerçekleştireceğini söyledi telefonu kapattık, sonra bayii yetkilisi kendi destek hattını aradı ve işlemi tekrardan yapmayacağını söyledi, şarjım bittiği için bir daha çağrı merkezini arayamadım.

Herkes farklı bir şey söylüyor, şimdi babamın hattını kullanıcısı ben olarak bu kampanyaya dahil edemiyormuyum, bu işlemi gerçekleştiren başkası var mı?

kesinlikle genç avantaj tarifesine geçebilirsin ben şu anda kullanıyorum kullanan arkadaşlarda var genelde gsm bayilerinde çalışanlar bilgisiz oluyor cahiller sürüsü oralarda toplanıyor sadece vodafone deyil hepsinde aynı bayiye babanla git ve geçişi yaptır yapmak zorunda yapmazsa başka bi vodafone bayisine git.adam ilk başta olmaz dediği için kendini haksız çıkarmamak amacıyla geçişi yapmak istemiyordur ne derlerse desinler kulak asma ısrar et geçişi yaptır.başka bi sorun olursa özelden ilet yardımcı olurum.babanın adına kayıtlı fatura götürmeyi unutma :) son olarak hattını taşıdıktan sonra açıldığında o işlemi yapamam diyen adamın yanına gidip hattım açıldı demeyi unutma :)))

• Rezalet bu vodafone'un genc avantaj tarifesi olayı , adamlar sorsan kampanya yapmışlar ama insanlar geçemesin diye bin bir türlü çingenelik yapıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSelcuk

Rezalet bu vodafone'un genc avantaj tarifesi olayı , adamlar sorsan kampanya yapmışlar ama insanlar geçemesin diye bin bir türlü çingenelik yapıyorlar..

adamların bayilerinde çalışanlar tamamen cahil hiçbirşeyden haberleri yok bayilerin bağlı olduğu birimdekilerde dahil bunlara adam telefon edip soruyor üst birimine yok geçemezler diyorlar varmı böyle birşey :) müşteri hizmetleri geçebilirsiniz diyor ve geçebiliyoruzda.bayiler düzelse zaten vodafone patlama yapar.bayiye gittiğin zaman hattını taşımaya ikna olman gerekir ama vodafone bayisine gittiğinde vodafone geçmeye töbe ettiriyorlar resmen :)
  • Peki arkadaslar kullanici olarak bulacagimoz kisi bizle ayni soy adi tasimali mi 25 den kucuk bir.arkadasi ayarlasam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithhh

Peki arkadaslar kullanici olarak bulacagimoz kisi bizle ayni soy adi tasimali mi 25 den kucuk bir.arkadasi ayarlasam :)

bende öyle deneyeceğim pusudayım :)
  • AVEA'lı arkadaşlarım Aveadan Yeni Faturalı Tarife İsteyenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_47015157/mpage_1/f_/key_//tm.htm Bu Konuya Bakarlarsa Sevinirim Bizzat Ben Hazırladım İçeriğini
  • Yakında kısmettse bende bu tarıfeye geçicem.Sade mesaj göndermekten,telefonda konusmayı unuttuk:)
  • ben de avea hattımı vodafone'a taşıyarak bu tarifeye geçmek istiyorum. ama hat benim üzerime değil. bugün sordum hat sahibi 25 yaş altı mı dedi, hayır ben 25 yaş altıyım dedim. o zaman olmaz dedi. bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba? yardımcı olursanız sevinirim. çağrı merkezini mi arayayım?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.