Şimdi Ara

Vodafone Fırsatlarını Açıklıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone Türkiye düzenlediği özel toplantıyla yeni Süper İnternet kampanyalarını açıkladı. Firmanın yeni 3G stratejisine göre fiyatların nasıl değişiklik göstereceğini haberimizde bulabilirsiniz.
    Ülkemize hızlı bir şekilde giriş yapan 3G teknolojisi kısa sürede mobil cihaz kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. Vodafone Türkiye bugün düzenlediği toplantıyla basına yeni 3G tarifelerini ve yatırımlarını anlattı. Firmanın Süper İnternet adını verdiği kampanya doğrultusunda Vodafone Türkiye kullanıcılarının tamamının mobil internet kullanması hedefleniyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray toplantıda yaptığı konuşmada ülkemizdeki ve dünyadaki mobil internet kullanımıyla ilgili dikkat çeken istatistikleri paylaştı.

Timuray'ın açıklamalarına göre 3G kullanımı yakın gelecekte 770 milyon kişiye yükselip normal internet kullanıcılarının yarısını oluşturacak. Küresel data trafiği 2015 yılında  günümüze kıyasla 26 kat artacak.

İnternet kullanımının ekonomiye katkısıda toplantının konularından biriydi. Sürekli kullanımdaki yüzde 10'luk artış, gayri safi millî hasılatın  yüzde 1.4'lük bir ek katkıya ulaşmasını sağlıyor.

Kampanyalar Neler?
    Timuray internet kullanımının artırılmasının kalkınmaya büyük oranda etki sağlayacağını belirtti. Türkiye'de düzenli internet kullanımı ise mevcut abonelerin yüzde 33'ününden oluşuyor. Avrupa ülkelerinde ise bu kullanım miktarı yüzde 70 seviyesine ulaşmış durumda.
    Ülkemizdeki 3G aboneliği ise  AB ortalamasına kıyasla ortalama olarak 4.4 puan daha fazla.  Süper İnternet stratejisinin kapsamı ise bu rakamı artırmak. Vodafone Türkiye abonelerinin yüzde 50'si 3G abonesi. Firmanın data kullanımı ise 3G yatırımıyla birlikte 20 kat artmış durumda.

Vodafone Türkiye data gelirleri ise Haziran 2009'a göre yüzde 5.5'lik bir artış gösterdi.

Vodafone Türkiye geçtiğimiz bir yıl içerisinde 2800 3G istasyonu kurdu. Firmanın 2011 yılı yatırımları ise 1.041 milyon TL. Firma ülkemizde 3G pazarına girişinin ikinci yılını kutlamak için özel kampanyalarda düzenliyor.
    15 Temmuz ve 15 Ağustos tarihleri arasında Vodafone aboneleri Süper İnternet paketini ücretsiz olarak kullanabilecek. Ülkemizdeki cep telefonu kullanıcılarının yüzde 91'i akıllı telefon kullanmıyor.

Firma bu konuda da bir kampanya düzenleyerek HTC Wildfire S modelini ayda 5 TL'den başlayan fiyatlarla bugünden itibaren satışa sundu.

İkinci yıl kampanyası kapsamında Vodafone 3G ile televizyondan internete bağlanılmasını sağlayan Web Box adlı cihazı da satışa sundu. Web Box, 12 aylık 1 GB internet paketi alan tüketicilere ayda 10 TL ücretle satılacak.
    3 aylık internet paketine abone olanlar ise Vodafone'un özel modemini 5 TL karşılığında alabilecek.

• Bizim isimize yarayan yerleri koyulastirsaydin daha iyi olurdu yazi uzun:))
  • KUTLAMA 3636 GÖNDERİN
    15 Agustos a kadar bedava internet
  • Vodafone'dan 3G Kutlaması Bedava Internet Kampanyası
    Vodafone bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin kampanyadan yararlanabilmesi için Vodafone internet paketlerinden herhangi birine sahip olmaması gerekmektedir. - Vodafone kurumsal abonelerin kampanyadan yararlanabilmesi için 5 Şubat 2011 tarihi öncesinde Vodafone abonesi olması, Vodafone Ortak Havuz Tarifelerinde yer almaması ve Vodafone internet paketlerinden herhangi birine sahip olmaması gerekmektedir.
    Kampanya katılım için aboneler "KUTLAMA" yazıp 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidir.
    Kampanyaya katılım 15.07.2011 ile 15.08.2011 tarihleri arasında mümkün olacaktır.
    Bu tarihler arasında Vodafone'dan 3G Kutlaması Bedava İnternet Kampanyası'na katılan abonelere kampanya bitiş tarihine kadar kullanabilecekleri Aylık Cepnet paketi promosyon olarak verilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan Aylık Cepnet paketinin kullanım süresi, katılım onay SMS'ini takiben başlar ve 15 Ağustos 2011 saat 23:59'da son bulur.
    15 Ağustos 2011 tarihinden sonra abonelerin intermet kullanımları data paketi almaları durumunda mevcut data paketlerinden,Data paketi almayanların kullanımları ise standart data paketi üzerinden ücretlendirilir.
    Promosyon olarak tanımlanan internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. Aylık Cepnet paketinin mevcut özellikleri bu kampanya için de aynen geçerlidir.
    Kampanya süresi içinde Kampanyadan çıkmak isteyen aboneler "IPTAL KUTLAMA" yazarak 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidirler. İptal işlemi, iptal SMS'inin işleme alınması ile gerçekleşir.
    Bu kampanya ile mevcut Vodafone internet paketi kullanıcılarına ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Kampanyaya katılan abonelere kampanya başlangıç ve bitiş SMS'leri gönderilecektir.
    Kampanya kapsamında verilen internet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB'tır. Adil kullanım hakkı dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızı 96 Kbps'a kadar olur ve internet erişiminiz kampanya bitiş tarihine kadar bu hızla devam eder.
    Kampanyaya katılan bireysel abonelerin 3G servisleri otomatik olarak açılacaktır.
    Kampanyaya katılan kurumsal abonelerin 3G servisleri otomatik olarak açılmaz, 3G servislerinin açılabilmesi için kurumlarındaki şirket yetkililerinin Vodafone Müşteri Hizmetlerini araması gerekmektedir.
    Aboneliğini 3G'ye açtırmayan aboneler mevcut data altyapısını (2G/EDGE) kullanacaklardır. Aboneler bu tarifeyi 3G şebekesinde kullanmaları durumunda 7.2 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir. 3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda 3G hızında mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.
    Vodafone Kampanya'ya katılımın beklenenin üzerinde olması durumunda BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığına bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir.
    Vodafone kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• hani internet paketlerinde hicbir sey yok. Hep kuru laflar.
    Bi gecici olarak aylik cepneti bedava vermis, iyi hos da kalici ve uygun yeni paketler cikarsana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 15 Temmuz 2011; 15:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

hani internet paketlerinde hicbir sey yok. Hep kuru laflar.
    Bi gecici olarak aylik cepneti bedava vermis, iyi hos da kalici ve uygun yeni paketler cikarsana.

cepnette kalıcı ki 1 yıldan fazla süre oldu çıkalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa kadının elinde sensation gibi flagship telefon var , üstelik bu telefon için 15 mayısta en kısa süre en iyi fiyat sözü vermiş ..Bugün toplantı yapıyor elindeki flagshipi duyuracağına 240TLlik entry level telefonu duyuruyor. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Turşusunu kursunlar o HTC sensationların.

Bakın görün rezil olacaklar kimse almayacak o sensationları ..Telefon çıkmış eskimiş biz hala çıkmasını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

hani internet paketlerinde hicbir sey yok. Hep kuru laflar.

aynen katlıyorum yine bedava cepnet verip milletin gözünü boyamaya çalışıyorlar bunların düzgün bir 3G tarife çıkaracağı yok.
  • Beyler bişi sorcam anlamadım bu bedava olanı kullanıyorum yoksa budamı cepnet gibi 100mb doldurdum hız yavasladı :D
  • Cep net nedir abi ya, hızlı internete ne zaman kavuşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Cep net nedir abi ya, hızlı internete ne zaman kavuşacağız.

Artik biktim ipad 2 yi yere calacagim. 3g ile adam akilli baglanabilecegim bi tarife yok mu
  • 2 yıl olmuş 3g geleli, ben daha edge ile bağlanıyorum, 3g ye takınca vitesi hat kopuyor. Adam gibi internet istiyoruz artık, lütfen!
  • quote:

2 yıl olmuş 3g geleli, ben daha edge ile bağlanıyorum, 3g ye takınca vitesi hat kopuyor. Adam gibi internet istiyoruz artık, lütfen!

Hocam dun bayiye gittim. Google maps gibi bi sistem uzerinden bulungun yere bakiyor. Kirmizi olan yerlerde 3g varmis diyor. Ben merkezdeyim 3g dogru duzgun cekmiyor, sacma sapan birsey bu :) sizde gidin mahallenize baksin 3g varmi yok mu. Yoksa acaba ne yapiyorlar :D varsa da adam akilli cekmiyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

2 yıl olmuş 3g geleli, ben daha edge ile bağlanıyorum, 3g ye takınca vitesi hat kopuyor. Adam gibi internet istiyoruz artık, lütfen!

Hocam dun bayiye gittim. Google maps gibi bi sistem uzerinden bulungun yere bakiyor. Kirmizi olan yerlerde 3g varmis diyor. Ben merkezdeyim 3g dogru duzgun cekmiyor, sacma sapan birsey bu :) sizde gidin mahallenize baksin 3g varmi yok mu. Yoksa acaba ne yapiyorlar :D varsa da adam akilli cekmiyor zaten

Ben 50 kez vodafone da, turkcellede konuyu ilettim, hiç bir değişiklik olmadı, 3g ye aldığında sinyal 1 bar oluyor ve birini aramaya kalktığında, yada bağlanmaya kalktığında sinyal gidiyor. 2 yıldır böyle :)

Bu arada bi arkadaş bu kampanyadan bana 1000 dk geldi diyor, kafamı buluyor, yoksa varmı böyle bişey acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.