Şimdi Ara

vodafone faturaya ek telefon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar ben şimdi vodafone faturasız hat kullanıyorum ve faturalı hatta geçicem her neyse faturalı hatta geçer geçmez faturaya ek telefon alabilir miyim ?

• benimde en merak ettiğim konu. turkcell faturalıdayım. ya taşıyacam yada yeni hat ile geçeceğim. alabilirmiyiz bilgi veren olur ise çok makbule geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır...!!!!! EN Az 6 Ay geçmesi lazım. Öyle geçer geçmez Cihaz çıkmaz.. Adamlar senin Fatura ödeme siciline bakarlar.. Hatta Kredi Findeks Puanı bile sorgulanabiliyor....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam kac yildir faturasiz hat kullaniyorsunuz ve duzenli her ay yukleme yapiyormusunuz? Bide hat sizin adiniza mi? Faturasiz hatlarinda puanlarinin oldugunu unutmamak gerekir hocam yuksek limit puan faturasizlarda 1850 puandir bu puanla samsung serilerinden A5 2017 A3 2017, J7 prime, J7 Core, J7 pro, Grand prime pro, Huawei p9 lite mini, P smart, mate 10 lite, General Mobile Gm8 vs telefonlari faturali hatta gevis yapip hemen alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi notun yüksekse ilk ay bile alırsın 1 sene önce turkcell e geçiş yaptıktan 15 gün sonra taahütlü cihaz almıştım.
  • Ben gecdigimde 1000tl lik labiliyordum hemen. Suan 10ay gecdi 2000tl lik oldu.

• arkadaslar bu operatorlerin sattığı telefonlarin ucuz olanlarin sebebi nedir p20 lite resmi satış fiyati 2400 lirayken bi arkadaş 75 lira taksitle 24 ay 1800 liraya aldi aradaki 600 lira ucuzluk nerden geliyor biri diyorki onlar özel üretim yaptiriyo iyi malzrmr kullanmıyorlar gibi bisey dedi asli varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la1end38 L kullanıcısına yanıt
    Faturayı ek 75 liradır o. Fatura minimum 30 olsa bile 720 lira ediyor. Ve 2 yıl onlarda kalma zorunluluğun oluyor.

• tmmda arkadas zaten faturalı kullanıyomus ek olarak 75 liradan 1800 lira yapiyo telefon 720 lirayi ben saymiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.