Şimdi Ara

vodafone faturalı hatlar için sms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Biliyoruzki vodafone nin on odemeli hatlara sağladığı avantajları faturalı hatlarda göremiyorz bu nedenle 5 ocak 2009 itibari ile vodafone mail attım atmıs oldugum mail cevaplanmıs bende sizinle paylaşmak istedim :

" Talebinizin ilgili birimlerimizle paylaşıldığını ve gerekli değerlendirmelerin yapılacağını belirtmek isteriz. Bunun dışında kullanımında farklı avantajların yer aldığı bir çok tarifemizin bulunduğunu bildirir, kullanımınıza uygun tarife seçimi için web sitemizi ziyaret etmenizi öneririz. "

Vodafone Artık Böyle Sorunlarla Karşılaşmamak İçin Yakın Bir Zamanda ön ödemelilere Sağladığı Avantajları Faturalıyada Sağlayacak Eğer ki Faturalıysanız Ve tekrar kontörlü hatta gecmeyi düşünüyorsanız biraz bekleyin derim :)

• Herkese aynı şeyi söylüyorlar kaç senedir. Yeni birşey söylememişler sana ne yazıkki.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • oda bişe ya hiçbişe solemeselerdi

sanırım 3 gün oluyor mail atalı. halen cevap göndermediler. baktım cevap gelmiyor, sabah turkcell faturalı hattımdan aradım vodafone müşteri hizmetlerini, ilettiğim konuyla ilgili form oluşturdular. geri dönüş yapılır dediler. bekliyorum bakalım.
    (konu: filistine bağış için 5777 numarasına gönderilen smsin aveada 28 kontör ile ücretlendirilirken vodafonda neden 45 kontör ile ücretlendirildiği. vodafonda 45 kontör 5 tl mi? öyleyse nerde satılıyor söyleyinde alalım yazmıştım)

Orjinalden alıntı: piri.reis

ya bu vodafone eskiden maillere aynı gün cevap verirdi. hatta dakikalar sonra bile cevap geldiğini de görmüştüm.

sanırım 3 gün oluyor mail atalı. halen cevap göndermediler. baktım cevap gelmiyor, sabah turkcell faturalı hattımdan aradım vodafone müşteri hizmetlerini, ilettiğim konuyla ilgili form oluşturdular. geri dönüş yapılır dediler. bekliyorum bakalım.
    (konu: filistine bağış için 5777 numarasına gönderilen smsin aveada 28 kontör ile ücretlendirilirken vodafonda neden 45 kontör ile ücretlendirildiği. vodafonda 45 kontör 5 tl mi? öyleyse nerde satılıyor söyleyinde alalım yazmıştım)

ücret konusunda dönmüyorlar hocam

mustafavmms

• Kontörlü hatlar'da olan avantajların (SMS ve Konuşma) neden faturalı hatlar'da olmadığını ve biz faturalı hat sahipleri olarak avantaj beklediğimizi ilettim,bakalım ne cevap gelecek...
  • günde 50 tane falan mail mi atsak ne yapsak bilmiyorum ki
  • Ben de Nuvo Tl card akaryakıt kampanyasına sms ile katılmak istiyorum ancak Vodafone sürekli yetersiz bakiye uyarısı veriyor. ( Faturalı hat kullanıyorum)
    Sms bedeli neyse faturaya yansıtsa keşke...

Nasıl bakiye satın alacağım 3160a iletmek için lütfen yardım edin

* Müşteri hizmetlerini aradım sistem donuyormuş manuel kampanya girişi yapamıyorlarmış..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.