Şimdi Ara

VODAFONE ( FATURALI CEP AVANTAJ TARİFESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurt dışından bir arkadaşım bu tarifeye geçmek istiyor. ordan türkiyeyle görüşebilmek için.
    tarifeyi okudumn yanlız çok karışık anlıyamadım pek bişy.
    midi yi seçersen şu olmaz maxi yi seçersen bu olmaz.
    birde anladığım kadarıyla bunu yurtdışından kullanıpda türkiyeyi arayamıyorsun türkiyeden yurtdışını arayabiliyorsun. bedava dakikalarınla
    inşallah yanlışn anlamışımdır. beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim
    şimdiden teşekkürler

Eğer bu tarfieyi yurt dışında kullanmak istersen, Vodafone şebekesi seçilerek roaming yapılırsa HER YÖNE DAKİKALARIN yarısı ile Türkiyeyi arayabilirsin.. 3,99 TL karşılığında..

Ülkelerde bunlar :

Vodafone Almanya
    Vodafone İngiltere
    Vodafone İtalya
    SFR Fransa
    Vodafone Yunanistan
    Vodafone İspanya
    Vodafone Hollanda
    Vodafone Romanya
    Vodafone Macaristan
    Vodafone Çek Cumhuriyeti
    Vodafone Portekiz
    Vodafone Malta
    Vodafone Arnavutluk
    Vodafone Mısır
    Vodafone Katar
    Vodafone İrlanda
    Vodafone Hindistan
    Vodafone Avustralya
    Vodafone Yeni Zelanda
    Vodafone Gana
    Vodacom Güney Afrika
  • çok teşekkür ederim peki kaç tl lik olan tarifeyle bunları yapabilirim

Orijinalden alıntı: H A L İ M
    çok teşekkür ederim peki kaç tl lik olan tarifeyle bunları yapabilirim

Türkiyeden Yurt dışını aramak için HER HANGİ BİR CEPAVANTAJ yeterli..

Ancak Yurt dışından ayda 3,99 karşılığında Her yöne dakikaların yarısı ile Türkiyeyi aramak için

Cep Avantaj Her Yöne
    Cep Avantaj Her Yöne+
    Cep Avantaj Her Yöne Ekstra
    Cep Avantaj Her Yöne Ekstra+
    İş Ortağım Süper Paket
    İş Ortağım Mega Paket
    İş Ortağım Mega Plus Paket
    Cep Almanya

Kullanmanız gerekmektedir..
    Yani en düşük 55 tl lik tarife..
  • Şöyle birşey söyleyeyim bende. Oradan bir vodafone hattı alırsa burada konuştuğu insanlar onu vodafone hatları ile rahatlıkla arayabilir. 60 lirayada 325 dk aranıp aranmada fena değil hani.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Yurt dışında ben daha iyi kampanmyalar olduğunu düşünüyoruım. neden buraya ihtiyaç duyuldu onuda anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın S.Volkan vodafone konusunda uzman olduğunuzu sanııyorum yeni bir başlık açmaktansa burada size sormayı daha uygun gördüm.
    Cep avantaj 55 tllik trafideyim numaramı tasıdığım için her yöne 150 dakika hediye kazandım ve 20 günde bitirdim şimdi geriye 900 dakika kaldı ce bu bana çok. ayın 15'inde faturam kesilecek müşteri hizmetlerini aryıp ayın 15 inde vodafonelularla sınırsız 35lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum

SORU: tarfie değiştirmek için en uygun yöntem bu galiba değilmi? 2 tarife parasını aynı ayda ödememek için.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Sayın S.Volkan vodafone konusunda uzman olduğunuzu sanııyorum yeni bir başlık açmaktansa burada size sormayı daha uygun gördüm.
    Cep avantaj 55 tllik trafideyim numaramı tasıdığım için her yöne 150 dakika hediye kazandım ve 20 günde bitirdim şimdi geriye 900 dakika kaldı ce bu bana çok. ayın 15'inde faturam kesilecek müşteri hizmetlerini aryıp ayın 15 inde vodafonelularla sınırsız 35lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum

SORU: tarfie değiştirmek için en uygun yöntem bu galiba değilmi? 2 tarife parasını aynı ayda ödememek için.

Teşekkürler

Tarife değişikliğini istediğiniz an gerçekleştirebilirsiniz. "Hesap kesim tarihinden sonra devreye girmesini istiyorum." dediğiniz taktirde, ileri tarihli olarak talebiniz alınır, otomatik olarak değişir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.