Şimdi Ara

Süperonline Fiber İnternet Kesintisi Zorla Paket Degiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
39.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
219 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, super online 100 mbit 100 GB akkli fiber internet kullaniyorum. 3 yil sozlesmeli almistim. Sozlesme bitisim nisan 2020 de. Yaklasik 2 aydir surekli araniyorum. Akn kalkacak paketinizi degistirelim diye. Hic birini kabul.etmedim daha evvelde zorla tehdotle yapmaya calismislardi. Son bir haftadir iyice dadandilar surekli ariyorlar ve 1 haftadir inetrnette hiz problemi yasiyorum. 100 mbit fiber internette 10 mbit anca aliyorum hatta alamiyorum bile. Ayrica surekli kopmalar yasiyorum. İnternet surekli kesiliyor. Defalarca aradim.

Sizin hattiniz o hizi kaldirmiyor sizin paketinizi 25 mbit e dusurelim diyorlar.

Arkadaslar boyle bisey var mi? Fiber baglantida hat hizi kaldirmiyor diye bisey var mi?
    Merak ettigim bir hususda 1.5 bucuk senedir 100 mbit hizi sorunsuz alirken son bir haftadir bu sorunu yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benimde 24mbit aknli paket dün akşam internet hızını yükseltmek için aradım superonlineyi 50 veya 100 mbit pakete geçebileceğimi ancak geçersem kotalı olacağını kota bitince internetimin kesileceğini söylediler.Ben en son kotalı interneti 2000 lerim başında kullanmıştım komik geldi açıkçası.
    Selamlar,

Kesinlikle paket degisikligi vs. bir islem yapmayin su anda. Ben de 100Mbps 250GB AKK paketi kullaniyordum yillardir: Taahhutumun Ocak ayinda bitmesine ragmen Ekim ayinda arayarak 5TL indirim ile 2 yillik taahhut onerdiler. Ben de nasil olsa AKK kalkacagindan ve telefondaki kelime oyunlarini anlamadigimdan onay vermis bulundum.
    1 ay sonrasinda Internetimin kesildiginde ogredim: yaptiklari AKK'yi kaldirip, doldugunda Internetinizin tamamiyle kesildigi Kotali bir pakete sizi gecirmek...
    Bununla ilgili actigim konu basligi:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136086647

Dayanabildiginiz kadar dayanin derim.

Iyi gunler.
  • Sözde akn yi kaldırdılar 100 mbps tarifeleri bitirdiler sonra akn yok diyorlar

25 mbit lik pakete 89 lira diyor

Bende suan ki kullandigim 100 mbit lik pakete 89.90 tl oduyorum. Bunlar beni salak yerine koyuyorlar.

Orijinalden alıntı: Xeqona

BTK üzerinden şikayet oluştur ama düzeleceğini sanmıyorum. Cayma bedelsiz kapatmak istiyorsan Thh ye durumu anlatan yazı yaz büyük ihtimal ayıplı maldan cayma bedelsiz iptal ederler
    Hocam niye iptal edeyim evime fiber baglanti yaptilar ustelik turkcellin kendi alt yapisi var asagida kutusu var. Bana bu hizmeti vermek zorundalar. 1. 5 senedir canavar gibincalisan net 2019 a yaklasirken kesilmeye basladi

Başka yapacak bişey yok

FTTH gpon olanlar için 1000mbps kadar zayıflama filan olmaz verilen cihaz 20km menzilde çalışıyor yeterli değilse ki yeterlidir.
    bazı ont lar mediaconverter filan dedikleri sistem 100mbps kadar olabiliyor ki bu bile olsa 100alırsınız ki alıyormuşsunuz zaten.

sabote etmeyi bırakın bkya şikayet ediyorum ... tarihe kadar 100mbps vermek zorundasınız deyin hiç birşey kabul etmeyin.gerekirse tüketici hakem heyetine başvurun hakınız olan hizmeti vermek zorundalar 1.1.2019 kadar sabredin vermek zorundalar.

zaten tüm kullanıcıların yurt dışı çıkışı %bazlı limitliyorlar. 25 ustü akk lilerin başına bunun yanısıra birde sabote çıktı.
    dünyanın en pahalı netini kullan birde bunların nazını çek lan fransada 1000mbps simetrik+ipv6+voip+iptv 30€. 500mbps net 10€
    çıldırtırlar adamı kanser ederler.

son modalarıda hız tanımlarken 24 olanı 22, 25 olanı 23e, 50 olanı 47ye, 100 olanı 97ye limitliyolar sözde zayıflama varmış hadi ordan bakır kablomu bu. niye ilk zamanlar 100 alan lar 115 çıkıyordu müşteri attıkça çakallığa başlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 28 Kasım 2018; 2:22:56 >

• 10 mbit aldığını ispatla tüketici hakem heyeti 'ne git 100 mbit 'i göremiyorum de inim inim inletmen lazım.. Bu kadar basit..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Btk nin bir halta yaradığı yok şikayet ediyorsun direk firmaya yönlediriyo firmada yan yattı çamura battı yazıyor şikayet başarıyla çözüldü mission accomplished

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 28 Kasım 2018; 2:38:36 >

Orijinalden alıntı: zaq999

komedi sözleşmeniz bite kadar 100mbps limitsiz vermeleri gerekecek 1.1.2019 dan itibaren bunun için yan çiziyorlar.

FTTH gpon olanlar için 1000mbps kadar zayıflama filan olmaz verilen cihaz 20km menzilde çalışıyor yeterli değilse ki yeterlidir.
    bazı ont lar mediaconverter filan dedikleri sistem 100mbps kadar olabiliyor ki bu bile olsa 100alırsınız ki alıyormuşsunuz zaten.

sabote etmeyi bırakın bkya şikayet ediyorum ... tarihe kadar 100mbps vermek zorundasınız deyin hiç birşey kabul etmeyin.gerekirse tüketici hakem heyetine başvurun hakınız olan hizmeti vermek zorundalar 1.1.2019 kadar sabredin vermek zorundalar.

zaten tüm kullanıcıların yurt dışı çıkışı %bazlı limitliyorlar. 25 ustü akk lilerin başına bunun yanısıra birde sabote çıktı.
    dünyanın en pahalı netini kullan birde bunların nazını çek lan fransada 1000mbps simetrik+ipv6+voip+iptv 30€. 500mbps net 10€
    çıldırtırlar adamı kanser ederler.

son modalarıda hız tanımlarken 24 olanı 22, 25 olanı 23e, 50 olanı 47ye, 100 olanı 97ye limitliyolar sözde zayıflama varmış hadi ordan bakır kablomu bu. niye ilk zamanlar 100 alan lar 115 çıkıyordu müşteri attıkça çakallığa başlıyorlar.
    Hocam daha da zorlatirlarsa interneti donduracagim. 3 ayligina nasilsa dondurdugumuz sure kaar sozlesmenin ustune koyuyor. Hayatta iptal ettirmem bu interneti. 1 ocaktan sonra akn kalkacak tam sinirsiz internet olacak.

Apartmanin icinde superonline fiber kutusu var. Daha bir iki ay evvel cvayir cayir calisiyordu. Bisey indirmek eziyet oldu.

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    4.99tl kıyıp turbo indir alsana bir bakalım normale dönüyormu. birde etrafta kazı çalışması filan olduysa hatta zarar vermişlerdir diyecem ama sanmaıyorum, aramalar başladıktan sonra sorun çıkartmışlar dır.

mh yazılı arızakaydı bırakın netten.

Hocam geçmiş olsun gerçekten, bence bu adamlar herkesi 25 Mbps ve 15 Mbps hızlara yönlendiriyorlar. Milleti kandırıp bakın hattınız 100 - 50 Mbps leri desteklemiyor diyorlar. Gerçekten çok saçma bir durum bu. Benim taahhüdüm 22 Aralık'ta bitecek. Ben de yenilemek istiyorum ama her seferinde Mh 'ni arayınca düşük hızlı sınırsız kampanyayı papağan gibi tekrarlıyorlar. Sitesinde olan yüksek hızlı kampanyalara da, "Yok o kampanya sona erdi. Artık kimseye verilmiyor" diyorlar. Sitede bu kampanyaya katılım 01 Ocak 2019 tarihine kadar yapılabilir yazmasına rağmen arkadaşlar site eski kalmış diyorlar.

Uzun süredir yeni bir iss için baya araştırma yaptım. Ama kablolar ile uğraşmak istemediğimden SOL ile devam etmek istiyorum. ( Kablolar sıva altından geçirildi.) Ama bu ısrarlarına devam ederlerse iptal edeceğim.

Umarım sorununuz çözülür.

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun kesinlikle onay vermeyin çıkarlarına gelmediği için zorlama yapıyorlar. Bir adım ötesinde taahhüdü tek taraflı fesih edebilirler, sehven işlem yapılmış yeni taahhüt imzalayın talebinde bulunabilirler forumda bu olayları yaşayanlar oldu. 02-08 arası hızınızı kontrol edin düzgün çıkıyorsa kısıtlama yahut hatta bir sıkıntı oluşmuş olabilir. Modemi kapatıp internet çalışmıyor şeklinde kayıt açın gelen ekibe İnternet çok yavaş bildiriminde bulunun hattı kontrol sağlasınlar. Çözüm sağlanmaz ise BTK ya şikayet kaydı bırakın.

Firma sorgusuz sualsiz fesh edebiliyor mu ya öle hani sözleşme fesih bedeli diye bisi vardi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.