Şimdi Ara

Vodafone Efsanevi 3g Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone 4.5g gelsede artık kbps lerden kurtulsak bu nasıl rezillik burası Kırıkkalenin bir ilçesi

Vodafone Efsanevi 3g Hızı

Red tarifelerine geçtiğime pişman oldum 3g yi kuramamışlar sözde çekiyor 3g 2g daha hızlı bide 4.5g muhabbeti döndürüyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    ben istanbulun en merkezi hatta merkez bankasının kurulacağı yere 300 metre mesafede oturuyorum hiz zaten bitik kopmalarar iyice rezil etti biktirdi beni .

• b.düzünde hangi herhangi bir binaya girince telefon çekmiyor.İşkence çektiriyor resmen.
  • Vodafone.com.tr den mail atın

• vodafone foruma yazarsan cevap veriyorlar, bi şansını dene
  • Hocam herkes özgür Vodafone çekmiyor yada hızı az geliyorsa Avea'ya geçin ondada sıkıntı varsa Türkcell'e geçin Her bölgede çok iyi mükemmel bir operatör yok.Baz istasyonları yoğun bölgelerde yetmiyor.4.5G ile düzelirmi gelince anlıcaz zaten.Bende 3 operatörün hattı var.Bizim burada Türkcell çekim kalitesi daha iyi hızlarıda son zamanlarda arttı.Diğer operatörlerde kalitesini artırsada bizde yüksek kaliteyi ucuz fiyata alabilsek.

• Arkadaşlar vodafon rezilllikte en önde 3g olu gibi 4,5g den önce ıyıy di şimdilerde ise bitik tufk telekoma gecegim♻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.