|
|
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Eve gidene kadar cevap gelmeyince Vodafone bayisine uğramamıştım. Annemin hattı vodafone evde kendi telefonuma takıp test yapmıştım hız en yüksek 1.4 mpbs gelmişti bende haliyle vazgeçtim. Tt faturasız kullanıyorum 20 gb 1000 dk 45 tl olan bir faturalı tarife teklif ettiler ona geçtim ancak henüz taahhüt vermedim. Tt de en azından 20 25 mpbs hız alabiliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevap için teşekkürler hocam, öyleymiş malesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, bende E Sim'e geçmek istiyorum. Tereddütlerim var sizlerden gelecek cevaplara istinaden geçiş yapmaya karar vereceğim. Genel olarak memnun musunuz? Fiziki sim karttan herhangi bir farkı var mı? Konuşurken hatta kopya ya da kesinti yaşanıyor mu? |
|
|
|
Genel olarak problem yok. Fiziksel sim karttan tek farkı dijital olması. Konuşurken problem kopma kesinti yok Tek hattın buysa, ikinci hattın değilse tavsiye etmem. Örneğin telefonun bozuldu, şarj edemedin vs sim kart fiziksel olmadığı için telefondan çıkarıp başka cihaza takıp kullanamazsın. Yeni kart alıncaya kadar bir müddet hatsız kalırsın. Arayanlar da ulaşamaz.... Ya da yanlışlıkla biri telefonundan dijital sim profilini silerse, yine kullanamazsın.. Tekrar e-sim alman gerekir... Acil durumlar için uygun değil yani. Sıkıntı yaratır. Ne zaman işe yarar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 31 Ocak 2021; 16:18:11 > |
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Benim gibi soru soracak kişilere kullanım kılavuzu gibi olmuş |
rica ederim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
12 mini de kullaniyorumm e-sim turkcell rize merkez bayi bu arada cihazı sıfırladım ve sıfırlarken hücresel plan silinsin mi ? Şeklinde soru soruyor ve hücresel planı silmeden sıfırlanabiliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngishan -- 17 Ocak 2021; 20:18:27 > |
Bu da merak edilen konular arasındaydı. Yazmanız iyi olmuş. |
artık silsenizde verdikleri karttaki qr kodu okutarak tekrar aktif edebiliyorsunuz 1 ay önce silmiştim tekrar aktif ettim sorun olmadı |
|
vodafone evet |
|
|