|
Telefonunuzda fiziki sim girisi varsa mutlaka onu kullanın. Türk operatörlerden esim almak pişmanlıktır. |
|

|
Telefonunuzda fiziki sim girisi varsa mutlaka onu kullanın. Türk operatörlerden esim almak pişmanlıktır. |
|
|
Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak |
|
Ben haftalar sonra denedim oldu, hayret ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Vodafone ve turktelekom tek kullanımlık, Turkcell 10 kullanımlık olarak sunuyor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
merhabalar, imei kaydı yapılmış 15 pro cihaza kayıt sahibi olmayan bir kişinin e sim ini tanıtmaya çalıştık fakat esim eklenmiyor. vodafone bayisindeki çalışan hat sahibi ile kayıt yapan kişi aynı olmalı demiş ama benim bildiğim böyle bir kontrol yok. turkcell e sim ile defalarca bu şekilde veya kaydı yapılmamış cihaza e sim ile hat yükledim. bilen varsa böyle bir kontrol olup olmadığını söyleyebilir mi? ayrıca yüklenmeye e sim sanırım silinmiş tam bir rezalet. |
|
Fiziksel sim kart ile kullandigim hattimi ESim'e cevirmek icin bugun 2 farkli Vodafone bayisine gittim. Birinci bayi bana tarife degistirmeden esime gecemeyecegimi soyledi, Ikinci bayi siz hattinizi 2024'te aldiginiz icin 5G desteklemiyor,ESimin 5G desteklemesi lazim,bunun icin de sizin tarifenizi degistirmeniz lazim diye bir seyler anlatti :) Musteri hizmetlerine ulastigimda ise Esim'e gecmemde herhangi bir engel olmadigi soyleniyor. Ben Esim'e nasil gececegim simdi? |
|
|
Yurtdışı çift hatlı (1 fiziksel + 1 e-sim) iphone kullanıyorum. Fizikseldeki 4 aylık hakkım bittiği için bayiye gidip fizikselden e-sime geçtim ama hat gelmedi. 24 saat bekleyeyim dedim fakat yine gelmeyince bayiye gidecektim ki bir şey farkettim. E-sim fiziksel simin takılı olduğu imei numarası üzerinde gözüküyordu ve telefon yurtdışı olduğu için o imei de 4 aylık süreyi doldurduğundan dolayı hat yoktu doğal olarak. E-sim diğer imei numarasında çalışsın diye önce e-simi kapalı duruma getirdim. Tamamen kaldırmadım sadece telefonun ayarlarından bu hattı kullanmamak için kapalı duruma getirebiliyoruz, onu yaptım. Ardından fiziksel kartı takınca kapanan imei numarası fiziksel kartı görmüş oldu. Daha sonra e-simi açınca 4 aylık süresi henüz başlamamış olan imeide hat anında açıldı. Aynı durumda karşılaşan varsa ve e-sim kapanan imei üzerinde gözüküyorsa bu şekilde düzeltebilirler. |
|
|