< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Küçük bir ilçede yaşıyorum. Vodafone bayisine gittim. Haberleri yoktu, haberdar ettim, benim için bir tane sipariş ettiler, ertesi gün getirdiler, kullanmaya başladım, başım göğe erdi, mutluyum huzurluyum vs. vs. Not: İnternet muazzam hızlı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tüm forum kullanıcılarına merhaba. P40pro kullanıyorum ve vodafone e-sim almayı planlıyorum. Benim anlamadığım, halihazırda abone olanlara neden gidip Vodafone bayisiyle muhatap olma zorunluluğunu diretiyorlar? Tamamen dijital bir hizmet olan e-sim neden online işlem merkezinden alınamıyor? Bayidekilere laf anlatmak ayrı dert, standart olmayan ödeme ayrı. bu insanlarla muhatap olmak istemiyorsanız çözüm yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzeus -- 7 Aralık 2020; 19:25:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 3 Aralık 2020; 16:47:27 > |
Zonguldak'ta hangi bayiden aldınız acaba? |
|
Herkese merhaba arkadaşlar. Hat taşımayı düşünüyorum vodafone a acaba e-sim ücreti alıyorlar mı hat taşıyacağımız zaman bilen birisi bilgilendirirse sevinirim, teşekkürler. |
|
|
Aynen hocam farkettim o yüzden baştan muhattaplığı kestim :) Sizede aynısını tavsiye ederim keyfinizi kaçırdıgınıza değmez. Bırakın kendi kendine havlasın dursun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|