< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 28 Nisan 2022; 10:35:8 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 28 Nisan 2022; 10:35:8 > |
|
2.tt 3.yok😳 Abicim 3.yok diyom😳 Vodafone yağmur yağdiğinda interneti kopuyo😳 |
Vodafone'dan Türk Telekom'a Geçiş
Vodafone abonesiyseniz ve Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorsanız, bilmeniz gereken bazı önemli bilgiler vardır.
Vodafone'dan Türk Telekom'a Geçiş İşlemi
Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:
Geçiş Süresi
Geçiş süresi, aboneliğinizin türüne ve Vodafone'daki taahhüt durumunuza bağlı olarak değişebilir. Genellikle birkaç iş günü içinde geçiş işlemi tamamlanır.
Taşınabilirlik Kodu
Geçiş işlemi sırasında Vodafone'dan bir taşınabilirlik kodu alacaksınız. Bu kod, Türk Telekom'a geçiş işlemini tamamlamak için gereklidir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Vodafone'dan Türk Telekom'a geçiş işlemi nispeten basittir, ancak yukarıdaki adımları dikkatlice izleyerek sorunsuz bir geçiş sağlayabilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır vodafone kullanmaktayım. Son zamanlarda vodafone iyice kötüleşmeye başladı. İnternet iş yerimde ve çevresinde çok yavaş. Limitsiz 5 Mbps kullandığımdan sandım fakat arkadaşımında durumu aynı. Şuan cayma bedelim 600 lira. Faturam ise 200 TL. 600 Lira cayma bedelini ödeyip Türk Telekom Prime tarifelerinden birisine geçmem doğru olur mu sizce ? Tarifemin bitmesine 11 ay var 200 liradan 2200 lira gibi bir rakam yapıyor kullansam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 27 Nisan 2022; 21:9:47 > |
|
|
Bu gün bu konuda bende direkt Vodafone u arayıp görüştüm bu sorundan bahsettim. Birilerininde bunu farketmesine çok sevindim . Bu konuda düşüncem ; ya çok kullanan var bant genişliği düşüyor yada bu adamlar artık yatırımı falan kesti bu pahalılıkta işletmeyi başaramıyorlar belkide. Ne olursa olsun buz hız konusu çok sıkıcı , benzer şeyleri yaşayan varsa yazalım da belki bir platform üzerinden tepkimizi belirtiriz. |
|
|
|
son 2 yilda paylastigim tablodan da goreceginiz gibi baya toparladi telekom iyi yatirim yapti. Bulundugunuz bolgedeki ortalama hiz icin opensignal uygulamasina bakabilirsiniz. |
|