Şimdi Ara

Vodafone'dan ŞOK Açıklama!!:Türkiye'den Çekilebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Şok Etti:
    Turkcell'i Geçmemiz İmkansız: 36 Milyon abonesi bulunan Turkcell'in Altyapısı Güzel Abone sayısını ve aboneyi elinde tutmayı başarıyor İtirafında bulunan Ceo Vitai Turkcell Geçilemez Açıklaması Yaptı

    Vodafone: Avea'dan İyi Durumdayız Abone sayımız 16.5 Milyon Diyen Vitai Abone sayısı Ve Kapsama alanında Avea'dan İyi Durumdayız Dedi

    Türkiye'den Çekilme İhtimali Masada:Turkcellle Mücadele Etmek Zor Pahalı Olmasına Rağmen Türkiye Turkcell Kullanıyor ve Ekledi Türkiye'nin TURKCELL'i Tercih Etmesi Şaşırtıcı Dedi
    VERGİLER ADİL OLMALI, İNDİRİM BEKLİYORUZ
    Vergilerin adil olması ve adil bir şekilde uygulanması gerektiğini vurgulayan Vitai, “Pazara girdiğimizde ilerleyen yıllarda vergilerin düşeceğine inanarak girmiştik. Hükümetin hala bu görüşte olduğuna inanıyorduk. 100 kontörü 16 YTL’ye satıyoruz. Bunun yarısı hükümete, yarısı da 100 kontöre gidiyor” dedi.

    Hükümetin bütçesi elverdiğinde vergilerde indirim beklediklerini ifade eden Vitai, “Belki vergileri yeni abone alımından alınan vergiler şeklinde değil de, daha çok gelirden alınan vergiler şekline dönüştürebilirler. Bunun bütün operatörler için daha adil olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu







  • hehe turk ınsanının bel bagladıgı hemen hat aldıgını vodafone fos cıktı hahahaha
  • Avea'dan iyi olduğu cidden tartışılır bence. Kapsama konusunda halen sıkıntıları çok var. Hatta evet baz istasyonlarını daha da bozuyorlar da bence. 16.5 Milyon abonenin en az 5 milyonunun dağıldığını düşünüyorum(kullanmama, 2.plana düşürme, başka operatöre geçme vs. gibi nedenlerle)..
  • Avea'dan iyi o-la-maz
    ne servisi var ne farifesi
    kamsaması da tartışılır
  • Avea dan daha iyilermiş laf.Kapsama alanlarından hizmetlerinden belli oluyor.
  • Türkiye GSM'de gelişmiş bir ülke. Turkcell gibi dünya çapında prestije kavuşmuş bir firma ve Avea gibi de ucuz hizmet veren, sermayesi yüksek bir kuruluş var. İşte Vodafone Türkiye pazarına girerken Türkiye nasıl olsa kalkınmakta olan bir ülke, istediğim standartı koyup fazla yatırım yapmadan para kazanırım diye düşündü ve gerçeği göremedi.

    Şu an pazardan çekilir mi bilemeyeceğim ancak orta vee uzun vadelik bir zaman diliminde eğer iyi bir müşteri bulursa satmaya hevesli bir tavır takınacağından ben eminim.
  • Bu iş burada biter arkadaşlar
  • Ya bari adam gibi biri alsa Vodafone'u artıkta yine bu sıkıntılar olmasa.. Dedim ben Cem Uzan alıp Melsim diye kuracak geri diye.






  • O diilde hiç bir ciddi haber kuruluşunda bu haber yok

    Hep sallama sitelerde yer almış :D

    Türk birisi alsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: inexo

    Avea'dan iyi o-la-maz
    ne servisi var ne farifesi
    kamsaması da tartışılır


    Tamam avea'dan iyi olamaz diyelim fakat ne tarifesi var demiyelim iyi ya da kötü ama en zengin tarife seçeneği vodafone'da. avea da ön ödemeli hat abonelerinin seçebileceği tarife sayısı 3 (aramızdayı saymıyorum, mobil öğrenci ile aynı), turkcell'de ön ödemeli hat abonelerinin seçebileceği tarife sayısı iki iken vodafone'da ön ödemeli hat abonlerinin seçebileceği tarife sayısı 6 eğer yanlış saymadıysam. keşke her operatör abonelerine çeşitli konuşma alışkanlıklarını değerlendirebileceği daha çeşitli tarifeler sunsalar. Şu durumda benim kullanım alışkanlıklarıma ya da amacıma uymayan tarifeyi seçmek zorunda kalınıyor tarife kıtlığı yüzünden. keşke orange gelse türkiyeye.




  • Çeşiti batsın

    HANGİSİ 1 MOBİL ÖĞRENCİ EDİYOR
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yumurt
    keşke orange gelse türkiyeye.


    Ben Orange'ın Vodafone'u almasını bekliyorum, umarım öyle birşey olur. Yada sırayla birileri alsın avrupalı operatörler bu operatörü de sıradan hepsini tadalım
  • Aaaahhh ah!Ben alabilsem keşke.O zaman görün tarife neymiş,altyapı neymiş,turkcell i abone sayısı olarak geçmek neymiş göstereyim.Öyle planlarım var ki!mesela,tüm şebeke aboneleriyle 10 dk 1 kontör,hadi canınız saolsun sınırsız bedava sms,bu kadar indirdik daha da indiremezmiyiz?eee.. diğer op 2 dk 1 kontör.Tabi ki Türkiye coğrafyasının %100 ünü kapsama(mağra,obruk,sarnıç,metro,sauna,hamam,otoparklar,-1 -2 katlardaki özel mekanlar gibi kapalı alanların hepsi dahil).Hacı kusura bakma fonsiyonu var bir de:konuşmanız kesilirse o zamanda harcanan kontörün iadesi.Sizce nasıl
  • sen böyle yaparsan batarsın 2 güne kalmadanbide 100 kontoru 10 250 25 sat tam olsun bari
  • saçmalıga bak.kaç milyar dolarlık şirketin türkiye yöneticisi aglıyor.sorumluluk sende degilmi. türkcell avea dan ne eksigin var.dünyada bir çok ülkede en büyük operatörsün. Türkiyede yapamıyorsan başarısızsan bu senin hatan. karaları alan yöneten sensin.şirket bu haldeyse bu senin hatan şirketi ben bu hale getirmedim heralde.Hiç birşey bilmiyorsan avea yı takip et.İyi bir servis sun.Oturup aglama bu senin sorumlulugun. yapamıyorsan bırak git. gitte yerine gelen şirketi iyi yöntsin güzel imkanlar sunsun.rekabet ortmaı oluşsun.gerçi kafaya yapamıyorum yapamıyacagım diye yerleştirmiş(neye inanıyorsan onu gerçeklerştirecek şekilde davranırsın bugün söylediklerin yarın gerçek olur).bu adam başta oldugu sürece vodafone dan ne köy olur ne kasaba.
  • Böyle bir şirketim olsa öncelikle kaliteye önem veririm.Bunu gerçekleştirirken de maliyet hesabımı yapar kendime ilk zamanlarda fazla kar payı koymadan başlangıç yapardım.Belirlenmesi gereken fiyatları büyük bir risk alarak diğerlerinden ucuz olsun diye çırpınarak belirlemezdim.yani 3 aşağı,beş yukarı olurdu.Ama ne zaman kaliteyi standartlarının üzerine çıkarım,o zaman fiyat rekabeti içinde en iyisini sunmaya çalışırım.Ama vodafone şuan tam tersini yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj night -- 11 Nisan 2008; 23:47:12 >
  • vitai sen bu işi yapamayacaksan tak sepeti koluna hadi bakalım yoluna
    turkcell dediğin numara tanışabildiği anda liderliği bitecek bi şirket

    onu beklemeden yapabileceklerinde var
    1. geyiklerden hemen vazgeç saçma sapan reklam yapma
    2. dünyadaki vodafone standartlarını al getir buraya
    3. bedava tel dağıt
    4. sınırsız gprsi gerçekten sınırsız yap fiyatını indir
    5. hediye smsi heryöne yap ve bol tut
    6. hiç bi hizmetini tcellden pahalı yapma (gsmli ev telefonu tam bi fos)
    7. takipçi olma yenilikçi ol
    8. 3G'yi tcellden daha çok sahiplen daha gelmeden trye tanıttı adamlar ve kafalarda yer etti
    9. doğuda çekim alanını arttır arttırmasanda yap işte reklamını
    10. bu forumu takip et
  • bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum bi defa kaynak gösterilmemiş bu haberin kaynağını bildirsin arkadaşlar, ayrıca sanmıyorum ki vodafone o kadar parayı verip sonrada çekilsin kolay kolay pes etmez ler ayrıca kendileride solediler zaten türkiyede kısa vadeleli palnlar peşinde olmayacağız diye bu haber bence kasıtlı yapılmış bir haber dir en sağlıklısını ilerde bekleyip göreceğiz.
  • gitselerde kurtulsak diye düşündüm bir ama hep gelen gideni aratıyor yeni gelende vodafone'u aratmasın :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.