Şimdi Ara

Vodafone TL Yükleme Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Sorunlarımızı çözebilmek adına böyle konuların açılması ve bu gibi durumlara tepki gösterilmesi gerektiği kanısındayım.

    Vodafone telekominikasyon (operatör) firmasının yaptığı ve aslında bir çok kişinin bu tuzağa düştüğü durumdan bahsetmek istiyorum.

    Bir yazılımcı olarak belirtmek isterim ki, gerek mobil uygulama VODAFONE YANIMDA uygulaması gerekse internet siteleri ve hatta bankalar üzerinden gerçekleştirilen TL yükleme sistemlerinde yönlendirmeler yaparak bizlere nasıl oyun oynadıklarını aktaracağım.


    Güncel enflasyon gibi durumlardan Telekom firmaları da etkilendi. Ancak yasa gereği mevcut paketler de ki fiyat artışı belirli bir oranda yapılabildiği için A tarifesinin fiyatı 80 iken 110 oldu. Tabiki bu doğal bir durum. Asıl mesele a tarife içeriği ile aynı olan kolay paket içerikleri. Aynı tarife içeriğine sahip kolay paket tutarı ise 180 birim oldu. Ve firma mevcut tarifeyi yenilememize engel olmak için bizleri kolay pakete yönlendiriyor.


    Vodafone yanımda uygulaması üzerinden TL yükle dediğiniz anda paranız değerli kolay paket al ve ya tobi asistan dan destek al gibi yönlendirme yapıyor. Ve size TL yüklememek için her türlü önlem alınmış durumda.

    Müşteri hizmetlerini aradığınız da uygulama hatası diyor ancak bu sorunu tüm ülke olarak yaşıyoruz.

    Bizim gibi yazılımcı olan kişiler bu durumun hata değil bilerek ve isteyerek yapıldığı bilmektedirler.

    Aynı durum banka üzerinden TL yüklemek istediğiniz de de geçerli. 100 TL altında bir tarife kalmadığı için en az 100 TL 150 TL ve 200 TL şeklinde 3 adet TL yükleme sunuluyor ancak 150 TL yüklemek istediğiniz de ise hata veriyor. 100 TL yüklemek istediğinizde ise sorun olmuyor. Bu demek oluyor ki ya kolay paket alacamsın ya da bize her ay sürekli 200 üzeri ödeme yapacaksın.


    İşlerine gelmeyen bu durum karşısında ise önce uygulama hatası diyorlar, sonrasında bayiden yükleyin diyorlar. Bayiden yükletilir elbette ancak elimzin altında herşeyi yapabiliyorken eski usül bir hizmete zorlamak akıl dışıdır.

    Vodafone firması yüksek ihtimal bu yazıyı okuyacak ve böyle bir durumu mahkemeye taşınmaması için adım atacaktır.








  • Bankadan TL yükleme yapmak istediğimde en az 100 lira talep ediyor. Tarife fiyatının çok yakınında bir miktar. Vodafone web sitesi ASGARİ olarak nedense 60₺ yüklemeye izin veriyor iken şu an 35₺ yüklemeye izin veriyor. Başka hattan denediğimde asgari 100 lira istiyor. Her hat için farklı miktarlar çıkıyor yani. Her türlü manipülasyon var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Mayıs 2023; 14:36:36 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bende az önce, faturasız bir numarayı yazarak kontrol ettim, Vodafone'nun sitesinden en az 100 TL yüklenebiliyor.Vodafone TL Yükleme Oyunu


    Vodafone Pay'de ise, en az 60 TL yüklenebiliyor. Vodafone TL Yükleme Oyunu

    Sizde nasıl Vodafone'nun sitesinden 60 TL yükleme seçeneği çıktı onu anlamadım. Hattınıza en son ne zaman yükleme yapmıştınız, birde yükleme ekranında "Size Özel" olarak mı yazıyordu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 12 Mayıs 2023; 15:0:17 >




  • Emre 32 E kullanıcısına yanıt
    Aylar evvel yükleme yaptım en son olarak. Bu süre zarfında Vodafone Yanımda Web arayüzü üzerinden yükleme yapmak istediğimde 60₺ ve 100-150-200₺ diye gidiyordu. Banka üzerinden ise en az 100₺ şart koşuyordu. Bugün Yanımda Web üzerinden baktığımda ise 35₺ için OK diyor en az. Her hat için bambaşka yükleme tutarları söz konusu.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Sonra, birkaç numara daha baktım ama böyle bir şeye rastlamadım. Vodafone Pay'de ise, her türlü numaraya en az 60 TL yüklenebiliyor hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 32 -- 12 Mayıs 2023; 15:46:24 >
  • Bu Vodafone denen işportacılar faturasız hattıma 15.12.2023 tarihine kadar TL yüklemesi yapmadan kullanma hakkım varken bugün SMS attılar ve "3 aydan fazla yükleme yapmadığınız için hattınız kısıtlanmak üzere" diyor? Yani son TL yükleme tarihine 2 aydan fazla süre kala tehdit mesajı atıyorlar? Size de oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2023; 2:3:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.