Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baybars_

ben fazla sms göndermiyorum ama herhalükarda aylık 18 msjdan fazla gönderiyorum buda 36 knt yapıyor yani hep kardayım

kardeşime aynısını dedim çok mesaj atmıyorum dedi ee dedim 17-18 mesaj atmıyormusundur 1 ayda atıyorum diyince ee aynı şeye gelcek enazından rahat rahat atabilirsin ozaman al işte paketi dedim
  • 35 kontör çok bea 25 olsa belki her ay alırdım sms
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsuskunxx
    35 kontör çok bea 25 olsa belki her ay alırdım sms

Buna bulupta bulanma diyoruz....ban.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsuskunxx

35 kontör çok bea 25 olsa belki her ay alırdım sms

Daha ucuzunu gösterin ona geçelim.
  • 70 kontöre 250 mb internet paketi al tamam hadi 100 mblik paket olsa daha iyi olurdu diyecen
  • Arkadaşlra dün yeni bir Vodafone hat aldım kontorlü.
    Yurtdışı ile sık-sık mesajlaşıyorum ve 4 kontör çıkıyor ben bu kampanyaya katılsam
    35 könöre 3000 sms gönderebilme imkanına erişirmiyim...
    kampanya devam ediyor mu saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrolight

Arkadaşlra dün yeni bir Vodafone hat aldım kontorlü.
    Yurtdışı ile sık-sık mesajlaşıyorum ve 4 kontör çıkıyor ben bu kampanyaya katılsam
    35 könöre 3000 sms gönderebilme imkanına erişirmiyim...
    kampanya devam ediyor mu saygılar....

sadece yurtiçi smsler için geçerli.Ancak mesajlaştığınız hat türkiyeden bi hatsa misal vodafone lu bir arkadaşınız gitmiştir yurtdışına ona sms atıyorsanız ozaman sms bu kampanya bünyesinde düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 27 Kasım 2009; 16:33:10 >
  • ay arkadaşlar bana acil yurtdışına mesaj kampanyası lazım bunu düşünerek aldım
    vodofane yapmayın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakarikikiri
    evet tam da beklediğim gibi ilgisiz bir müşteri hizmetleri… benim 35 kontör yalan oldu. nasıl bir hizmet anlayışı nasıl bir işletmecilik anlamadım. bundan sonra VODAFONE denilen gsm şebekesini kullanmıyorum… belki benim havaya giden kontörlerim sistem hatasındandır ama ilgisizlik ve yardım etmeme tamamen şirketin ayıbıdır.

kanmayın bu kampanyaya.sms kampanyası dediğin çok mesajlaşmak için yapılır.çok mesajlaşan birine asla yetmez günlük sınır ve günlük 100 sms sınırı demek aylık paketinizden her gün hakkınızın taksit taksit yenmesi demek. şöyle düşünün: 20 gün hiç mesaj atmasanız 21. günde 900 sms hakkınız kalır.nerde 2100 sms? havada tabiki! bu kampanyada hakkınız yeniyor çünkü vodafone aylık olarak değil günlük olarak kalan smsleri siliyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

quote:

Orijinalden alıntı: kakarikikiri
    evet tam da beklediğim gibi ilgisiz bir müşteri hizmetleri… benim 35 kontör yalan oldu. nasıl bir hizmet anlayışı nasıl bir işletmecilik anlamadım. bundan sonra VODAFONE denilen gsm şebekesini kullanmıyorum… belki benim havaya giden kontörlerim sistem hatasındandır ama ilgisizlik ve yardım etmeme tamamen şirketin ayıbıdır.

kanmayın bu kampanyaya.sms kampanyası dediğin çok mesajlaşmak için yapılır.çok mesajlaşan birine asla yetmez günlük sınır ve günlük 100 sms sınırı demek aylık paketinizden her gün hakkınızın taksit taksit yenmesi demek. şöyle düşünün: 20 gün hiç mesaj atmasanız 21. günde 900 sms hakkınız kalır.nerde 2100 sms? havada tabiki! bu kampanyada hakkınız yeniyor çünkü vodafone aylık olarak değil günlük olarak kalan smsleri siliyor!

Başka operatör veriyor mu daha iyisini, sen onu söyle? Hatta ve hatta şöyle sorayım. 900kalıyor demişsin ya. Başka operatör o 900'u veriyor mu en azından?

• Bence çok iyi bir şekilde gidiyor vodafone bu cep dolusu sms paketi ile kim nederse desin
  • isterseniz 29 gün kullanma . sözde 30 günlük hakkını gün gün yiyecek. diğer operatörler en azından kelime oyunu yapmayıp gerçekten 30 gün hakkına dokunmuyor.
  • quote:

isterseniz 29 gün kullanma . sözde 30 günlük hakkını gün gün yiyecek. diğer operatörler en azından kelime oyunu yapmayıp gerçekten 30 gün hakkına dokunmuyor.

İyide sende uçmuşsun be kardeşim

hangi insan SMS Paketi alacakta 29 gün kullanmayacak tek bir tane bile SMS atmayacakta son 1 gün kala atacak

sırf laf olsun vodafone yerlere düşsün diye bu konuyu uzatmaya gerek yok

tek gün sms atacak adam bi zahmet almasın sms paketi bu kadar basit
  • sinanbest forumda vodafone düşmanlığı yapmak dışında hiçbir katkın yok.........bir de faydalı konunu görelim bişeyler öğrenelim....

quote:

isterseniz 29 gün kullanma . sözde 30 günlük hakkını gün gün yiyecek. diğer operatörler en azından kelime oyunu yapmayıp gerçekten 30 gün hakkına dokunmuyor.
  • çok mesaj atan birisi mesela bir öğrenci günlük sadece 100 sms mi kullanir? ki onlarda aynı operatörü kullanır aynı zamanda konusmak için. her yöne kullanan öğrenci pek görmedim çoğu avea li zaten.
  • Kalkıpta AVEA Her yöne SMS Paketi ile VODAFONE Her yöne SMS Paketini kıyaslamak çok mantıksız olur

AVEA 500 SMS Aylık Her yöne

VODAFONE 3000 SMS Her yöne ( Günlük 100 SMS Limiti ile )

Bir AVEA'lı 5 Gün içinde 500 SMS'ini harcadıktan sonra kalan 25 Günde ne yapıyor sinanbest bunu bi zahmet açıklarmısın

En azından VODAFONE 'da 30 gün boyunca 100 SMS günlük atabiliyor

AVEA'da atsın bakalım atabiliyor mu günde 100 SMS Her yöne

her şey açık ve net ortada tartışmasız lider vodafone bu konuda
  • Arkadaş anlamadım 3 gündür vodo hat aldım kontorlü hala hat açılmış değil ne yapmam gerek
    acaba aldığım yer kapalı

• Aldığınız Yere Başvurmanız Gerekecek...

Muhtemelen Evraklarla Alâkalı Bir Sıkıntı Olmuştur Veya Unutulmuştur.
    .
  • quote:

ben bu hesabı öyle yapmıyorum.. bir insan 15-20 tane mesaj atsa aylık tane başı 2 kontörden ne yapıyor 30 ile 40 arası..

ben bunun parasını peşin ödüyorum yani 35 kontöre 3000sms alıyorum.. 15 20 kontör atsam kontörün karşılığını alırken üstüne attıklarımda bedava oluyor..

günlük 100 sms ise gerçekten çok yeterli geliyor aylardır kullanıyorum hiç yetmediği bir durum olmadı.. günde 5 kontör atsam geri kalan 95 kontör ne olacak diye düşünmüyorum. böyle bile ucuza geliyor..

adam sana bu kampanyayı yapıyor beğenen alır beğenmeyen almaz.. ben çok beğeniyorum ve alıyorum zevkle de mesajlaşıyorum..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.