Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
0
Favori
769.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence çok iyi bi girişim oldu ama diğer hatlarında yakın zamanda cevap vericeğini düşünüyorum
  • Bir şey soracağım. Günlük 100 SMS gece 12.00'den sonra mı sıfırlanıyor, kayıt olduğun saatte mi sıfırlanıyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nuMETALxx

    Bir şey soracağım. Günlük 100 SMS gece 12.00'den sonra mı sıfırlanıyor, kayıt olduğun saatte mi sıfırlanıyor?



    gece 12 de sıfırlanıyor
  • benim tahminim turkcell yakında bir cevap verecek. hatta ayda 35kontöre 1000 her yöne sms olacak sanırım. tabi vodafone un verdiği paket yanında pahalı olabilir ancak turkcell e göre bile iyi bir cevap olacaktır....avea ne yapar belli olmaz
  • Vodafone'un reklamlarına dikkat ederseniz artık hep en iyisini yapma niyetinde..

    EN ÇOK sms
    EN UCUZ HER YÖNE KONTÖRLÜ TARİFE
    EN İYİ ÖĞRENCİ TARİFESİ

    Reklamlarında hep bunu diyor artık.cep öğrenci relamıda değişti.yukarda yazdığım gibi en iyi öğrenci tarifesi vodafoneda diyor..

    avea bişey yaparsa karşılık verebilir yine..

    Vodafonedan bu arada 35 kontöre şebeke içi sınırsız bekliyorum..
  • bende vodafone'a geçtim sonunda .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 0XiD

    bende vodafone'a geçtim sonunda .


    VAY BE..

    Değişmiş çok şey..

    sonunda kelimesi eskiden genelde vodafonedan kurtulduğumuzda kullanıyorduk
  • Çok güzel bir kampanya.Ama günlük sınırlama koymaları biraz can sıkıcı.Ama diğer GSM şirketlerine göre oldukça cesur bir kampanya.Sadece bana göre değil. :) Teşekkürler vodafone.
  • Vodafone güzel gidiyor daha beklentilerimiz var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xR4d -- 23 Haziran 2009; 11:04:04 >
  • arkadaşlar az önce bu kampanyaya üye oldum, 35 kontörümü kestiler ve üstüne mesaj geldi 7333 ten, şu anda hizmet veremiyoruz diye. birkaç mesaj çektim arkadaşlara 2 kontör gidiyor her mesajda. ben ne diyeyim şimdi bu VODAFONA, eğer soru devam ederse başka bir gsm oparatörüne geçecem, ailem başta olmak üzerede tanıdığım bütün vodafonlulara da aynısını yaptıracam. para veriyoruz buna gökten gelmiyor bu para, insanı enayi yerine koymanın ne alemi var!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kakarikikiri

    arkadaşlar az önce bu kampanyaya üye oldum, 35 kontörümü kestiler ve üstüne mesaj geldi 7333 ten, şu anda hizmet veremiyoruz diye. birkaç mesaj çektim arkadaşlara 2 kontör gidiyor her mesajda. ben ne diyeyim şimdi bu VODAFONA, eğer soru devam ederse başka bir gsm oparatörüne geçecem, ailem başta olmak üzerede tanıdığım bütün vodafonlulara da aynısını yaptıracam. para veriyoruz buna gökten gelmiyor bu para, insanı enayi yerine koymanın ne alemi var!!!


    müşteri hizmetlerini arayıp hattınızın durumuna baktırabilirsiniz.
  • az önce netten mesaj çektim, umarım hallederler, sistemden kaynaklanan bir sorun da olsa hakkımın yenmesini istemiyorum.
  • Kontör düşmese idi iptal yaıp gönderip yeniden kayıt olmayı deneyebilirdiniz...

    vodafone'un sistemleride halen bir enteresan..
  • sistemdeki arıza beni ilgilendirmez, eğer mahduriyetim giderilmezse durumu bütün forum sitelerine taşıyacağım, tüketici mahkemesine kadar yolu var artık
  • Bana günlük 100 SMS yetmemeye başladı. Ne yapacağım şimdi ben?
  • Vodafone'lular kendi aralarında daha rahat mesajlaşmaları için bence yeni bir mesaj paketi çıkmalı. 35 Kontöre aylık 5000 SMS gibi olabilir. 15 Kontöre haftalık 5000 SMS çok pahalıya geliyor. Aylık 60 Kontör mesaj için verilir mi? İnsaf biraz. Yeni aylık bir Vodafone'lular arası mesaj paketi çıkmalı bence ve sınır koyulmamalı.
  • evet tam da beklediğim gibi ilgisiz bir müşteri hizmetleri… benim 35 kontör yalan oldu. nasıl bir hizmet anlayışı nasıl bir işletmecilik anlamadım. bundan sonra VODAFONE denilen gsm şebekesini kullanmıyorum… belki benim havaya giden kontörlerim sistem hatasındandır ama ilgisizlik ve yardım etmeme tamamen şirketin ayıbıdır.
  • müşteri hizmetlerini aradın mı yoksa mesaj çektin bekliyormusun aramalarını
    quote:

    Orjinalden alıntı: kakarikikiri

    evet tam da beklediğim gibi ilgisiz bir müşteri hizmetleri… benim 35 kontör yalan oldu. nasıl bir hizmet anlayışı nasıl bir işletmecilik anlamadım. bundan sonra VODAFONE denilen gsm şebekesini kullanmıyorum… belki benim havaya giden kontörlerim sistem hatasındandır ama ilgisizlik ve yardım etmeme tamamen şirketin ayıbıdır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nuMETALxx

    Vodafone'lular kendi aralarında daha rahat mesajlaşmaları için bence yeni bir mesaj paketi çıkmalı. 35 Kontöre aylık 5000 SMS gibi olabilir. 15 Kontöre haftalık 5000 SMS çok pahalıya geliyor. Aylık 60 Kontör mesaj için verilir mi? İnsaf biraz. Yeni aylık bir Vodafone'lular arası mesaj paketi çıkmalı bence ve sınır koyulmamalı.

    bencede katılıyorum size

    haftada 10 kontöre 1000 sms olabilir
  • Ben nedense çıkaracağını sanmıyorum.Vodafone şu an piyasanın en çok reklam veren ve sanırım son günlerin en çok abone çeken operatörü. Özellikle son reklamlarının etkili olduğunu hepimiz gördük, bulunduğumuz yerlerde reklamlar çıktığında 10 sn liğinede olsa insanlar ekrana bakıp vay be diyebiliyor..

    Bu reklamlar arasında Vodafone'un 35 kontöre 3000 sms reklamıda var.3000 sms reklamı yapılırken tekrar izleyicinin karşısına çıkıp şebeke içi muhabbetini sokacağını düşünmüyorum. Örneğin Vodafone şebeke içi 35 kontöre sınırsız SMS imkanı verse ve bunu reklam yapmaya kalksa bir çok kişinin algısı farklı olacak ve eski reklamla karılştırılacak yada bak hemen döndüler diye müşteri algısından sorun olacak..

    Birde algıladığım kadarı ile Vodafone para kazanmanın konuşturmakta olduğunu düşünüyor. Müşteri fazlalığı elbette önemli ancak birded önemli olan müşterim ayda bilmem ne kadar kontör harcasın diyor.Ona görede sms paketinde 100 sms sınırı koyarak bizi ara arada olsa konuşmaya yönlendiriyor..Sevgilisi olan adam şimdi bu tarifel reklamlarını görünce ya Vodafone'a geçiyor yada diğerlerinde kalıyor. Ancak diğerlrinde kaldığında şebeke dışı sms geliyor ve cevap atarken giden 2 kontörün hesabını yapıyor. Vodafone olsa bu kontör gitmezdi..

    SonRA Vodafone lu oluyor ama ondada 100 sms sınırı var.SMS leri eskisi gibiboş boş atmıyor daha bir azlaştırıyor ama yinede yetmezse deyip ara arada kız arkadaşını arayıp konuşuyor ::)

    İş konuşmada bitiyor bu yüzden sadece sms ile gelecek müşterti gelmesin diyor. Aveada özellikle sadece sms için klullanan bir sürü müşteri varken Vodafone bu müşteri tipini çok istemiyor. ZATEN KENDİDE BİLİYORKİ 60 KONTÖRE KİMSE ŞEBEKE İÇİ SMS ALMAZ..Ha alırsa zaten kar ediyor almazsada almasın diyor..

    Ayda 7000-8000 sms atan adam Vodafone'a bence çoık bişey katmaz bunlarda bir şekilde öle düşünüyor kısacası..

    ANCAK

    Hiç reklama felan gerek kalmadan SÜPER SMS yeniliği yapılamazmı yapılabilir elbette...Ayda 15 kontöre 3000 sms dersin sınır koymadan olur biter..Haftada değil Ayda diyerekte sms gönderirsin müşterilerine. İsteyen Ayda 35 kontöre her yöne isteyen ayda 15 kontöre şebeke içi 3000 sms alır olur biter...

    Şebeke kalitesi ve ciddiyeti açısından Vodafone'un artık sınırsız sms vermesinden yana değilim..




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.