Bildirim
VOdafone'dan İphone Alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yurtdışı cihazı olabilir. Yada genpa,brigstar gibi cihaz servisleri bakabilir. Ben Vodafone ile almayı planlıyordum ama 3000 tl'ye geliyordu _____________________________ -
Muhtemelen amerika cihazıdır . Apple store bakmaz .
Vodafone un kendı anlasmalı servisine götürürsünüz . En az 10 gün beklersiniz .
Almışken tr cihazı alın derim
Hatta 2 aylık falan guzel temiz cihazlar var , sahibinden,comda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: BigGamer
Yurtdışı cihazı olabilir. Yada genpa,brigstar gibi cihaz servisleri bakabilir. Ben Vodafone ile almayı planlıyordum ama 3000 tl'ye geliyordu
hat fiyatını çıkarttınmı 2300 felan geliyor 5s siz hangi modeli almayı planlıyordunuz?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmmashm
quote:
Orijinalden alıntı: BigGamer
Yurtdışı cihazı olabilir. Yada genpa,brigstar gibi cihaz servisleri bakabilir. Ben Vodafone ile almayı planlıyordum ama 3000 tl'ye geliyordu
hat fiyatını çıkarttınmı 2300 felan geliyor 5s siz hangi modeli almayı planlıyordunuz?
ip6_____________________________ -
Alınır, hiçte bir sıkıntı olmaz ben birsürü şey aldım (iPhone 4, iPad 2, iPhone 4s, iPhone 5 ve en son 2 tane iPhone 6+) daha sonra Apple store geldiğinde oradan swap ysptırmıştım iPhone 5' imi. 0 alıyorsan ve aldığın yer Vodafone Cep merkezi ise kafan rahat olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her Şey Çok Güzel Olacak... (çok sevdiğim bir Türk filmi) -
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Alınır, hiçte bir sıkıntı olmaz ben birsürü şey aldım (iPhone 4, iPad 2, iPhone 4s, iPhone 5 ve en son 2 tane iPhone 6+) daha sonra Apple store geldiğinde oradan swap ysptırmıştım iPhone 5' imi. 0 alıyorsan ve aldığın yer Vodafone Cep merkezi ise kafan rahat olsun.
Cahilligimi mazur görün sward yaptırmak ne demek acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
Abd cihazına bakmıyor apple
Demekki sizin cihazlarınız avrupa cihazı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Şu konuya yazılanları görüncr dehşete düştüm resmen..... Bu kadar mı boş konuşuluy allah aşkına. Neymiş ABD cihazı olabilirmil apple bakmazmış bla bla...
Arkadaşım eğer sözleşme dediğin taahhüt ile cihaz almaksa hiç korkma garanti konusunda. Taahhütle satılan cihazların tamamın TR cihazıdır ve hangi operatörden alırsan al apple garantisi geçerlidir. Hiç bir operatörde taahhütlü cihaz olarak yurtdışı ürün satılmaz. Ayrıca genpa, brightstar mobiltel garantili demekde yine aynı şeydir. Bunlar distribütördür ve TR cihazları olduğundan Apple garantisi geçerlidir.
Boş boş konuşanlara aldırma işin doğrusu budur......
Bu kadar mı zor bunu ablayabilmek:
TAAHHÜTLE SATILAN CİHAZLARIN TAMAMI HANGİ OPERATÖRDEN ALIRSANIZ ALIN TR ÜRÜNÜDÜR VE APPLE GARANTİSİ ALTINDADIR. AKSİ DÜŞÜNÜLEMEZ. ABD YA DA BAŞKA BİR ÜLKEDEN GETİRİLEN PARALEL İTHALAT ÜRÜNLER TAAHHÜTLE SATILMAZ. AYRICA VODAFONE UN ANLAŞMALI SERVİSİ DİYE DE BİRLEY YOKTUR. TAAHHÜTLE CİHAZ ALDIYSANIZ BU TR CİHAZIDIR VE İSTER GENPAYA İSTER TELESERVİCE E İSTERSENİZDE APPLE A GÖTÜREBİLİRSİNİZ GARANTİ İÇİN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 12 Mart 2015; 17:02:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: echelon34
Şu konuya yazılanları görüncr dehşete düştüm resmen..... Bu kadar mı boş konuşuluy allah aşkına. Neymiş ABD cihazı olabilirmil apple bakmazmış bla bla...
Arkadaşım eğer sözleşme dediğin taahhüt ile cihaz almaksa hiç korkma garanti konusunda. Taahhütle satılan cihazların tamamın TR cihazıdır ve hangi operatörden alırsan al apple garantisi geçerlidir. Hiç bir operatörde taahhütlü cihaz olarak yurtdışı ürün satılmaz. Ayrıca genpa, brightstar mobiltel garantili demekde yine aynı şeydir. Bunlar distribütördür ve TR cihazları olduğundan Apple garantisi geçerlidir.
TAAHHÜTLE SATILAN CİHAZLARIN TAMAMI HANGİ OPERATÖRDEN ALIRSANIZ ALIN TR ÜRÜNÜDÜR VE APPLE GARANTİSİ ALTINDADIR. AKSİ DÜŞÜNÜLEMEZ. ABD YA DA BAŞKA BİR ÜLKEDEN GETİRİLEN PARALEL İTHALAT ÜRÜNLER TAAHHÜTLE SATILMAZ. AYRICA VODAFONE UN ANLAŞMALI SERVİSİ DİYE DE BİRLEY YOKTUR. TAAHHÜTLE CİHAZ ALDIYSANIZ BU TR CİHAZIDIR VE İSTER GENPAYA İSTER TELESERVİCE E İSTERSENİZDE APPLE A GÖTÜREBİLİRSİNİZ GARANTİ İÇİN.
Ayni seyleri yazmaya girdim sukur bir yazan cikmis.
Vodafone ingiliz mensei oldugundan yurtdisi cihaz verior falan saniliyor sanirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Monster Tulpar T7 V13.1 - i7-7700HQ - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - 6GB GDDR5 GeForce® GTX1060 192-Bit
Playstation 4 - 500GB (psn: SezerSelcuk90)
iPhone X - 64GB Space Grey
-
Kredi çek Apple'dan al daha mantıklı. Operatörler fiyat bindiriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: echelon34
Çok teşekkür ederim gerçek düzgün bilgi verdiğiniz için
-

Yahu harbiden insanları anlamak çok zor. Adam sözleşmeli cihaz alacağım diyor bilmediğinden de sormuş sorun olurmu diye hemen cevabı yapıştırmışlar neymiş; amerika cihazı olabilirmiş, apple bakmazmış. Hele bide vodafone un kendi servisi bakar günlerce beklersin diyenler var. Nerde görmüşler taahhütlü cihazın paralel olduğunu da konuşuyorlar şimdi..... Kızmamak ekde değil. Yalan yanlış bilgiyle kirletiyorlar forumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaş noktayı koymuş zaten. misal ben vatandan iphone aldım. garantisine bilkom bakıyormuş. bu demek değil ki apple store a götürürsen bakmayacak. istanbul da olmadığım için bilkom a garantiye göndermem lazım. ancak istanbul da olan birisi bilkom gibi servislerle uğraşmayıp apple store a direk götürebilirler. kısaca türkiyede nerden alırsan al (vodafone,turkcell,avea,vatan,teknosa... uzar gider.) hepsine apple store bakar. bilkom gibi servislerde aracı gibi birşey. _____________________________ -
İşin komik yanı, bunu yazan üyenin mesaj sayısı nerdeyse 6 bin
Garantide sorun olmaz ama sözleşmeyi iyi okuyun. Sürpriz fatura şoku olmasın. Özellikle yılbaşında tarifeler zamlanır, turkcell mesela, tarife zammını taahütlü cihazlara yansıtmaz. 2 yıl aynı faturayı ödersiniz. Vodafone'da da böyle ise sorun yok
O altıbin mesaj sayısı olan üyenin bir şey bildiğinden de şüpheliyim, bütün apple konularına girip bilse'de bilmese'de yazıyor.. -
Teşekkürler arkadaşlar _____________________________
-
dedikleriniz güzel oldu bende cihaz almak için faturalı avea hat aldım kasım gibi falan alabiliyorum cihazı sizce almak mantıksızmı arada bi 300 400 lira fark ediyor ama sonuçta 2 senede odeniyor oda var _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack!
O altıbin mesaj sayısı olan üyenin bir şey bildiğinden de şüpheliyim, bütün apple konularına girip bilse'de bilmese'de yazıyor..
Aynen öyle. Geçen bende direk kendisine söyledim bunları ufaktan tartıştık. Ben bloklanıştım aslında ama nasıl açıldı annamadım.
Attığı mesajları ufaktan inceleyin nasıl o rakama ulaşmak için çabalamış durmuş çocukcağız
mesajlarının neredeyse tamamı boş laflar
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- iphone uygulama tamamen silme
- whatsapp'ta karşı tarafın profil resmini görmek istemiyorum
- iphone 13 powerbank şarj olmuyor
- 15 pro max vs 16 pro max
- 17 pro iphone
- teşhir telefon ne demek
- iphone zam
- yurtdışı telefon kullanım süresi 180 gün
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı