Şimdi Ara

Vodafone CepÖzgür KAMPÜS KAMPANYALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone Cep Özgür tarifesi kapsamında bazı üniversite kampüslerinde başlayan Cep Özgür Kampüs Çalışmaları beraberinde yeni kampanyalarıda getirdi. Bu kampanyalar Kampüslüleri oldukça memnun edecek türden.

Öncelikle kampüslerde kurulan mini shop’lar sayesinde gençler dolaşmalarına gerek olmadan ayaklarına kadar gelen MNT yani Mobil Numara Taşıma işlemini ÜCRETSİZ bir şekilde gerçekleştirebilecek, Soru ve Sorunlarını iletebilecek, Ürünleri tanıyabilecek, Kampanyalar hakkında bilgi alabilecekler.

Bu standatlarda sunulan özel kampanyalardan yararlanabilecek olan gençlerin yapması gereken tek şey ise CEP ÖZGÜR tarifesine geçiş yapmak. Peki bu standtlarda neler var bir gözden geçirelim isterseniz.

4 Arkadaşını Getir Nokia 2220′yi Götür…
    Kendisi dışında 4 arkadaşını Vodafone Kampüs Standı kanalıyla Vodafone Cep Özgür tarifesine taşıyan her gence 1 adet Nokia 2220 Slide verilecek. Piyasa değeri 200 TL civarında olan ürünü kazanmak oldukça kolay. Standtta bulunan kişiye kendisini grup lideri olarak yazdıran kişi, kendireferansı ile gönderdiği 4 kişininde sorunsuz olarak Vodafone abonesi olmasıyla 1 adet telefon alma hakkını kazanacaktır.

Kampanya kapsamında 15-25 yaş sınırı olduğu için, babasının, annesinin, ablasının yada 25 yaşından büyük birisinin hattını kullanan öğrenciler ne yazık ki geçiş yapamayacaklardır.

Cep Özgür’e Özel ACER Netbook ve MOBİL VODEM Kampanyası
    Normal şartlar altında 24 ay sözleşme ile aylık 69 TL ödenerek sahip olunan ürün için Kampüse özel indirim yapılmış durum da. Yine 24 ay sözleşme yapılan üründe bu sefer 5GB internet paketi, Mobil Modem ve Acer Aspire D250 modelli ürün aylık sadece 49 TL’ye alınabilecek.

Ürünle ilgili daha önceki haberimizden detayları alabilirsiniz. Kampanya kapsamında dağıtılacak ürün diğer konumuzda bahsi geçen ürünle aynıdır.

Kampüse Özel Ön Ödemeli Vodem Kampanyası
    Normal şartlar altında 99 TL ödenerek sahip olunan bu üründe 3 ay için aylık 1 GB internet paketi bulunmakta idi. Ancak Kampüse özel kampanya kapsamında 99 TL karşılığında alınacak ürün içerisinde 3 ay boyunca 1 GB değil 5 GB internet olacak. Ayrıca aylık 1000 ücretsiz SMS hakkı ve Vodemi Flash BEllek olarak kullanabilmek için 2 GB hafıza kartıda çıkacak.

Kaynak: KazancRehberi nokta net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 21 Nisan 2010; 1:10:49 >

• Tam gencler için olmuş güzel kampanya
  • şu hattı üstüne olan kişinin 25 yaş altı olma zorunluluğu dedikleri zaman ben fıttırıyorum resmen.tc kimlik no ile tarifeye geçirme olayını hala getirmediler.hayret bir şey ya

"Kampüse Özel Ön Ödemeli Vodem Kampanyası
    Normal şartlar altında 99 TL ödenerek sahip olunan bu üründe 3 ay için aylık 1 GB internet paketi bulunmakta idi. Ancak Kampüse özel kampanya kapsamında 99 TL karşılığında alınacak ürün içerisinde 3 ay boyunca 1 GB değil 5 GB internet olacak. Ayrıca aylık 1000 ücretsiz SMS hakkı ve Vodemi Flash BEllek olarak kullanabilmek için 2 GB hafıza kartıda çıkacak. "

bu kampanya 10 numaraymış.gidip hemen bir tane alasım geldi.dursun kenarda zarar gelmezen kötü sms atarım

• Avrupa da verdiğin telefonların 2220 ile hiç bir alakası var mı? üstelik abone başı 1 son model telefon verirken burada 4+1 =5 aboneye 1 tane dandik 2220
    İnternet kampanyası fena değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bir tane 2220,bir tane vodem alayım bizim buraya gelince bari:)
  • evet üni.lerin listesi olmalı da arkadaşları nasıl ikna edecez

Orijinalden alıntı: inexo

evet üni.lerin listesi olmalı da arkadaşları nasıl ikna edecez

Valla ben zamanında arkadaşlarıma yalvardım bile ama hiçbiri Vodafone'a geçmedi. Bizimkiler biraz inatçı da. Bir tek babam dinliyor beni.
  • sakarya üniversitesinde var.bugün kampanyaların yazılı olduğu postere şöyle bir göz attım adam alıcı sandı beni hemen atıldı ama dedim yok vodafonela alakam yok.kaçtım gittim.şu 5 gb internetli mobil modem olayı çok güzel ama ya.ihtiyacım olsada alsam
  • arkadaşlar bu kampanyanın süresi hakkında bilgisi olan varmı?

Orijinalden alıntı: realbrutal

arkadaşlar bu kampanyanın süresi hakkında bilgisi olan varmı?

Geçen Pazartesi başvurduğum hat taşıma işlemi hala sonuçlanmayınca okuldaki standa gittim. Turkcell'den Vodafone'a geçiş yapmak için oraya da başvurdum. Bugün standı kapatacaklarını söylediler. Bu arada 4 arkadaşını getir cep telefonunu kap kampanyası 2 arkadaşını getir olmuş (yada yalan söylüyordu standtaki )

Geçiş başvurusundan sonra 1-2 Vodafone süs eşyası ile 1GB internet paketi şifresi verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Geçen Pazartesi başvurduğum hat taşıma işlemi hala sonuçlanmayınca okuldaki standa gittim. Turkcell'den Vodafone'a geçiş yapmak için oraya da başvurdum. Bugün standı kapatacaklarını söylediler. Bu arada 4 arkadaşını getir cep telefonunu kap kampanyası 2 arkadaşını getir olmuş (yada yalan söylüyordu standtaki )

Geçiş başvurusundan sonra 1-2 Vodafone süs eşyası ile 1GB internet paketi şifresi verdiler.

90 tllik modem kampanyası için almayı düşünüyordum.bakim yarın kampüse çıkacam bi orayı soruşturayım

• Arkadaşlar Kocaeli Üniversite Umuttepe kampüsündeki stanttan 5 arkadaşımla beraber vodafone a geçiş yaptık.
    Kampanya çok güzel aslında;

30 TL yükledim ve

3 ay geçerli 1 gb internet +

1 Ay geçerli:
    19 MAYIS KAMPANYASINDAN 180 Dk her yöne +
    NUMARA TAŞIMA KAMPANYASINDAN 100 dk her yöne +
    YÜKLE KAZAN KAMPANYASINDAN 30 TL her yöne ....
    kazandım...

Ayrıca 3 arkadaşım la beraber 1'er tane VODEM satın aldık.
    Vodem kampanyasından zaten 1 aylık 1 gb internet veriyorlardı, bunun yanında kampüse özel
    3 ay 4er gb internet+ 1000er şebeke içi sms + 2 gb mikro Sd kart verdiler..

buraya kadar herşey çok güzeldi...

Fakat tüm bunları yapana kadar benimle çok ilgilenen Stanttaki ajans görevlisi "Arkadaşını getir 2220 yi götür kampanyası"nda numara taşıyan arkadaşlardan birinde sorun çıkınca (yabancı uyruklu olmasından dolayı kimlik bilgilerinde yanlışlık) neredeyse yüzüme bile bakmadı... "sizin telefon sözleşmesi sisteme girilmişse yapacak bişey yok"dedi...
    Kontrol edin, arayın sorun diyorum adam yarına bakarım diyor...

Sözüm Vodafone değil, standı açan ajans görevlisine... Sağolsun Vodafone Shopdan gelen bayan arkadaş elinden geleni yaptı ama ajans yetkilisi kılını bile kıpırdatmadı...

• hocam hangi üniversitedesiniz acaba? 2 kişi hikaye bence, kampanya koşullarında 4 yazıyor... dediğiniz gibi stant görevlisinin yalanıdır...

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: mgilik

hocam hangi üniversitedesiniz acaba? 2 kişi hikaye bence, kampanya koşullarında 4 yazıyor... dediğiniz gibi stant görevlisinin yalanıdır...

quote:

quote:

Mersin Üniversitesi. Zaten bence kesin yalan söylüyordu. Son gün ne koparırsak kardır diye kandırmaya çalışıyodular milleti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.